Reacties voor: Geen snelheidslimiet 4G meer voor Vodafone-klanten

Vodafone heeft de snelheidslimiet op het 4G-netwerk opgeheven voor alle klanten, waardoor de theoretische snelheid oploopt naar 75 Mbps. Binnenkort volgt het nog snellere 4G+.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. En zo proberen ze klanten te te compenseren. Want slecht netwerk hebben ze!

  2. Inderdaad, op de meeste plekken heb ik geen 3G – laat staan 4G – dekking met Vodafone. Ik zou liever zien dat ze betere dekking bieden. Gelukkig is mijn contract bijna verlopen en kan ik overstappen..

  3. Heerlijke provider! En nu ook nog dit! Dat wordt genieten! 😀 Thx Vodafone! 😉

  4. Alleen jammer dat Vodafone 4G niet aan alle klanten gratis aanbiedt. Ik betaal al zo’n 45 euro per maand aan abonnementskosten, en dan is het een beetje wrang dat ik voor 4G extra moet betalen, terwijl klanten met een nieuwer abonnement en zelfs prepaid-klanten er zonder meerkosten gebruik van kunnen maken…

  5. Origineel geplaatst door Zaandammer
    En zo proberen ze klanten te te compenseren. Want slecht netwerk hebben ze!

    Nou inderdaad. Woon in randstad gebied, maar de dekking zowel bellen als 3g/4g netwerk is de laatste paar maanden erg slecht. ik mag blij zijn als ik gprs haal. Voorheen eigenlijk nooit problemen gehad….

  6. Na een jaartje Vodafone ga ik toch overstappen naar Hi. Ik zat vorig jaar op het 3G netwerk van Hi(KPN) en was daar zeer tevreden over. Toch besloot ik Vodafone een kans te geven en man wat had ik daar een spijt van. Het 3G netwerk was werkelijk om te janken en het duurde heel lang voordat 4G bijna overal beschikbaar was.

    Ook het 4G netwerk stelt toch af en toe teleur in gebieden waar de uitrol toch helemaal compleet zou moeten zijn! Gprs zie ik regelmatig linksboven in mijn scherm staan, terwijl ik dit zelden had met KPN. Gemiste kans, want je betaald er toch de volle mep voor bij de red abonnementen.

  7. Voor die paar klanten die gebruik kunnen maken van 4G…. De rest zit nog op 2G #slechtbereik

  8. @Jeroen76: Ik denk dat ze op die manier willen voorkomen dat mensen die in het verleden 10gb abonnementen hebben afgesloten het hele netwerk gaan overbelasten haha

  9. En dat terwijl ze in België het juist omkeren. Alle goedkope abonnementen van max. 129 Mbps (dát zijn pas snelheden!) naar 25 Mbps.

    Anyway… hoewel ik mijn T-Mobile 25 Mbps snel zat vind, hoop ik stiekem dat zij Vodafone wel gaan volgen.

  10. Laten ze eerst eens voor landelijke dekking zorgen ipv zoveel geld te pompen in 4g

  11. @Kees: Ik heb zo’n abonnement waar ik toen gratis 10GB bij kreeg (€15,- per maand) Toen ik 4G activeerde voor €2,50 extra per maand kreeg ik er nog eens 3GB gratis bij. Al met al heb ik nu een 14 GB bundel voor maar 17,50 (sim only) ik mag niet klagen en altijd 4G in regio Eindhoven.

  12. Al 15jr zeer tevreden klant bij VF, nu sinds 1,5jr een SO abonnement bij VF met 14GB data, 225 belminuten, onbeperkt sms en sinds mei dit jaar ook 4G blox. Door friends and family code maar €22,10 per maand. Mij hoor je niet klagen :D. Bereik ook prima op de plaatsen waar ik kom.

  13. Origineel geplaatst door Jeroen76
    Alleen jammer dat Vodafone 4G niet aan alle klanten gratis aanbiedt. Ik betaal al zo’n 45 euro per maand aan abonnementskosten, en dan is het een beetje wrang dat ik voor 4G extra moet betalen, terwijl klanten met een nieuwer abonnement en zelfs prepaid-klanten er zonder meerkosten gebruik van kunnen maken…

    Dat is niet waar. Ik ben een prepaid klant en 4g bundel kost mij 5 euro per maand, bovenop mijn gewone 1gb bundel 🙂

  14. Nice, nu nog de dekking uitbreiden. Ben tevreden met Vodafone en mijn 5s, onbeperkt bellen, sms’en en 2gb voor €49,00. Merk wel dat mijn databundel ook sneller op is. Zou wel meer gb willen hebben voor dezelfde prijs.

  15. Ik ben 1,5 jaar geleden overgestapt van t-mobile naar Vodafone. Al snel kwam ik er achter dat het bereik (normaal telefoneren) slecht(er) was. Ik heb nog nooit zo vaak geen service melding gekregen als met Vodafone.

    Deze jongen stapt na mijn contract terug over naar t-mobile of kpn. Misschien is het netwerk niet zo snel als Vodafone ? Maar ik ben wel (bijna) overal telefonisch bereikbaar waar ik met Vodafone geen bereik heb. (Weet ik zeker omdat mijn vrouw t-mobile heeft)

    Maar dat is mijn persoonlijke ervaring.

  16. De zogenaamde landelijke dekking van Vodafone is om te huilen. Ondanks vele klachten uit mijn regio doet men niets. Ik zit nu bijna een jaar bij Simyo en ben zeer tevreden. De dekking van het KPN netwerk is stukken beter.

  17. 25mbit down, 10mbit up op het 4G netwerk van Vodafone, midden in de veluwe, in Apeldoorn! Niets te klagen.

  18. Waarom wil iemand sneller internet op zijn telefoon dan bijvoorbeeld 10 mbps? Of gebruikt men dit dan bijvoorbeeld voor de laptop met iPhone als hotspot? Just curious…

  19. Gelukkig hebben we voor 3G vroeger niet moeten bijbetalen. Maar waar nu wel hè? Ook was er vroeger geen datalimiet. Nu is er voor 2 of meet gb geen enkele variatie mogelijk dan red. Handig. Zeker als je onbeperkt bellen en onbeperkt sms’en amper gebruikt.

  20. Origineel geplaatst door Kees
    @Jeroen76: Ik denk dat ze op die manier willen voorkomen dat mensen die in het verleden 10gb abonnementen hebben afgesloten het hele netwerk gaan overbelasten haha

    De meesten met 11GB data gebruiken denk ik nog geen vijfde van hun data. Dit was gewoon het 1GB-abonnement, maar weinig mensen zullen daar overheen komen.

    Origineel geplaatst door Ruben
    @Kees: Ik heb zo’n abonnement waar ik toen gratis 10GB bij kreeg (€15,- per maand) Toen ik 4G activeerde voor €2,50 extra per maand kreeg ik er nog eens 3GB gratis bij. Al met al heb ik nu een 14 GB bundel voor maar 17,50 (sim only) ik mag niet klagen en altijd 4G in regio Eindhoven.

    3GB als foutje?

  21. Geen 3G, nergens waar ik het wel nodig heb, vooral binnenshuis.
    Altijd maar een gprs signaal linksboven in de balk.
    Vodafone is bagger en ik zal blij zij als ik er vanaf ben.
    T-Mobile 4G dekking is vele malen beter, en ook binnen.
    Ik heb met T-Mobile of KPN nog nooit ergens niet kunnen bellen.
    Een hoop poeha, maar er voor zorgen dat je kunt bellen als je dat nodig hebt ho maar.

    Basta.

  22. @trucker 50 (en enkele anderen): Hebben jullie onder een steen gelegen of zo? 😉
    Vodafone maakt 4G pas landelijk beschikbaar in september. Dat is toch wel heel vaak gecommuniceerd!

    kijk ook hier.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.