Reacties voor: Vodafone maakt abonnementen per 1 januari 2012 duurder

Vodafone gaat de Bel+SMS+Web abonnementen vanaf 1 januari 2012 aanpassen. De abonnementen krijgen een grotere databundel en sms'en is voortaan onbeperkt, maar het betekent wel dat de abonnementsprijzen met zo'n 10 euro per maand omhoog gaan.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 47 reacties

  1. SMS…. hahaha

  2. Zijn dat niet gewoon de SMART abonnementen??

  3. Oh ja beter! De prijsverhoging van vorige maand was me nog niet duur genoeg, thanks vodafone!
    En onbeperkt SMSen, dat is helemaal relaxed! hoef ik whatapp niet meer te gebruiken, en kan ik gewoon weer berichten sturen als vroeger, zonder geluid/foto/video.

    kneuzen.. het ergste is dat je ze nodig hebt, maar ze onthouden je gewoon van wat er allemaal mogelijk is, mensen gaan straks geen internet meer nemen omdat het een fortuin kost, gaat nergens over dit.

  4. Deze wijziging betreft de BSW Smart abo’s. Die per 01-08 ingevoerd zijn. Dit heeft verder ook niets met de iPhone abo’s te maken. Die blijven voorlopig ongewijzigd. (*werkt bij Vodafone Consumer Sales)

  5. Of ze maken gewoon een bundel van 10 euro per maand voor onbeperkt sms.. Naja t gaat de goede kant op.. Nu nog abo met onbeperkt internet.. Zucht

  6. @bashb: Dan ga jij maar eens heel snel die bejaarden wakker schudden dat ze met de tijd mee moeten gaan.

  7. Zo nu weet ik zeker dat ik weg ga bij VF 🙂 stuur misschien een paar sms’jes per maand..

  8. ben blij dat ik nog 1,5 jaar aan mijn abo van 12,50 vast zit.(oude voorwaarden) augustus 2010 verlengd en is februari 2011 ingegaan.
    300 minuten/smsjes en FUP internet.

  9. Uitgekookt die lui… Whatsapp heeft idd veel meer mogelijkheden dan een sms. Onbeperkt sms jaaa maar wat dacht je van MMS?? Das weer een andere dienst he? 😛

  10. Hmm, mijn Vodafone abonnemenet loopt in November af… Toch eens even gaan oriënteren of ik bij Vodafone blijf, of iets anders interessant is. Ook ben ik benieuwd wat de eventuele iPhone 5 abbo’s gaan kosten. Komende 2 maanden maar eens even internet afstruinen en goed in de gaten houden.

  11. Ik ga er vanuit dat dit niet sim-only tarieven zijn?

  12. Ja kost veel mensen nemen straks geen internet meer op de telefoon maar gaan straks alleen nog maar naar hotspots
    En waar je nog meer gratis internet kan krijgen

  13. Ja hoor. Nog duurder!!! Niet leuk meer! 🙁

  14. Ik wil helemaal niet meer sms-jes. Welke klant vraagt daar om? Wanneer gaan de telecombedrijven eens van buiten naar binnen kijken i.p.v. andersom? Wanneer gaan de telecombedrijven naar de klant luisteren? Deze bedrijven zijn alleen maar bezig om te hoog gestelde begrotingsdoelstellingen te halen.

  15. (Red.) Verwijderd: taalgebruik.

  16. En een nieuwe melk koe is geboren. De managers van de telecom bedrijven zitten er straks weer warmpjes bij….

  17. Nu nog afwachten tot KPN en T-Mobile gaan volgen…..32,50 voor 50 minuten bellen….oke onbeperkt sms maar dat = nog onbekend dus wow!!!!

  18. Alleen maar denken aan t geld. Jeujjjj. Onbeperkt smsen, jeujjj.
    En wat hebben we daar nog aan als KLANT ? Kortzichtige lui, denk eens aan wat anders dan jezelf.
    Naïef!!

  19. whahahahhahaa gratis onbeperkt sms……. sms zo 2008 grapjassen daar is een boutbedrijf en blijft een boutbedrijf

  20. En natuurlijk volgt KPN volgende week en daarna T-Mobile. Stelletje deugnieten.

  21. Wat als je nu al een vodafone abbonoment hebt die volgend jaar (2012) augustus afloopt, betaal ik tot die tijd nog wel zonder deze verhoging !??

  22. Lekker bijdehand. Geen hond die nog sms’t tegenwoordig met Ping en Whatsapp….

  23. Hahaha bellen/internetten via Vodafone is straks nog alleen voor de elite die boven de balkenende norm verdienen. Dit gaat nergens meer over. Zo 1,2, 3 zeg ik; De abo’s zijn in 1,5 jaar tijd met +75% duurder geworden. Maarja als wij klanten dit blijven betalen, waarom zou Vodafone dit dan niet doen? Geef jullie een (sim only) tip: Als je sim only abo is ‘afgelopen’ , laat hem dan gewoon doorlopen zonder wijzigingen. Dan blijf je gewoon hetzelfde betalen voor hetzelfde aantal belminuten en 1GB internetbundel. Verlengen is namelijk akkoord gaan met de nieuwe voorwaarden en diensten, door laten lopen niet.

  24. Een prijsverhoging, maar daar staat toch wel wat tegenover. Dat compenseert de verhoging iets.

  25. Humor!

    De iPhone 1 kocht ik niet want die kon te weinig
    De iPhone 3G kocht ik niet want te duur
    De iPhone 3Gs kocht ik niet, want, scheurtjes
    De iPhone 4 niet, want, Apple begon eng te worden
    De iPhone 5 niet want de abbo’s worden veel te duur

    Leuk zo’n iPhone, ik lees hier dagelijks maar ik denk dat ik er nooit een kopen ga.. 😛

  26. Wat een idiote pakketten zeg. De bejaarden van de RvC hebben deze zeker samengesteld?

    Bel+SMS+Web 150 voor €40,- is gewoonweg absurd. Een simonly abbonement met 150 minuten had ik tot 2 jaar geleden voor ongeveer €7,- met 50 sms berichten voor €3,-. Bij Vodafone betaal je dus ongeveer €30,- voor 300Mb dataverkeer. Voor deze prijs krijgen we 4G/ LTE snelheden?

    KPN en T-Mobile zullen uiteraard ook een prijsverhoging doorvoeren. Aantonen wordt zeer moeilijk maar ik ben er van overtuigd dat de hoge heren onderling prijsafspraken maken om elkaar in ieder geval niet uit de markt te prijzen zoals we zagen bij de supermarkten.

  27. Thxs Vodafone..
    Kan iedereen naar T-mobile 😉

  28. Nog even doorgaan en dan zijn er voldoende ontevreden klanten. Die kunnen dan een intiatief ontplooien om hun wifi netwerk aan elkaar te knopen en een (bijna landelijk dekkend) netwerk te creeren waarop je kunt internetten en voipen. Hebben we de telecom providers ook niet meer nodig!

  29. Blij dat ik net mijn abo heb verlengt met 2 jaar:
    180 min + SMS + 500mb internet voor 17,95 p.m. (prijs = voor 24 maanden en kreeg er zelfs nog een toestel bij om op marktplaats te zetten :P)

    owja… deze aanbieding is nog steeds geldig via Veronica.

    Edit: zie net dat ze de bellen + web abbo’s uit het aanbieding pakket hebben gehaald en dus niet meer via deze weg te krijgen is.

  30. Toch belachelijk… Ik eerst limiet op internet en duurder, dan proberen om bepaalde diensten te blokkeren en nu 10 euro er bij voor een dienst die niemand gebruikt… Over 1,5 jaar ben ik weg bij vodafone.. Dan maar t-mobile

  31. Aangezien bijna geen hond meer sms gebruikt, komt dit neer op een prijsstijging van 23 tot 32 procent. Dit gaat ook mij te ver. Ik ga de iPhone 5 los kopen, en wanneer mijn Vodafone abo in Januari afloopt een sim only abo bij KPN nemen, aangezien ik al glasvezel via hun heb. T-Mobile vind ik geen optie. Maar ik zie geen enkele reden meer om bij Vodafone te blijven.

  32. Onbeperkt SMS; lekker relevant anno 2012….

  33. Klopt bel sms web 50 wel?
    Onbeperkt sms en data.. Ik bel eigenlijk nooit, dus dan is die echt ideaal!

  34. Origineel geplaatst door kevins
    Klopt bel sms web 50 wel? Onbeperkt sms en data.. Ik bel eigenlijk nooit, dus dan is die echt ideaal!

    Er staat “onbekend”, niet “onbeperkt”. Helaas, moest ook 2x kijken.

  35. Origineel geplaatst door Kennet
    Humor!De iPhone 1 kocht ik niet want die kon te weinigDe iPhone 3G kocht ik niet want te duurDe iPhone 3Gs kocht ik niet, want, scheurtjesDe iPhone 4 niet, want, Apple begon eng te wordenDe iPhone 5 niet want de abbo’s worden veel te duurLeuk zo’n iPhone, ik lees hier dagelijks maar ik denk dat ik er nooit een kopen ga..

    Kun jij mij uitleggen wat de iPhone te maken heeft met de gewijzigde abonnementen van Vodafone???

    BTW: Mijn 2-jarige Vodafone SuperSim Only voor de iPhone loopt binnenkort af; kosten € 13,50 per maand en internet volgens FUP… die laten we dus gewoon lekker doorlopen!

  36. Origineel geplaatst door Kennet
    Humor!De iPhone 1 kocht ik niet want die kon te weinig De iPhone 3G kocht ik niet want te duur De iPhone 3Gs kocht ik niet, want, scheurtjes De iPhone 4 niet, want, Apple begon eng te worden De iPhone 5 niet want de abbo’s worden veel te duurLeuk zo’n iPhone, ik lees hier dagelijks maar ik denk dat ik er nooit een kopen ga..

    Br eng he, zo’n bedrijf?
    Pff. Aansteller.

  37. Lekker relevant met iMessage en Whatsapp. Vodafone is als de abonnementen aflopen zeker 4 klanten(ons gezin) kwijt die al 6 jaar klant zijn.

  38. Na mijn huidige abbo ben ik weg bij Vodafone! Dan maar trager internet bij tmobile, maar wel onbeperkt! Voor whatsapp heb je geen snel internet nodig hoor

  39. @Daejji: T-mobile heeft geen onbeperkt internet. Dit koop je af voor 4,95 p/m
    Is de eerste 12 maanden gratis, zodat het lijkt alsof het onbeperkt is. Tja kleine lettertjes. En 2,50 sim administratie kosten per 3 maanden. Het worden allemaal zakkenvullers!

  40. Ehm..

    Vorig jaar werd bekend dat er geen flash op de iphone kwam, online newspapers moeten via app store, apple neemt patent op alles wat los en vast zit, apple dwingt toeleveranciers enorme kortingen af, houdt prijzen idioot hoog, laat bepaalde apps niet toe tot de apple store, slaat gegevens van je op en verkoopt ze, keert geen dividend uit bij almaar groeiende winst, sommige apps werken niet bij een jailbreak, vragen geld voor een developer licentie, kan zonder opgaaf van reden apps afwijzen, speelde telecom bedrijven tegen elkaar uit, etc etc..

    Apple is zeker wel een eng bedrijf, maar maken ze wel mooie producten.

    Br eng he, zo’n bedrijf? Pff. Aansteller.

  41. Ronduit schandalig deze prijs wijziging als die van mij afloop volgend jaar laat ik hem lekker doorlopen dan hou ik mijn oude voorwaarden voorlopig….

  42. Onbeperkte sms dat is 1000 sms per maand en whatsapp kunnen 100.000 of meer lekker gratis. Gelukkig ben ik Vodafone gestopt. Die is idd duurder geworden. Ongeveer 30 euro dat is meer dan 60 gulden per maand. Hoe duurder moeten we Vodafone niet meer nemen. Vodafone verliest klanten dan zal prijs weer omlaag

  43. @Ryan:

    Jah als jij al een abonnement hebt lopen, dan blijven je oude voorwaarden staan, tenzij je je contract weer vernieuwd met hun. Dus jouw voorwaarde blijft staan tot jij je abonnement verlengt met hun.

  44. Lang leven mobile vikings in Belgie. 15 euro per lading. Goed voor 2000 MB, 1000 sms alle netwerken 1000 berichten mobile vikings en na een maand gaat het pas van je bel credit. Bellen gaat wel onmiddellijk van de 15 euro. In november brengen zij ook nog is een app uit wat kan dienen als een soort skype, bellen op wifi en 3G tegen belachelijke prijzen…

    Welke slimmerd start zo ook iets op in Nederland. Is een goudmijn hoor…

  45. Schandalig! En dan zeker ook nog een hoop bijbetalen voor de iphone 5. Ik ga denk het gewoon nog even lekker simonly door met mijn iphone4. Heb nu via de oude voorwaarden voor 35 euro pm: 200 belminuten of 400 smsjes 1gb internet bij vodafone. Vergeleken met de nieuwe voorwaarden is dat nog een luxe!

  46. smsen is niet meer zo van deze tijd vind,ik doe het al maanden niet meer,alles via what’s app.

  47. Je wordt aan alle kanten uitgeknepen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.