Reacties voor: Vodafone geeft Giel Beelen nieuwe GielMobiel 2011: de iPhone 4

Vodafone heeft de GielMobiel BlackBerry Storm 2 ingeruild voor de iPhone 4. De GielMobiel is het toestel waarmee 3FM DJ Giel Beelen dagelijks naar een Bekende Nederlander belt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 39 reacties

  1. Wat een onzin. Giel had al begin november een officieel simlock vrije iPhone 4 in Nederland bij een webshop gekocht.

    Goede zaak dat ze een simpel verhaal verzinnen waarbij Vodafone paar 10-duizenden of tonnen doneert voor de reclame die hierbij komt kijken en dat er nog een oud verrot toestel dat tijden niet meer gebruikt is geld oplevert voor een goed doel.

  2. Misschien leuke aanvulling, video van de uitreiking vanochtend: http://vimeo.com/18077843
    (geluid begint na 8 sec)

  3. Wie kan me vertellen waar die Agloves, behalve in de VS, te koop zijn?!

    Ik wil ze ook!

  4. Beetje goedkope manier van Vodafone om over de ruggen van zieke mensen reclame te maken. De medewerkers leveren hiervoor hun kerstpakket in? Laat de directie van Vodafone haar bonus storten dan hebben we het ergens over. 50.000 voor dit soort reclame is een fooi en uiteindelijk kost het het bedrijf niks extra. Bah.

  5. @Hans Kazan Jij hebt dus niet goed gelezen.

  6. @Hans Kazan: Het gaat hier niet om een toestel dat hij zelf gaat gebruiken, maar dat voor een onderdeel van zijn programma gebruikt zal worden door de BN-ers… zie ook de duidelijke tekst hierboven…

  7. Deze Agloves-handschoenen krijg je de komende maanden (t/m maart 2011) cadeau bij aankoop van een Vodafone prepaid-pakket vanaf €100.

    Dit mag Vodafone ook wel aan alle iPhone klanten cadeau doen en niet alleen bij de nieuwe prepaid-pakket!

  8. Deze Agloves-handschoenen krijg je de komende maanden (t/m maart 2011) cadeau bij aankoop van een Vodafone prepaid-pakket vanaf €100.

    Dit mag Vodafone ook wel aan alle iPhone klanten cadeau doen en niet alleen bij de nieuwe prepaid-pakket!

  9. Iemand een adres waar je die Agloves in NL los kan kopen?

    Agloves.com heeft tijdelijk de internationale shipping stop gezet en wil hem eigenlijk zsm hebben. En om er nu een 100+ euro prepaid pakket voor bij VF te kopen naast mijn iPhone….

    Wist niet dat ze bestonden en mijn vingers vriezen er nu af op het station vanwege serieuze iPhone app verslaving 😉

  10. Ik snap die negatieve reacties jegens Vodafone niet zo goed. Is overigens hetzelfde als die reacties die volgden op de donatie van de PSV-selectie (ben overigens geen fan van de club).

    Bedrijven zijn niet verplicht hieraan mee te werken, dus alles wat zij doen om te helpen (of het nou reclame oplevert of niet) is meegenomen dunkt mij. Ik heb een T-Mobile of KPN nog niet voorbij zien komen met een donatie.

  11. @Xander: Ik heb ze ook nog niet kunnen vinden. Op de website van agloves zouden zeggen ze dat ze vanaf januari weer internationaal kunnen verzenden.
    Iemand een idee waar ik ze in Nederland kan bestellen?

  12. Origineel geplaatst door markzijlstra
    Ik snap die negatieve reacties jegens Vodafone niet zo goed. Is overigens hetzelfde als die reacties die volgden op de donatie van de PSV-selectie (ben overigens geen fan van de club).Bedrijven zijn niet verplicht hieraan mee te werken, dus alles wat zij doen om te helpen (of het nou reclame oplevert of niet) is meegenomen dunkt mij. Ik heb een T-Mobile of KPN nog niet voorbij zien komen met een donatie.

    Dan ben je volgens mij slechtziend, want T-mobile die helpt War Child… dusss…..

  13. Origineel geplaatst door Hans Kazan
    Wat een onzin. Giel had al begin november een officieel simlock vrije iPhone 4 in Nederland bij een webshop gekocht.Goede zaak dat ze een simpel verhaal verzinnen waarbij Vodafone paar 10-duizenden of tonnen doneert voor de reclame die hierbij komt kijken en dat er nog een oud verrot toestel dat tijden niet meer gebruikt is geld oplevert voor een goed doel.

    Dat was toch voor zichzelf? Dit is voor de Giel mobiel, een item uit zijn RadioShow.

  14. nu maar hopen dat hij ze kan bereiken 😉

  15. Wat een gezeur over Vodafone. Al die bedrijven doen precies hetzelfde hoor, UPC, Vodafone, iedereen pikt een graantje mee van Serious Request. Voor 3FM is het ook niet bepaald flutmarketing zullen we maar zeggen..

  16. Echt een gemis dat je geen enkele Serious Request videostream op de iPhone 4 kunt bekijken.

  17. De hoeveelheid publiciteit die Vodafone krijgt, staat in geen enkele verhouding tot de fooi die ze bij de werknemers weghalen. Dit gaat om een serieus doel dus geef dan of serieus geld of doe helemaal niks. Dit is scoren over de ruggen van zieke mensen. Het werkt alleen maar averechts. Als Vodafone een miljoen zou doneren, zou ik het prachtig vinden maar 50.000…. En nog fiscaal aftrekbaar ook zeker?
    Wat zijn het toch een barmhartige Sameritanen daar bij Vodafone…… Te goed voor deze wereld.

  18. Leuk dit soort berichten van Vodafone, maar ga eerst maar eens je (bestaande) klanten bedienen die al tijden op een iPhone / Sim kaart zitten te wachten. Wel dit soort reclames maken terwijl ze het spul nog steeds maar mondjesmaat kunnen leveren, zelfs 3 weken na start van de officiele verkoop nog!

  19. @Will: Via de app Giel

  20. Ik wil de Agloves ook graag bestellen, maar kan ze niet vinden op internet. Tenminste, niet via een site die ook shipt naar NL….

  21. Waar hebben we het over?? Lekker belangrijk!!

  22. @Hierboven: Volgens mij zijn dit 2 losstaande zaken.
    Vodafone geeft de nieuwe Giel mobiel en de oude kan worden gekocht via de veiling. Wellicht geeft Vodafone ook een bedrag aan serious request ofzo. Raar dat dit niet genoemd wordt.

    Daarnaast, apart persbericht, doen ze dit jaar niet aan kerstpakketten maar wordt er 50.000 euro beschikbaar gesteld die het personeel aan goede doelen mogen geven.

  23. 50.00 zomaar weggeven, alsof het niets is… Dat bedrag moet ik na een jaar hard werken voor 28 januari aan de belastingdienst doneren!

  24. @ruben: Stoer hoor. Doen alsof je 50.000 belasting moet betalen.

  25. Rustig maar Donstil het gaat maar om 50€

  26. @trip: lichtelijk foutieve info die hier wordt gegeven, medewerkers van vodafone hebben de mogelijkheid om een traditioneel kerstpakket te kiezen of om een bedrag te doneren aan een goed doel.
    Ik heb voor het eerste gekozen

  27. Origineel geplaatst door trip
    Beetje goedkope manier van Vodafone om over de ruggen van zieke mensen reclame te maken. De medewerkers leveren hiervoor hun kerstpakket in? Laat de directie van Vodafone haar bonus storten dan hebben we het ergens over. 50.000 voor dit soort reclame is een fooi en uiteindelijk kost het het bedrijf niks extra. Bah.

    Hoeveel denk je dat er in de gemeente kas binnen komt door dat het glazen huis in eindhoven staat, en hoe veel meer de ondernemers om zetten door deze aktie? Ga nu niet zeuren over geld verdienen over de rug van zieke mensen!!! uit eindelijk gaat het grootste deel toch naar de aktie!

  28. Mn ma heeft andere handschoenen waarmee je je iPhone kan bedienen 180’s Breckenridge Glove ( gekocht in NYC, maar ook hier te koop als je googlet, oa amazon)

  29. Hier nog een link naar de website van de fabrikant van de handschoenen van mijn moeder

    http://www.180s.com/

    NL site (had ik net nog niet gevonden)

    http://www.180s.nl/ (staan ook verkoopadressen op)

    Nee ik heb geen aandelen oid, zag gewoon hierboven vragen staan over iPhonevriendelijke handschoenen

  30. En nu maar wachten tot Giel er live in de uitzending achterkomt dat zijn Gielmobiel onbereikbaar is, omdat de batterij het nog geen dag uithoudt.

  31. Vodafone doet dit met 1 reden en dat is om er financieel beter van te worden. En als gemeenten en ondernemers geld verdienen aan dit goede doel dan is dat even ziek.
    Typisch Nederlandse reactie van “een ander doet het ook dus mag ik het ook”. Sneu.

  32. Met mijn leren handschoenen van de H&M kan ik ook gewoon mijn iPhone bedienen :’)

  33. Aan alle mensen die hier zeuren over dat Vodafone geld probeert te verdienen. Dat hoort een bedrijf toch te doen dat is toch het hele idee van een bedrijf? En dat het nou over de rug van zieke mensen is.. Die hebben er toch geen last van? Die hebben er weer €5000 bij.

  34. Ook de Etip handschoenen van The North Face zijn in NL te koop en speciaal voor touchscreens ontwikkeld. En ze zijn kekker warm.

  35. Vodafone geeft nu al zeker 5 jaar al haar geld wat men “normaal” gebruikt voor kerstpakketten aan goede doelen. Ik heb nog nooit gehoord dat een ander bedrijf dit ook doet.

  36. @Vodafone: Klopt, bij Vodafone geen kerstpakketten maar doneer je dit geld aan een goed doel.
    Natuurlijk is er een klein commercieel aspect aan dergelijke acties, maar het gaat voor het overgrote deel aan “goed” doen.

  37. Willie Wartaal liep ook het glazen huis uit met een Iphone4 en handschoenen….,werd bij de achterdeur geinterviewd door Annemiek van 3FM op die dag!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.