Reacties voor: Vodafone Red-abonnees gratis toegang tot 4G-netwerk

Vodafone Red-abonnees krijgen zonder extra kosten toegang tot het 4G-netwerk van de provider. Dit maakte Vodafone bekend.
Lees het complete artikel → Vodafone Red-abonnees gratis toegang tot 4G-netwerk
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 36 reacties

  1. Wordt de iPhone 5 niet ondersteund omdat het deze frequentie niet kan ontvangen? Zo ja, wordt deze frequentie dan wel voor de iPhone 5s verwacht?

  2. “Gratis” jaja, als je kijkt naar de prijzen van Vodafone Red dan zijn de kosten voor 4G er allang bij in berekend. Ik schrik iedere keer weer als ik die tarieven zie en ik vergelijk ze met de “oude” abonnementen (die je nu dus niet meer kunt krijgen). En dan denk ik bij “Red” alleen nog aan de kleur van m’n bankrekening…

  3. @Thomas: De iPhone 5 europese versies ondersteunen inderdaad geen 800 mHz-frequentie. Waarschijnlijk is het niet zo dat de iPhone 5s dit wel gaat ondersteunen maar dat Vodafone een volledige, dus niet bijspringt bij drukte, 1800 Mhz-band gaat aanbieden.

    Toch?

  4. KPN all the way, support je Nederlandse bedrijven!

  5. Origineel geplaatst door Rotte Appel
    KPN all the way, support je Nederlandse bedrijven!

    Je naam past er idd goed bij.

  6. Onnodig geklaag overal. Je dient te kijken naar wat je ervoor terug krijgt. In mijn ogen is Vodafone het enige telecombedrijf dat weet wat de trends zijn.

    Voor die 5 tientjes heb je onbeperkt gratis bellen, smsen, 2 gb internet en een gratis iPhone. En dat zonder lease. Dag KPN.

  7. Goh … ik zit even te kijken naar die prijzen bij Vodafone omdat ik vanaf volgende maand kan verlengen, maar ik vind het toch wel schrikken hoor.

    Ik heb vorig jaar een abonnement genomen met een iPhone5, 1 jaar, onbeperkt SMS, 90 minuten (gaat nooit op) en 10GB data.

    Nu kan ik bij Vodafone een sim only-abonnement nemen met onbeperkt bellen/sms en 2GB data voor vrijwel dezelfde prijs. SIM ONLY. Ik dacht dat Vodafone juist zou stoppen met het koppelen van veel data aan veel belminuten/sms? Niet dus.

    Nou, dan laat ik voor nu mijn abonnement maar gewoon weer doorlopen. Ik zie dat ik bij T-Mobile pakweg 10 euro goedkoper uit ben met zo’n sim only, en dan krijg ik er dus ook nog een landelijk dekkend 4G-netwerk bij.

  8. Origineel geplaatst door Yassin
    Voor die 5 tientjes heb je onbeperkt gratis bellen, smsen, 2 gb internet en een gratis iPhone. En dat zonder lease. Dag KPN.

    Het verbaast me hoe makkelijk over 5 tientjes wordt gesproken… vind het nogal wat?

  9. Origineel geplaatst door Yassin
    Voor die 5 tientjes heb je onbeperkt gratis bellen, smsen, 2 gb internet en een gratis iPhone. En dat zonder lease. Dag KPN.

    There is no such trhing like a free lunch (zeggen de Amerikanen).

  10. Origineel geplaatst door Franklin
    Goh … ik zit even te kijken naar die prijzen bij Vodafone omdat ik vanaf volgende maand kan verlengen, maar ik vind het toch wel schrikken hoor.Ik heb vorig jaar een abonnement genomen met een iPhone5, 1 jaar, onbeperkt SMS, 90 minuten (gaat nooit op) en 10GB data.Nu kan ik bij Vodafone een sim only-abonnement nemen met onbeperkt bellen/sms en 2GB data voor vrijwel dezelfde prijs. SIM ONLY. Ik dacht dat Vodafone juist zou stoppen met het koppelen van veel data aan veel belminuten/sms? Niet dus.Nou, dan laat ik voor nu mijn abonnement maar gewoon weer doorlopen. Ik zie dat ik bij T-Mobile pakweg 10 euro goedkoper uit ben met zo’n sim only, en dan krijg ik er dus ook nog een landelijk dekkend 4G-netwerk bij.

    gewoon via de personeelsaanbieding bestellen. Valt het reuze mee, ik heb straks onbeperkt bellen en smsen plus 2GB data voor 30 euro per maand. Valt reuze mee 🙂

  11. Niet iedereen met Red krijgt automatisch 4g, alleen klanten met Red Super. Dat is hier niet helemaal duidelijk gemaakt 😉

  12. Origineel geplaatst door mrbrightside
    gewoon via de personeelsaanbieding bestellen. Valt het reuze mee, ik heb straks onbeperkt bellen en smsen plus 2GB data voor 30 euro per maand. Valt reuze mee

    Ik had ook al naar Friends & Family gekeken 🙂 maar die waren voorheen ook veel goedkoper, maar het scheelt inderdaad wel wat.

    Heb daar nog wel een code voor als het goed is. ( 😉 )

  13. Ik zit met proivder wel goed ik zit zelf bij robin mobile. Kpn dekking
    En het is perfect. Nooit te hoge rekening.
    39,95 per maand. En echt alles onbeperkt.
    En geen fair use policy.
    Dus mensen als jullie contract binnenkort afloopt.
    Ga naar robin mobile.nl. Want het is een top provider.

    Je mag zoveel data gebruiken als je wilt. Alleen op mobiel/tablet. En echt onbeperkt bellen/sms

  14. @Bobo: Ik heb het idee dat je bij Robin Mobile geen data in het buitenland kunt gebruiken. Dat is voor mij wel heel belangrijk.

  15. @Bobo: Maar dan kan je geen internet in het buitenland gebruiken, geen personal hotspot, geen voip of gebruik in je tablet. Niets maar dan ook NIETS komt zonder voorwaarden. Echter zijn zij daar niet helemaal open over op hun site. Trap er maar met open ogen in. Net zo kansloos als alles wat over het KPN netwerk gaat. Laat je niet verleiden door dit soort onzin. Wil je vrijheid kies je echt iets anders

  16. Origineel geplaatst door Thomas
    Wordt de iPhone 5 niet ondersteund omdat het deze frequentie niet kan ontvangen? Zo ja, wordt deze frequentie dan wel voor de iPhone 5s verwacht?

    KPN is de enige provider welke geen 4G gaat ondersteunen voor iPhone 5 toestellen.
    Vodafone gaat dit wel ondersteunen na lancering.

  17. Voor mij is het einde oefening vodafone over paar maanden. Belachelijke prijzen! Ik sponsor niet meer mee! Veel succes voor de mensen die dat wel gaan doen.

  18. @Franklin: Maar vanaf september/oktober komt daar verandering in.

  19. Hoe kom je aan zo’n friends and family code? 🙂

  20. Voordeel is wel dat je niet vast zit aan een contract.
    Zoals bij de meeste providers wel.

  21. Origineel geplaatst door Carsten
    Niet iedereen met Red krijgt automatisch 4g, alleen klanten met Red Super. Dat is hier niet helemaal duidelijk gemaakt 😉

    Het is jou blijkbaar ook niet helemaal duidelijk 😉 ALLE RED bundels krijgen 4G. Dus RED essential, RED en RED super. Voorheen kreeg je het alleen bij de super.

  22. @Bobo: Ben je niet stiekem een medewerker van Robin Mobile die hier reclame probeert te maken? :/

  23. Origineel geplaatst door Bobo
    Voordeel is wel dat je niet vast zit aan een contract. Zoals bij de meeste providers wel.

    wat ook inhoud dat ze alles zo kunnen aanpassen.

  24. @-DUS-: Dreigen met opzeggen en vragen om een code helpt altijd bij de VF klantenservice

  25. @Ibrahim: Ik keek 3 uur geleden en toen stond daar nog niets van op de site van vodafone. Ik keek naar de aanbiedingen en toen had echt alleen Super 4G ready, nu de rest. Ben helaas al een paar weken ziek thuis dus hou het niet echt bij. Anders, omdat het mijn werk is, had ik het reeds geweten. Wel genaaid. Net abo laten omzetten naar Super terwijl gewoon Red dus ook voldoende was. Dan maar actiever gebruik maken van mijn multisim 😉

  26. Rot vodafone…. lekker naar t-mobile als me abbo verloopt… Daar is tenminste landelijke dekking voor normale abbo’s van 1800mph… vind 42,50 per maand betalen zat voor een abbo bij vodafone en dan nog is zonder 4g pff

  27. Ik ga bij Kpn iphone 5 halen want vanaf maandag 1 juli
    €55 per maand gratis iPhone 5(geen lease) en onbeperkt internet (fair use) en onbeperkt bellen. Was toevallig vandaag in hun winkel ervoor. Maar is pas vanaf maandag…

  28. Vind het nogal wat, wacht het wel af.
    Ze beginnen hier volgende week met ziggo wifi hotspots, gratis als dat goed werkt, neem ik minimaal data in me abbo.

  29. @Rotte Appel: kpn is spaans niet nederlands

  30. Origineel geplaatst door jer
    @Rotte Appel: kpn is spaans niet nederlands

    Nee. Gewoon, nee.
    http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Koninklijke_KPN

  31. Op deze pagina van VF staat toch duidelijk dat iPhone 5 wel wordt ondersteund.

    http://www.vodafone.nl/fastforward/vodafone_en_4g/

    Kan ik anders onder mijn contract uit?

  32. @Maikel: nee dat kan je niet.

  33. @Rob: En dat werkt dus voor geen meter. Ik heb het even uitgeprobeerd en het is poepie traag en instabiel. Ook irritant dat wanneer je thuis komt je in 9 van de 10 gevallen handmatig je eigen account moet kiezen om sneller internet te krijgen. Ook zeggen ze bij ziggo dat de hotspot functie geen invloed heeft op je eigen verbinding. Nou, niet dus. Mijn aansluiting werd 20Mbps langzamer ervan. En toen ze het aan hebben gezet werd ik continu van de router af geflikkerd. Heb het maar uit gezet. Overigens die hotspot snelheid komt niet in de buurt van wat ik met Vodafone haal en dat is 28Mbps. Ik zou niet mijzelf korten op mobiel data met dit soort slechte service. Het is troep zeg ik je en ik spreek uit ervaring.

  34. Dat de iPhone niet ondersteunt wordt bij de andere netwerken zou voor mij zeker een overweging zijn om weer terug te keren bij T-Mobile. Hun netwerk was vroeger niet altijd top maar misschien na de uitrol van 4G dat Dongen positief veranderen.

  35. Vodafone RED is gewoon top! Ga elke week na t buitenland gewoon overal onbeperkt bellen internetten en sms’en! Vast bedrag per maand ga nou maar eens kijken wat dat bij Kpn kost! T-mobile is een vriend heen gegaan vanaf vodafone en loopt nu alleen maar te klagen over zn internet bereik en snelheid!?

  36. @Rotte Appel: KPN is wel voor 1/3 in handen van een belegger uit Mexico . . .

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.