Reacties voor: Vodafone biedt nieuwe sim only Scherp XL met 1GB data

Vodafone gaat een nieuwe sim only-variant uitbrengen met de naam Scherp XL, gericht op prijsbewuste kopers. Bij deze bundel krijg je 1GB data per maand.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Slecht netwerk tegen dure prijzen. Ben blij dat ik van ze af ben. Zit bijna half jaar bij KPN tot dikke tevredenheid.

  2. 30 cent per mb buiten bundel? Ze sporen daar echt niet!!!

  3. Ik mag nog ff doorbijten tot januari, maar dan is het Bye Bye Vodafone. Matig netwerk, slecht bereik in grotere gebouwen en veel te duur en weinig data.

  4. Ik zit nu al een tijdje bij Simyo, en heb sinds kort een iPhone 5s met 4G. Omdat Simyo het KPN-netwerk heeft, en KPN 4G op de 800MHz-band heeft, heb je eigenlijk overal perfect 4G bereik. Bij Simyo had ik met 3G eerst dat ik op bepaalde plekken (meer dan ik wilde) nog EDGE bereik had, maar nu ik de 4G-bundel bij Simyo heb geactiveerd, ben ik dik tevreden! Je moet alleen oppassen dat je niet buiten je bundel belt, want dat is echt reteduur (31ct per minuut!). Ik betaal nu €23,50/maand voor een 1500MB 4G databundel (25MBps volgens Simyo, maar haal volgens de speedtest zelfs 27,24 25MBps) en 300 belminuten/smsjes. Opzich scheelt het niet heel veel met de Vodafone RED Essential abonnementen.. Het voordeel is wel dat het bereik beter is, door de 800MHz-band (lagere golflengte, waardoor de zendmast een groter bereik heeft).

  5. Wij zijn blij met Mobile Vikings in België – vanaf 10 euro / maand 🙂

  6. Inderdaad slecht netwerk, langzame klantenservice. Weinig 4g, slecht werkende diensten. Gezeur met dataverbruik.
    Voor meer dan 1gb weinig keuze ….

  7. @Zaandammer: @vuurvreter: @Michel: Bizar eigenlijk dat het blijkbaar allemaal zo slecht geregeld is in Nederland. In T-mobile topics zie je altijd dezelfde berichten.
    Ik ben eigenlijk bijna alleen maar in de Randstad en heb daar eigenlijk nooit problemen met T-mobile, maar als ik het zo een beetje lees, is het buiten de randstad behalve bij KPN dus echt zo’n drama?

  8. Origineel geplaatst door Thomas
    Ik zit nu al een tijdje bij Simyo, en heb sinds kort een iPhone 5s met 4G. Omdat Simyo het KPN-netwerk heeft, en KPN 4G op de 800MHz-band heeft, heb je eigenlijk overal perfect 4G bereik. Bij Simyo had ik met 3G eerst dat ik op bepaalde plekken (meer dan ik wilde) nog EDGE bereik had, maar nu ik de 4G-bundel bij Simyo heb geactiveerd, ben ik dik tevreden! Je moet alleen oppassen dat je niet buiten je bundel belt, want dat is echt reteduur (31ct per minuut!). Ik betaal nu €23,50/maand voor een 1500MB 4G databundel (25MBps volgens Simyo, maar haal volgens de speedtest zelfs 27,24 25MBps) en 300 belminuten/smsjes. Opzich scheelt het niet heel veel met de Vodafone RED Essential abonnementen.. Het voordeel is wel dat het bereik beter is, door de 800MHz-band (lagere golflengte, waardoor de zendmast een groter bereik heeft).

    En in welk gebied is dit?

  9. Origineel geplaatst door Brian
    Bizar eigenlijk dat het blijkbaar allemaal zo slecht geregeld is in Nederland. In T-mobile topics zie je altijd dezelfde berichten.
    Ik ben eigenlijk bijna alleen maar in de Randstad en heb daar eigenlijk nooit problemen met T-mobile, maar als ik het zo een beetje lees, is het buiten de randstad behalve bij KPN dus echt zo’n drama?

    dan heb jij geluk. Ik het 3 jaar terug ook t mobile. Kon er nauwlijks fatsoenlijk een telefoongesprek mee voeren. Internet ging al helemaal niet. Vodafone is daarin tegen wel een stuk beter als t mobile maar ook niet goed te noemen. Met KPN heb ik tot op heden inderdaad goede ervaringen.

  10. …dramatisch!! We leven in een 4G/LTE tijdperk waar de Gb’s en data speeds je om de oren vliegen en VF komt met liefst 7,2 Mbps…Sjapoo!

  11. ik heb ook een iPone 5s, met 4G. en via KPN. Werkt Top.
    vroeger 2 jaar vodafone gehad en ook niet over te spreken.
    Nu ik de klantenservice van KPN en Apple gewend ben, wil ik niet meer anders.
    ik heb onbeperkt bellen en smsen + 4Gb data en betaal 30 euro.
    Dik tevreden!!

  12. @vuurvreter: Tot nu toe overal waar ik geweest ben, zelfs kleine dorpjes in het noorden van het land. Daarom ook dat KPN adverteert dat zij als enige daadwerkelijk landelijke 4G-dekking te hebben, waar je als Simyo-gebruiker profijt van hebt. Ook binnenshuis perfecte dekking eigenlijk. Het enige waar ik ontevreden over ben is dus de belachelijk hoge kosten voor buiten de bundel bellen of dataverkeer, heeft mij eens een rekening opgeleverd van bijna 80 euro (350 MB over databundel heen).

  13. Vodafone is altijd drama geweest, ik heb vandaag bij HI een sim 4g only abbo afgesloten met anderhalve gig, 50mb ps. en 200 belminuten/sms’jes voor 19 euro… Vodafone loopt zwaar achter de feiten aan, in prijzen , kwaliteit EN service!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.