Reacties voor: Vodafone laat klanten komende vier dagen gratis bellen en SMS’en

Abonnees en klanten van Vodafone kunnen van 2 tot en met 5 mei gratis bellen en SMS'en. Dit doet de provider als goedmakertje voor de storing begin april in de Randstad.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 18 reacties

  1. iMessage uitschakelen om gratis te sms’en gaat wel wat ver.

  2. @Donstil: Hahaha inderdaad. Dat viel mij ook meteen op.

  3. wie belt en sms’s nog, gratis data vodafone dan heb je iets te melden!!!

  4. We bellen en sms’en steeds minder, je ziet ‘t keer op keer terug komen. Tactische goedkope oplossing dit wat niet veel kost voor ze, als ze echt hadden willen compenseren hadden ze de rekening van april laten dalen voor klanten of data limiet uitgooien voor een aantal dagen. Slimme jongens/dieven..

  5. Geldt dit gratis bellen ook als je in het buitenland zit en naar Nederland wilt bellen?

  6. Ik zal er inderdaad ook maar bar weinig gebruik van maken. Verl bel ik namelijk niet. En sms’en is al bijna helemaal tot een 0 punt gedaald.
    Vanwege deze compensatie is de nieuwe abo structuur van vf iig even uitgesteld. Dus wie kan en wil verlengen, doe dat nog voor 14-05. T wordt natuurlijk allemaal weer duurder 😉

  7. Wat een lulcompensatie. Hier heb je dus niks aan. Gewoon lekker 4 dagen lang iemand bellen en de telefoon aan laten staan gedurende 4 dagen.

    Als ze echt iemand tegemoet wilden komen dan hadden ze gewoon 2 maanden alles gratis moeten doen voor abonnees en voor prepaid 2 weken bellen en sms’en.

  8. Ik heb toch al betaald voor mijn minuten en sms (die ik nooit opmaak), fijne compensatie… Wel leuk voor de prepaid klanten 🙂

  9. Pauper Vodafone, wat heb ik hier nou aan? Mooie sigaar uit eigen doos! Ik sms sowieso al gratis, en nu? Gratis bellen? Wat heb ik daar dan aan, ze leveren een prutprestatie en we krijgen als goedmakertje een sleutelhanger.

  10. zou natuurlijk wel een giller zijn als nu iedereen ineens WEL gaat bellen en zo het netwerk plat legt..

  11. Geldt dit ook als je vanuit het buitenland naar NL belt?

  12. Hoezo compensatie! Lachertje toch?

  13. Origineel geplaatst door Donstil
    iMessage uitschakelen om gratis te sms’en gaat wel wat ver.

    Data is niet gratis.

  14. Is mms ook gratis dan? Anders zal je moeten betalen als je een foto of video stuurt die anders via iMessage zou gegaan zijn.

  15. Blijft een sigaar uit eigen doos deze actie. Meeste klanten hebben een bundel die ze niet opkrijgen (want je neemt meer minuten dan je nodig hebt om niet met overage charges van 30 cent pm te worden geconfronteerd), en deze actie is ook nog eens midden in de vakantieperiode gepland.

    Ik heb er in ieder geval niets aan, zit momenteel in de USA…

  16. Waardeloze compensatie. Nog 3 maandjes en dan stap ik over.

  17. Ik heb liever beter bereik want dat is bagger sinds 1 jaar bij Vodafone in de regio Gooi-en Vechtstreek!!

  18. Kan je ook naar het buitenland bellen of 0800 nummers? Zoja, dan koop ik een pre-paid en bel de hele dag naar een 0800 nummer van een goed doel.. Zullen ze spijt krijgen dat ze gratis bellen hebben gedaan..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.