Reacties voor: Vodafone maakt korte metten met onbeperkte internetabonnementen

Vodafone maakt een einde aan abonnementen met oude, onbeperkte databundels. De abonnees krijgen een goedkoper Red-abonnement.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 46 reacties

  1. Hoeveel per maand? En wat is snelheid?

  2. Wat een rare actie van Vodafone je kan het toch niet zomaar stoppen als je daarvoor een contract hebt

  3. Ik heb een oud abbonement met 10GB & 4G Blox! Geldt dit dan ook voor mij???? En kan dit zomaar?!

  4. Ja erg flauw, Ik heb deze brief ook gehad. Voordeel is wel dat ik straks gebruik kan maken van 4G, maar ik krijg dus ook 2GB databundel. En ik zit daar momenteel al krap tegenaan 🙁

  5. Origineel geplaatst door Rudra
    Ik heb een oud abbonement met 10GB & 4G Blox! Geldt dit dan ook voor mij???? En kan dit zomaar?!

    Ze willen van de onbeperkt/FUP internet af denk ik. Dus daar val jij dan niet onder.

  6. Lekker klantvriendelijk zeg.

  7. Ik heb ook z’n brief gehad, had 190 bel/sms en onbeperkt internet voor € 17,00 werd omgezet naar 100 bel/onbeperkt sms en 200mb data voor 19,00. Belachelijk om zomaar contract op te heffen en ook nog eens z’n slechte aanbieding te doen. Gebeld, kreeg nu 300 bel/onbeperkt sms en 1000mb data voor € 18,00.

  8. Jup en daar hoor ik ook gegarandeerd bij, heb al heel lang een bundel van 190 min lopen met onbeperkt internet.. voor 24 euro zal zo maar eens in de brievenbus kijken. als dat zo is ga ik weg bij vodafone.

  9. Ra ra hoe zou dat nou toch komen als ze volgend jaar de roming kosten afschaffen !!!!

  10. Origineel geplaatst door joey
    Wat een rare actie van Vodafone je kan het toch niet zomaar stoppen als je daarvoor een contract hebt

    Natuurlijk wel, ze zijn al jaren verlopen.

    @Rudra:
    Natuurlijk kan dit “zomaar”. Verder val jij er inderdaad niet onder. Jij hebt je abonnement aangesloten tussen 1 oktober 2012 en 31 maart 2013. Je hebt geen écht “onbeperkt internet”. Die 10GB was een actie en geldt niet meer nadat jouw initiële contractduur afloopt, dan heb je weer 1GB in plaats van 11GB. (Ik neem aan dat je gebruik hebt gemaakt van die 10GB actie, aangezien je 4G Blox hebt en 4G niet voor oudere abonnementen beschikbaar is.)

  11. Ik heb ook zo’n FUP abonnement en krijg er 2 Gb voor iemand een hogere databundel aanbod gekregen?

  12. Help, ik wil mijn abonnement niet kwijt. Ik betaal voor 300 minuten/sms + onbeperkt FUP internet maar 15,95 euro per maand en ben daar erg blij mee…

  13. Waarom krijgen deze mensen niet ook de mogelijkheid alsnog aan de 10GB actie mee te doen? Dat zou er dan meer op lijken.

  14. Als ze dit bij mij zouden doen zou ik klanten lijn maar is bellen of anders klagen bij consumenten bond lekker klagen komen ze wel met een beter aanbod

  15. Ik heb even geïnformeerd bij vodafone.

    Je kan gewoon zonder problemen je internet bundel uitbreiden. dit komt dan bovenop je bedrag. De korting die je krijgt gaat dan niet verloren aangezien het een uitbreiding is en geen nieuw abonnement die je aan gaat.

    zelfde is met multisim, voor als je een 2e simkaart wil voor je iPad. Dan komt er ook 5 euro bovenop, en kan je internetten op je telefoon en iPad tegelijk. 🙂

    Zou ook leuk zijn als je voor klein bedrag de 10GB bundel kan krijgen. dat zou fijn zijn 🙂

  16. Ik heb hier al een tijdje eerder melding van gemaakt. Ik heb de brief al gehad op 7 maart jl, maar ik heb geen goed aanbod gekregen. 75% korting op een red abo is een goed aanbod, maar ik kreeg een scherp xl aanbod. Dat is 1000min bellen en 200MB internet. Jaja, een lachertje…

  17. Hmm dan ga ik weg bij vodafone…ik had nog een sim only met onbeperkt internet en 200 minuten voor 15 euro.
    Heb nog geen brief gehad maar als die wel komt ga ik mooi naar ziggo.

  18. Heb met het gezin 3 ambo’s, 2x 300 minuten en SmS-jes en onbeperkt internet voor 13,00 euro en 1x 115 minuten en sms-jes en onbeperkt internet voor 9,95 worden alle drie overgezet naar onbeperkt bellen , onbeperkt sms-en en 2gb internet (4g) voor 9,95 (75% korting) gezien het feit dat alledrie niet veel data gebruiken < 1gb eigenlijk dik tevreden. Wel even gebeld of de korting onbeperkt is, dat konden ze mij niet vertellen, ik wordt teruggebeld. Helaas heb ik zelf 150 bel minuten en sms-jes en 1 gb internet (was een paar maanden te laat met afsluiten). Ik heb dan ook (nog) geen brief gehad.

  19. Volgens mij kan je je abo opzeggen!

  20. Nou dan allemaal lekker overstappen op Hi/T-mobile/KPN want die bieden nog wel onbeperkt internet aan met ren FUP..

  21. Origineel geplaatst door jerry
    Hmm dan ga ik weg bij vodafone…ik had nog een sim only met onbeperkt internet en 200 minuten voor 15 euro.
    Heb nog geen brief gehad maar als die wel komt ga ik mooi naar ziggo.

    Eerlijk gezegd vind ik het aanbod van Vodafone beter dan wat ziggo aanbied.

    Vraag me alleen af zou ik een hoger red abonnement mogen nemen met 75% korting?

  22. Snap mensen niet die zeuren of melden dat ze binnenkort hun abonnement kunnen verlengen en dan maar overstappen.

    Als een provider eenzijdig het contract aanpast dan heb je de mogelijkheid om er direct mee te stoppen. Tenminste, zo was het vroeger toch altijd zo??

    Dus dan zou ik nu lekker stoppen en overstappen naar een andere provider!!

  23. Ben blij met dit nieuws van T-mobile, maar volgende maand kunnen ze weer wat anders zeggen!

  24. Ik val absoluut onder de doelgroep, maar heb (nog) geen brief gehad. Als ik t artikel zo lees, zou t voor n ieder moeten gelden, dus ook voor een SIM-Only-abonnement; geen bericht, goed bericht?
    #tochmaarffcheckenkomendedagen…

  25. Volgens mij kom ik ook in aanmerking voor desbetreffende regeling ben er niet zeker van kan iemand dit bevestigen heb namelijk geen brief of dergelijke ontvangen.

    Heb namelijk een SO Bel+SMS+Web-2 Altijd 30 euro maar met actie betaal ik 16,20.

    (125 min bellen , onbeperkt smsen & 11GB)

  26. Ik heb een abbonement van 10gb per maand. En daarna gaat die over naar een lagere snelheid. Maar zonder extra kosten.

    Dus inprincipe ook onbeperkt. Maar heb niks van Vodafone gehoord of gezien. Mijn abbo loopt overigens nog tot november.

    Van mij mogen ze t dus opzeggen, maar dat betekent dan dat ik mijn iphone5 mag houden, en niks bij hoef te betalen. Neem dan wel een sim only van Robin.

  27. Vodafone kletst gewoon dat ze dit niet kunnen handhaven. Pure onzin! De enige provider die zich ALTIJD houdt aan zijn beloften is T-Mobile. Vanaf het begin van de iPhone altijd onbeperkt internet gehad. Als je door je data heen bent, wordt de snelheid langzamer, maar je kunt gewoon doorgaan met internetten, whatsappen etc. Zónder extra kosten.

    Mijn zoon heeft Tele2. Toen hij over zijn datalimiet heen was, had hij in een week €150 extra kosten zonder dat hij het in de gaten had en zonder dat hij gekke dingen deed, alleen whatsapp, Facebook en zo.

    En dat krijgen Vodafone abonnees straks dus ook.

    T-Mobile is echt de beste provider, uiteindelijk ook het voordeligste, want je hebt geen extra kosten en ook een prima service.

  28. ik denk dat jullie eens beter moeten lezen!
    Het gaat over hele oude abonnementen.

  29. @Bubbly: Tenzij afgesloten middels family en friends constructie. In dat geval zou actie gewoon doorlopen dacht ik.

  30. Ik heb al meer dan 4 jaar een Vodafone sim only abonnement. 275 belminuten/sms en onbeperkt internet. En betaal maar 13,50 per maand. Ik heb nog geen brief gehad en hoop deze ook niet te krijgen haha, maar zal helaas wel..
    🙁

  31. Als je zo’n oud abonnement hebt, bijvoorbeeld van 8 jaar geleden, moet je ook realiseren dat je ook de snelheid hebt van 8 jaar geleden. Meestal was dat 3,6 Mb… Dat was theoretisch, laat staan wat de praktijk snelheid zou zijn. Lijkt me zonde als je inmiddels een 4G toestel hebt…

  32. Mij hebben ze een tijd geleden ook gebeld om mij een ander sim only aan te smeren. Ik betaal nu 12,50 voor 400min 400 sms en onbeperkt data
    En hun aanbieding was 300 min en 1000 mb voor 23 euro.
    Dat wordt dus helaas overstappen

  33. Origineel geplaatst door EOTB
    Tenzij afgesloten middels family en friends constructie. In dat geval zou actie gewoon doorlopen dacht ik.

    Nog even gekeken. Alleen prijs blijft in bovengenoemd geval zelfde. Overige aktie component(en) (zoals extreem veel data) lijken uitgesloten van verlenging.

  34. Origineel geplaatst door Niels
    Ik heb al meer dan 4 jaar een Vodafone sim only abonnement. 275 belminuten/sms en onbeperkt internet. En betaal maar 13,50 per maand. Ik heb nog geen brief gehad en hoop deze ook niet te krijgen haha, maar zal helaas wel..
    🙁

    Ja en dan ga je van 13,50 naar 9,95 euro.. Je krijgt dan onbeperkt bellen, sms’en, 2GB én 4G netwerktoegang voor minder dan 13,50 euro.. Wat een ramp!
    Zonder gein: áls je onder de 2GB blijft, is het echt super. En anders vraag je of je de Red Super SO met 75% korting mag krijgen

  35. Voel me hier echt een beetje opgelicht. Ga van zo’n 22 euro naar 30 euro per maand met 6GB data, maar het aanbod van 2GB voor zo’n 10 euro dat mag ik niet hebben. Ze kunnen het niet omzetten zeggen ze dan..

  36. Ik overweg toch om over te stappen naar een andere provider omdat ik de prijs kwaliteit verhouding echt slecht vind. Hoge abonnements kosten slechte dekking….
    Dan nog t aansmeren van een verzekering van hè telefoon wat totaal niet nodig is want je hebt thuis gewoon een inboedel verzekering waar de schade altijd op verhaald kan worden.

  37. Origineel geplaatst door joel
    Ik overweg toch om over te stappen naar een andere provider omdat ik de prijs kwaliteit verhouding echt slecht vind. Hoge abonnements kosten slechte dekking….
    Dan nog t aansmeren van een verzekering van hè telefoon wat totaal niet nodig is want je hebt thuis gewoon een inboedel verzekering waar de schade altijd op verhaald kan worden.

    Herkenbaar probleem. Ik ben net overgestapt naar tele2. Toch wel echt de beste als je kijkt naar hun prijs kwaliteit verhouding.

  38. @Jori: ik heb nog een abonnement uit 2007, scherp met 150 min en 50 sms. Voor 8 euro. Nu krijg ik een aanbod voor een red onbeperkt bellen en sms plus 2 gb voor 9,75. Lijkt dus dikke prima. Vraag me wel af hoelang ik hiervan gebruik kan/mag maken….??

  39. Nou, nou, wat schreeuwen we weer een moord en brand zeg.
    Wel je provider aan een contract willen houden en zelf overstappen wanneer het jou past. Dit terwijl je contract bepaald, dat beide partijen aan einde looptijd kunnen opzeggen??

    Met je oude contract, oude snelheid. Met een nieuw contract hogere snelheid. Dat is wel lekker hoor!
    Elke provider heeft wel wat, je moet kiezen, daar waar jij je het lekkerste bij voelt. De T-mobile dekking is ook niet altijd top en Ziggo lijkt voordelig. Als ik begrijp dat je 75% korting krijgt… Dan wist ik het wel. Zou wel willen ruilen!

    Kies lekker waar je je het prettigst bij voelt!

  40. Zelf was ik in eerste instantie ook helemaal niet te spreken over deze verandering. Ik heb zelf jaren geleden een bel+sms+web SO 400 abonnement afgesloten in combinatie met korting van de ANWB waardoor ik niet ong €26,- betaalde maar maar een schamele €16. Nu met deze verandering wilde Vodafone mij even omzetten naar een 1000 min/sms en 200MB data abonnement omzetten voor €24,-. Dus geen 75% korting of wat dan ook. En laat staan dat mijn verbruik ook maar een beetje binnen die 200MB past. Ik heb vodafone minstens 20 keer gebeld om alle mogelijkheden te onderzoeken en heb op het punt gestaan om te switchen naar T-mobile (ondanks de slecht 4G dekking). Dat is, totdat ik dit bericht las en even bij Tweakers ben gaan kijken. Ja hoor, daar stond een identieke brief als die ik gekregen had maar dan met een heel ander aanbod, namelijk dat RED 2GB 75% korting abonnement. Dus ik Vodafone nogmaals bellen met de melding dat ik die een veel aantrekkelijker aanbod vind. Meneer van de Loyalty afdeling gaat het aan zijn leidinggevende vragen en ja hoor, ik kan dit zonder problemen krijgen. Even vragen of dan de duurdere ook kan (6GB)… Ja hoor meneer, dan kost dat u €15,- per maand (oftewel een euro minder dan mijn oude abonnement en wel onbeperkt bellen!) Ok, ik heb dan niet meer echt onbeperkt internet, maar mijn gemiddeld verbruik ligt maar op 2.3 GB. Ze waren zelfs zo aardig om de omzetting handmatig pas plaats te laten vinden bij de ingang van de nieuwe abonnementen zodat ik kan kiezen om de snelheid te verlagen of meer te metalen voor internetten buiten mijn bundel. Het heeft dus wat voeten in de aarde gehad, maar de aanhouder wint! ^_^

  41. Ik had een abonnement 75 min en 25sms voor €5,03 per maand zonder data. Nu onbeperkt bellen en sms en 2mb internet voor € 9,75 per maand. Ik klaag niet, maar ben wel benieuwd hoelang dat zo blijft, want zie nergens een looptijd staan

  42. @Remy Kabel: Dat klinkt wel heel gunstig, ik heb ook meerdere malen gebeld en krijg de mededeling dat het niet mogelijk is mijn toekomstige abbonoment om te zetten naar een andere aanbieding die mensen hier aangeboden hebben gekregen..

  43. Voor hoelang kun je dit gebruiken? Je oude Abbo was verlopen toch…@Mart:

  44. Origineel geplaatst door Mart
    Ik had een abonnement 75 min en 25sms voor €5,03 per maand zonder data. Nu onbeperkt bellen en sms en 2mb internet voor € 9,75 per maand. Ik klaag niet, maar ben wel benieuwd hoelang dat zo blijft, want zie nergens een looptijd staan

    Ik heb helaas maar 50% korting gekregen.
    Is er iemand die zijn brief (of 06-nummer) naar mij zou willen mailen zodat ik deze kan overleggen.

    Er is mij toegezegd dat ik dan ook 75% korting krijg.

    marktplaza (@) me (punt) com

  45. @Olaf!: mijn man en ik hebben beide hetzelfde abbonement.120 bel / sms zonder internet.voor 10,00 euro per maand.nu heeft mijn man een aanbieding gekregen onbeperkt bellen en sms en 2 gb internet voor 9,75 euro…75% korting…gisteren kreeg ik mijn brief met 50%korting 19,50 euro…vodafone gebeld die zegt. ..klanten die vorige week een brief hebben gekregen hebben 75%korting…klanten die deze week een brief hebben gekregen 50% korting en klanten die volgende week een brief krijgen hebben weer een andere aanbieding…u man heeft GELUK gehad zei de dame van de klantenservice….lijkt wel een loterij daar bij vodafone

  46. Nog steeds niemand die iets heeft begrepen over de looptijd van de aanbiedingen…. Voor de duur van je huidige contract dus totdat ze met het contract stoppen??????? Ik bedoel als je huidige contract al lang is afgelopen. Dan kunnen ze in theorie bij vodafone dus op ieder willekeurig moment opzeggen….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.