Reacties voor: Vodafone kondigt Red-abonnementen aan, vanaf 4 maart verkrijgbaar

Vodafone heeft drie nieuwe Red-abonnementen aangekondigd. Deze abonnementen zullen vanaf 4 maart beschikbaar zijn.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 25 reacties

  1. Tja.. Wie belt of smst er nog tegenwoordig.. In de bus/trein zit iedereen met elkaar te IM-en.

    En als je al een keer een instantie moet bellen zijn dat veelal betaalnummers en die zullen we wel weer niet bij zitten.

  2. Red Super, is 60 euro..

    Stel ze gaan deze invoeren bij Friends & Family:

    50 euro is Simonly

    Dan zou dat bij FF ongeveer 27 euro per maand zijn voor onbeperkt bellen/smsen, 4G netwerk en 4GB aan data.. hmm is goed te doen

  3. En ja hoor daar zijn de verkapte prijsverhogingen alweer. Nieuwproduct, naja nieuw, een nieuwe naam, abonnement waardes naar beneden schroeven en de prijzen omhoog. Wordt echt tijd dat er meer EU aanbieders hier op de markt komen of dat de EU de prijzen eens gelijk trekt.

    De mobile gebruiker is de melkkoe van de telco’s, de regering doet er geen donder aan dus we worden telkens opnieuw genaalid.

    En dan de opmerking, gebruikers van Red kunnen gratis gebruik maken van 4g, hahahahahaha. Lekkere insteekvan de telco, dan gebruik ik het toch niet, jullie komen vanzelf wel over de brug, want die geinvesteerde miljoenen moeten er toch uitkomen met het verbruik op 4G.

    Vernieuwing van de telecom wereld is in Nederland ver te zoeken, tuurlijk wordt de internetverbinding sneller maar waarom duurder? houdt dezelfde prijs en je hebt iets waar klanten meer gebruik van gaan maken, en meer gebruik betekend uiteindelijk meer inkomsten. Verhogingen leid niet tot meer verbruik maar ontevredenheid bij de consument.

    Maar ja, men zal nog wel steeds niet genoeg verdienen aan de prepaid bundels waarvan je na een maand de overgebleven waardes gewoon kwijt bent. Dit is een soort van diefstal die legaal is, je betaald, maakt niet alles op en op de 31ste ben je het kwijt. Stelen van consumenten zonder dat er een haan naar kraait.

  4. Wat is FF en hoe kom je aan 27 euro per maand?

  5. FF zijn aanbiedingen voor medewerkers van Vodafone en grote zakelijke gebruikers. En wat Bert zegt is puur zoals hij het liefst heeft dat het gaat worden.

  6. Het wordt dus gewoon weer duurder. Dag Vodafone! Als mijn Abbo afloopt ga ik dus mooi naar een ander

  7. Wat wel weer mooi is dat je een multisim bij je Red Super kan nemen, die je ook kan delen met je tablet. Kortom aparte tablet abonnementen worden ook minder interessant. Best een interessant tactiek.

    Daarnaast willen de providers al heel lang af van die extreme kortingen op toestellen, die alleen plaatsvinden in Nederland

  8. Medewerkers van vodafone kunnen gratis bellen, ook prive. Geld ook voor het toestel wat ze krijgen, niet de nieuwste toestel maar wel gratis. Tenzij ze veel abbo’s verkocht hebben.

    Maar zoals ik altijd al zeg om de 2 jaar van provider verranderen met nummerbehoud, dan heb je de meeste kortingen.

  9. Ik ben benieuwd wat er komt.

    Ik snap de ophef niet, kan je onbeperkt bellen en sms’en dus geen overgebleven belminuten meer die verdwijnen aan het eind van de maand. En nu met 4gb internet dat je ook nog eens op je iPad kan gebruiken. En mooi als het 4G het straks ook doet. Daar wil ik best iets extra voor betalen.

    Ik hoop dat er goede sim only abbo’s bij komen met betere voordeel bundels voor Europa. Want daar kunnen ze het bij Vodafone, toch een stuk beter doen!

  10. Iedereen heeft over prijsverhogingen maar ik zie em niet. Ik heb nu 450 belminuten en 800MB internet voor €55. Dus dan ben ik voor een Red Abo van €49 toch echt goedkoper uit en ik kan onbeperkt bellen naar vast/mobiel….

  11. @Jimmy: Ja dat klopt. Vind het eigenlijk niet zo slecht allemaal. Eigenlijk alles onbeperkt, dus geen onverwachte kosten

  12. Voor mij kan VF Red Super vanwege MultiSim toch wel eens erg interessant zijn denk ik.

    Betaal nu 18 euro p/m voor Mobiel Breedband Basis voor op mijn iPad en 42,50 p/m voor iPhone Smart, totaal dus 60,50 euro per maand voor 500 megabyte op mijn iPad en 1 GB op mijn iPhone. Met als probleem dat ik aan die 500 megabyte op mijn iPad vaak net te weinig heb en op mijn iPhone veel te veel heb (en ik tethering een erg onhandige oplossing vind).
    iPhone Smart 42,50 loopt november af en was inclusief een iPhone 4S en bijbetaling.

    Als ik het goed begrijp betaal ik met Red Super straks 60 euro per maand voor 4 GB data die ik vrij naar eigen inzicht kan verdelen over iPhone en iPad.
    En ik heb onbeperkte belminuten waar ik er nu 100 heb (waar ik nu overigens genoeg aan heb).

    Dus voor mij goedkoper en veel meer data.

    Of mis ik iets?

    Zoals ik het nu bekijk ga ik eind dit jaar voor Red Super. Hopelijk met de iPhone 5S of 6 tegen die tijd ;-).

  13. Origineel geplaatst door Jimmy
    prijs van abonnementen zal afhangen van de iPhone die je erbij neemt. Bovenstaande abonnementsprijzen zijn gebaseerd op een bijgeleverde iPhone 4. Wil je een iPhone 5, dan kun je 15 euro bij de prijs optellen. Voor minder intensieve gebruikers zullen er

    Dit zijn de prijzen met een iPhone 4. Ga je upgraden naar een duurder toestel, zoals de iPhone 5. Dan betaal je bij hetzelfde abonnement €64.- euro per maand of je betaalt bij en liggen je abonnementskosten nog wel op €49.-. Uiteindelijk bepalen de netwerkacties of het abonnement interessant is of niet.

    Ter referentie: Bij tele2 betaal je 38 euro per maand met 300 min en 1.5GB.

    Vodafone focust verder ook niet op de prijs, maar op de toegevoegde service.

    Origineel geplaatst door Xander
    Voor mij kan VF Red Super vanwege MultiSim toch wel eens erg interessant zijn denk ik.Betaal nu 18 euro p/m voor Mobiel Breedband Basis voor op mijn iPad en 42,50 p/m voor iPhone Smart, totaal dus 60,50 euro per maand voor 500 megabyte op mijn iPad en 1 GB op mijn iPhone. Met als probleem dat ik aan die 500 megabyte op mijn iPad vaak net te weinig heb en op mijn iPhone veel te veel heb (en ik tethering een erg onhandige oplossing vind). iPhone Smart 42,50 loopt november af en was inclusief een iPhone 4S en bijbetaling.Als ik het goed begrijp betaal ik met Red Super straks 60 euro per maand voor 4 GB data die ik vrij naar eigen inzicht kan verdelen over iPhone en iPad. En ik heb onbeperkte belminuten waar ik er nu 100 heb (waar ik nu overigens genoeg aan heb).Dus voor mij goedkoper en veel meer data.Of mis ik iets?Zoals ik het nu bekijk ga ik eind dit jaar voor Super Red.

    De waarde van het toestel bepaalt de maandprijs van je Red Super abonnement.

    Kies je voor een iPhone 4, dan betaal je idd 60 euro. Kies je voor een iphone 5, dan betaal je 75 euro. Als je ervoor kiest om bij te betalen, dan betaal je weer 65 euro.

    Verder heb je ook een Sim Only optie. Die is volgens mij €50 euro per maand.

    Kortom een Vodafone Red Super kan tussen 50-75 euro pe rmaand kosten, afhankelijk van het toestel.

  14. Origineel geplaatst door Xander
    Voor mij kan VF Red Super vanwege MultiSim toch wel eens erg interessant zijn denk ik.

    Ik heb precies hetzelfde. Ook 2 abo’s etc. En de zakelijke abo klinkt ook interessant.

  15. @stephan: En waar ga je dan naar toe? Met dezelfde bundel en vergelijke voorwaarde?

    Bij KPN/Hi/ Telfort is toestel lease, dus geen eigendom. Tenzij je 15% betaald van de nieuwwaarde op dat moment. (over 2 jaar dan)

    Ook op het internet van Hi zit een limiet en daarna traag internet, en als je boven de bundel belt, betaal je 0.35 ct per min.

  16. Origineel geplaatst door juwlez
    @Jimmy, ja dat klopt. Vind het eigenlijk niet zo slecht allemaal. Eigenlijk alles onbeperkt, dus geen onverwachte kosten

    Mijn idee dus idd 😉

  17. Mensen ga er maar van uit dat dit prijzen zijn zonder korting dus met een beetje korting mooie abbonementen ten opzichte van dat stomme lease

  18. Red, ja dat is de kleur van je banksaldo. Pffff, wat een prijzen weer. Voor een iPhone 4 8GB (geheugen te klein) met 500MB date (ook te klein) betaal je dan €59 p/m… Gekke Henkie!

    Ik heb nu net via GSMEasy een VF Bel+SMS+Web afgesloten met een iPhone 5 erbij (wel €209 bijbetalen) met veel meer belminuten en SMS dan ik ooit op kan en 4GB data, voor een gemiddelde abo prijs van €31,87 (€42,50 p/m voor 2 jaar maar 1e jaar half geld dus €21,25=gemiddeld €31,87 p/m over 2 jaar). Tele2 heeft een vergelijkbaar iets, moet je €250 voor het toestel bijbetalen en dan heb je 2 jaar voor €28 p/m bij Studentmobiel met 1.5GB data.

    Dus Vodafone, kom op, dat kan beter!

  19. Zullen de andere (bestaande)abonnementen ook worden aangepast vanaf maart?

  20. Het aller goedkoopste is blijven waar je zit nooit meer overstappen laat ze die 4G en onbeperkt sms en bellen maar in hun reed stoppen betaal nu 59 euro voor 1,5 gb en 500 bel min

  21. Jongens, wat een maandelijkse uitgave voor een telefoonabonnement zeg. De prijzen stijgen zo snel, echt niet meer normaal. Iedereen lijkt het ook maar te accepteren. Hoezo crisis…..we blijven het allemaal toch maar weer betalen. Met een leuke smartphone erbij zitten we straks op bijna 100,00 euro per maand. Al die providers maar prijsafspraken maken, de prijs opdrijven en maximaal aan ons verdienen.

  22. In het vervolg moet je dus €360 bijbetalen (24x€15) voor een iPhone 5. Bijna het dubbele van nu.

  23. Origineel geplaatst door Barend
    Het aller goedkoopste is blijven waar je zit nooit meer overstappen laat ze die 4G en onbeperkt sms en bellen maar in hun reed stoppen betaal nu 59 euro voor 1,5 gb en 500 bel min

    Helaas werkt dat ook niet zo want ze kunnen de voorwaarden eenzijdig wijzigen en jij hebt dan het recht om gewoon op te zeggen ( dat recht had je al want we hebben het over een oud abonnement na contractsduur) en anders ga je akkoord met de nieuwe voorwaarden en tarieven als je blijft zitten.

  24. @stephan: Je kunt je abonnement toch gewoon tegen het oude tarief laten doorlopen?

  25. @civman: Piet Particulier, ik bel elke dag minimaal een uur. Zakelijk.. Voor mij is dit een uitkomst.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.