Reacties voor: Vodafone gaat iPhone 6 ‘s nachts leveren aan 100 klanten

Vodafone gaat de iPhone 6 's nachts leveren aan 100 klanten die hem telefonisch hebben besteld. Zij hebben de iPhone 6 daarom zo vroeg mogelijk.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 57 reacties

  1. Da’s dan weer jammer. Reserveer je online omdat de telefoonlijnen platliggen.
    Om 23:45 al een reservering gedaan. Val je nog buiten de boot.
    Gelukkig volgt de volgende boot snel.

  2. Bij dixons was ook geen succes, had m daar snachts gelijk ge pre-ordered en kreeg gister een mail dat de wachtlijsten waren opgelopen. Ik sta op plek 61 van alle 6 zilver 16gb modellen. Stond volgensmij echt ’26e geleverd’ maar de vrouw van de klantenservice vertelde me met onderdrukte toon dat het schattingen waren.
    Met andere woorden, ik heb me telefoontje dus vrijdag nog lang niet binnen.

  3. Is er ook al iets bekend over de levering van de Iphone 6+ deze heb ik namelijk ook in de nacht telefonisch besteld?

  4. Origineel geplaatst door psvu2
    Is er ook al iets bekend over de levering van de Iphone 6+ deze heb ik namelijk ook in de nacht telefonisch besteld?

    Orderstatus pagina van vodafone geeft ook nog steeds foutmeldingen (toevoeging)

  5. Vreemd, ik heb vrij vlot ‘s nachts een iPhone 6 Plus 128GB besteld (verlenging). Keurig alle bevestigingen gekregen. Toen ik na een paar dagen belde om te vragen of de 26ste ging lukken, kreeg ik te horen dat NIEMAND zijn telefoon op de 26ste kreeg omdat Apple die dag pas telefoons ging leveren aan Vodafone. Drie tot vier weken moest ik zeker geduld hebben. Dat wekt vertrouwen, een klantenservice die blijkbaar niet weet waar ze over praat….

  6. Straks zit je er helemaal niet op te wachten om s nachts je iPhone te krijgen… Wat dan? Aan de andere kant als je s nachts bestelt zal het wel goed zitten…

  7. Ik ook metéén besteld bij Dixons met “levering 26 sept”. Na 10 minuten stond de levering op “oktober”. Ik ging er dus ook vanuit dat ik op tijd was en hem as. vrijdag zou hebben. Nu blijkt dat ik op nr 321 sta bij de levering van spacegrey 64Gb iphone 6. Dat word dus nog een aantal weken wachten ben ik bang. Eigenlijk belachelijk, maar helpdesk kan niks voor me betekenen. Ik bestel dus nooit meer iets bij Dixons.

  8. Ik had me telefonisch op gegeven en werd ook gebeld om 00.17 dus ik weet niet of ik bij de eerste 100 zit anders zou ik het niet weg vinden om hem snacht te laten bezorgen. De telefoniste zei dat ik 1 van de eerste was die zei ook daadwerkelijk te pakken had gehad en kon me bijna met zekerheid zeggen dat ik hem nu een vrijdag krijg. Zal straks eens even bellen met vodafone.

  9. Beste apple fans, ik ben maar een simpele Belg maar weet wel dat je best GEEN PRE-ORDERS neemt bij welke provider ook in Nederland of Belgie. Het is BOEREBEDROG!
    Ze krijgen bijna geen toestellen binnen op de lanceringsdatum maar maken wel reclame zodat ze nog wat klanten kunnen aantrekken. Beste is bestellen bij Apple zelf of in de lange rij vooraan staan bij de Apple store.
    Die boys in Cupertino leveren in het begin altijd zo veel mogelijk toestellen aan hun eigen Apple stores en alle andere hangen dan nog af van plaatselijke leveranciers.

  10. Ik heb hem bij T-mobile besteld. Daar stond levering vanaf de 26e. Dus nooit beweerd dat hij eerder zou komen, of dat ik hem op de 26e in huis zou hebben.

    Ben benieuwd…

    Heb mijn iPhone 5 al verkocht, en loop nu met een Android ding rond. haha, verkoop ging sneller als verwacht…

  11. @Brains: Ik had mijn iphone 6 64gb zilver ook bij dixons besteld rond 23.50 afgelopen donderdag.
    Zaterdag met geluk via de duitse reserveringen site toch 1 op kunnen halen in Oberhausen. Afgelopen maandag mijn order geannuleerd bij Dixons, het geld stond `s avonds al weer op mijn rekening.Toch netjes van Dixons.

  12. Hoop zelf ook op een nachtlevering, maar dan via typhone. Hierbij kan een uitzondering gemaakt worden op fifo levering ivm routes. Hierdoor zal ik in deze uithoek van Nederland wel weer buiten de boot vallen, ookal heb ik om 0.10 uur bevestiging van mijn bestelling gehad.
    Het blijft sowieso de vraag of ik mijn iPhone 6 Plus 64GB Gold wel aanstaande vrijdag krijg, al heb ik niet het idee dat dit model heel hard gaat..

  13. Hier besteld tijdens de nachtverkoop van Typhone.nl met Vodafone abonnement en kreeg vanmorgen een telefoontje van Typhone.nl dat m’n zilveren iPhone 6 64GB in de nacht van donderdag op vrijdag tussen 00:00 en 01:30 uur geleverd gaat worden.

    Lijkt mij dat Vodafone dan zeker wel telefoons op de 26e moet kunnen afleveren als je niet bij de 1e 100 bestellers zou behoren..

  14. @Brian: Net gebeld met vodafone, de afdeling verkoop was nog niet op de hoogte wanneer ze met het uitleveren gaan starten en ze konden ook niet zeggen op welke plek ik stond. Ben benieuwd of ik morgen een mailtje krijg….

  15. Maar mensen hebben jullie de gewone iPhone6 besteld of de versie die doorbuigt

  16. Schijnbaar hebben we nog steeds niet geleerd,
    alleen via Apple zelf ben je 100% verzekerd wanneer je de iphone krijgt of kan ophalen,

    alles via providers en winkels is een groot pot nat, die adverteren met een leverdatum, waarvan ze donders goed weten dat het niet waar gaan maken,
    zolang ze maar veel bestellingen binnen krijgen, en achteraf veel excuses maken.

    en bestellen in de eerste minuut is zeker geen leverdatum garantie, je hoort al te veel dat later bestelde iphones eerder geleverd worden 🙂

    ik weet dat mijn HI iPhone 6+ nog weken op zich gaat laten wachten

  17. @Ruud: haha dadelijk wil je niet meer anders

  18. Hier meteen besteld tijdens de nachtverkoop van Typhone i.c.m. een Vodafone abonnement en kreeg vanmorgen een telefoontje dat m’n zilveren iPhone 6 64GB geleverd gaat worden in de nacht van donder- op vrijdag tussen 00:00 en 01:30 uur.

    Lijkt mij dat Vodafone dan ook gewoon toestellen kan afleveren op de 26e overdag, als je niet bij die 1e 100 zit..

  19. Net gebeld door Vodafone, uitgenodigd om donderdag op vrijdagnacht mijn Iphone in ontvangst te nemen in de winkel in Groningen. (6, 64GB Gold, verlenging)

    erg blij, neem toch niet aan dat ze me gaan uitnodigen als ze het toestel niet kunnen geven….

    🙂

  20. Net nog maar eens gebeld met Vodafone. Deze keer wisten ze van de plannen. Of ik erbij zit konden ze niet zeggen, maar gezien de besteltijd zou ik hoog op de lijst moeten staan. Alleen is het nog niet duidelijk of de telefoons op donderdag of vrijdag naar de koerier gaan…
    Zo weet je eigenlijk nog niets. Op zich jammer…maar goed. Geduld dan maar. Het is bijna vrijdag… 🙂

  21. succes met het ophalen van de iPhone 6 (plus)

  22. Ik ben benieuwd of ik erbij zit.. Bestelde snachts telefonisch en de verbinding werd halverwege verbroken en kon daarna niet meer terug bellen, omdat de telefonische verkoop gesloten was. 15 min later nog een keer geprobeerd te bellen en toen lukte het gelukkig wel. Heb nu dus rond 0.30 besteld. Hoelaat jullie ongeveer?

  23. Blijf me toch altijd verbazen over het feit dat zodra Apple een nieuwe iPhone introduceert, het lijkt of ineens niemand meer zonder kan. Mensen vliegen naar de USA, rijden naar Duitsland of Frankrijk, staan nachten in de rij druipend van de regen voor de Apple poorten. Online bestellen gebeurt met de gezette wekker zodat er op exact het aangegeven tijdstip verbinding met de reserveringssites en -lijnen gemaakt wordt. Groot is dan ook het verdriet en de teleurstelling als de zo fel begeerde iPhone een dag of zelfs enige weken pas op de deurmat zal vallen. Maar… dan is het zover. Het magisch witte doosje brandt in de handen, het doorzichtige plastic wordt eraf gerukt. De nieuwe glimmende iPhone wordt uit de doos getrokken, hij wordt aangezet… De oh’s en ah’s zijn niet van de lucht! De hele dag wordt het nieuwe toestel vastgehouden en liefkozend tegen zijn nieuwe eigenaar aangedrukt. Het enige woord dat hier op zijn plaats is is… liefde, pure liefde!

    Maar dan, de volgende dag… dan komt het besef dat het in feite gewoon weer een iPhone is zoals alle andere iPhones die nu afgedankt in de hoek van de kamer op een plank liggen te verstoffen. Maar dan verschijnen alweer de eerste signalen van Apple: er komt volgend jaar wéér een nieuwe iPhone uit. En meteen verschijnt weer die glinstering in hun ogen. Het gevoel van begeerte komt meteen naar boven en langzaam begint de aloude tantra weer omhoog te bruisen: hebben hebben hebben…

    Haha, get a life!

  24. Origineel geplaatst door Arthur de Groot
    Net nog maar eens gebeld met Vodafone. Deze keer wisten ze van de plannen. Of ik erbij zit konden ze niet zeggen, maar gezien de besteltijd zou ik hoog op de lijst moeten staan. Alleen is het nog niet duidelijk of de telefoons op donderdag of vrijdag naar de koerier gaan…
    Zo weet je eigenlijk nog niets. Op zich jammer…maar goed. Geduld dan maar. Het is bijna vrijdag…

    Arthur, hoelaat heb jij jouw bestelling kunnen plaatsen?

  25. @Tijntjuh:
    Ik heb pas de volgende dag gebeld met Typhone, maar ik ben ook 1 van de gelukkigen met een losse bestelling die donderdag op vrijdag nacht tussen 0:00 en 1:30 een koerier kan verwachten.
    Ik heb ook een 6 silver 64 GB

  26. Ik ben een van de gelukkigen, om 0.08 online besteld. Vrijdag om 07.00 komen ze hem brengen! Kreeg een telefoontje van vodafone. Ik vind t helemaal leuk 🙂

  27. KPN doet dit ook. Ben door hen gebeld dat ik tussen 0.00 en 3.00 uur de koerier kan verwachten. Leuk!

  28. Origineel geplaatst door Hugo
    KPN doet dit ook. Ben door hen gebeld dat ik tussen 0.00 en 3.00 uur de koerier kan verwachten. Leuk!

    Me to!

  29. Origineel geplaatst door Arthur de Groot
    Vreemd, ik heb vrij vlot ‘s nachts een iPhone 6 Plus 128GB besteld (verlenging). Keurig alle bevestigingen gekregen. Toen ik na een paar dagen belde om te vragen of de 26ste ging lukken, kreeg ik te horen dat NIEMAND zijn telefoon op de 26ste kreeg omdat Apple die dag pas telefoons ging leveren aan Vodafone. Drie tot vier weken moest ik zeker geduld hebben. Dat wekt vertrouwen, een klantenservice die blijkbaar niet weet waar ze over praat….

    Ik heb van 1998-2001 bij de klantenservice van Libertel-Vodafone gewerkt en het was om te huilen hoe er neergekeken werd op die afdeling. Onbeduidende studenten/herintredende moeders die als laatste te horen kregen wat er allemaal ging veranderen. De ego’s in de hogere echelons beseften blijkbaar niet dat de mensen van de klantenservice het visitekaartje van het bedrijf waren.

  30. ik had hem 00:05 besteld via kpn.com en krijg hem ook donderdag nacht geleverd tussen 00:00 – 03:00

    het gaat om een iphone 6 plus 64gb space grey

    dus KPN levert ook in de nacht!

  31. Vette chaos daar al 2,5 dag bezig met het fatsoenlijk verlengen van mijn abonnement. Gaat iedere x fout.

  32. Vreemd, ik heb vrij vlot ‘s nachts een iPhone 6 Plus 128GB besteld (verlenging). Keurig alle bevestigingen gekregen. Toen ik na een paar dagen belde om te vragen of de 26ste ging lukken, kreeg ik te horen dat NIEMAND zijn telefoon op de 26ste kreeg omdat Apple die dag pas telefoons ging leveren aan Vodafone. Drie tot vier weken moest ik zeker geduld hebben. Dat wekt vertrouwen, een klantenservice die blijkbaar niet weet waar ze over praat….@Sven: Ik heb om 2:08 mijn bestelling kunnen plaatsen…

  33. Ik heb hem 19-09 om 00:30 bij kpn besteld. Ben erg benieuwd wanneer ik de 6plus 16gb krijg. Had wel mail gehad met orderstatus 20-09

  34. Ik ga mijn toestel morgenmiddag ophalen! ligt al voor me klaar. Mag m wel pas na 0.00 activeren.

  35. vrijdagnacht om 00:19 de 6 plus 64gb spacegray besteld ism een contractverlening, en ook vodafone heeft mij verteld dat het 5-10 werkdagen vanaf vrijdag gaat duren. En wel reclame maken om weer voor vodafone te kiezen… jammer….

  36. @Tim:

    Waarom zou je hem niet meteen mogen activeren? Die iPhone kan toch ook zogenaamd uit Duitsland kunnen komen?

  37. Ik heb hem om kwart over 12 snachts bij KPN besteld. Werd gisteren door KPN gebeld dat ik hem snachts tussen 12 en 3 bezorgd kan krijgen. Gedaan natuurlijk!

  38. Ik heb hem voor 0:01 besteld, via die speciale website van vodafona kon het nog niet en die liep na een paar minuten ook compleet vast. Echter via de gewone website naar mijn verleng optie gegaan en kon hem rond 23:55 al bestellen. “Thu, Sep 18, 2014 at 11:57 PM”

    Waar kun je checken of je hem de 26e gaat krijgen?

  39. Ik had een reservering geplaatst bij een winkel van Vodafone, en werd net gebeld. Ze krijgen m morgen binnen en dan zou ik hem vrijdag op kunnen halen. Alleen jammer dat ik hem inmiddels ergens anders heb besteld, en naar een andere provider ga. Ik moet waarschijnlijk nog wel even wachten tot ik m heb, maar heb een hele mooie prijs gekregen dus dat is het me wel waard. Stiekem deed het toch wel een beetje pijn om nee te zeggen 😛

  40. Mijn bestelling bij vodafone staat op 23.42u… En sindsdien niks aan de status veranderd…. Ben benieuwd (iPhone 6 plus 64gb)

  41. Origineel geplaatst door Mirjam
    Ik ben een van de gelukkigen, om 0.08 online besteld. Vrijdag om 07.00 komen ze hem brengen! Kreeg een telefoontje van vodafone. Ik vind t helemaal leuk

    Vreemd…ik heb om 00:05 online besteld maar nog niks gehoord…
    Heb er weinig vertrouwen in dat ik m vrijdag krijg…jammer, maar helaas. Enige nadeel is dat een aantal collega’s m wel vrijdag gaan ophalen en mij dus maandag lekker jaloers zullen gaan maken.

  42. Heb vanmiddag bevestiging gekregen dat ik bij de eerste 100 zit. Terwijl ik om 1:45 ‘s nachts pas heb besteld. Gaat om een normale 6 16 gb grijs.

  43. een uur geleden gebeld met vodafone.
    ik heb vorige week snachts gebeld om mijn abonnement te verlengen.

    Ik kreeg een dame aan de lijn die mij vertelde dat ik morgen een bericht zou krijgen van de koerier, en dat het toestel vrijdag bezorgd zou worden.
    Ik dus helemaal blij.

    daarna las ik dit bericht over de nachtlevering.
    Ik belde nogmaals met vodafone om te vragen of ik hem eventueel ook morgen nacht kon verwachten.

    De medewerker vertelde mij dat dat niet zo is omdat ik nog geen sms heb gekregen.
    En dat vodafone de toestellen pas vrijdag binnen krijgt. En dat dus NIEMAND hem vrijdag geleverd krijgt. Maar dat ze vrijdag pas beginnen met versturen.

    Ik zei dat er op de website staat: leverbaar vanaf 26 september. toen zei hij: ja maar als we hem over 2 weken leveren is het toch ook VANAF 26 september,…..

    Pfffffffffffffffff

  44. Tmobile staat bij mij de bestelstatus nog op 2: order in behandeling.

    Iemand al bij tmobile besteld en op 3 staan (in magazijn) of zelfs al een bevestiging gekregen van levering?

  45. @tattu: Heeft KPN jou gebeld voor die afspraak want ik heb hem ook 00:05 bestelt maar heb nog geen telefoontje gehad?

  46. Vorige week dinsdag de Iphone 6 64gb space grey ge pre-ordered in de t-mobile shop in apeldoorn na aanbetaling van 50 euro. Stond 18e op de lijst. Ik was een van de weinige met 64gb. Ze zeiden dat de kans erg groot is dat ik hem gewoon de 26e krijg. Ik wacht het af!

  47. Ik heb als nieuwe klant van Vodafone donderdagnacht om 0.30 uur online de 6 met 128 gig besteld en kreeg afgelopen dinsdag een mailtje met de mededeling dat er een vertraging in de levering van de telefoon is opgetreden. Ze hopen me binnen 5 werkdagen meer te kunnen vertellen. Waarschijnlijk hoor ik dus volgende week maandag hoe lang ik dan nog miet wachten… 🙁

  48. Toch blij dat ik hem al in huis heb 🙂
    6 Space grey 64gb

    Overigens adverteerde Typhoon al eerder dat ze tussen 0:05 en 02:00 uur aan een geselecteerd gezelschap zou leveren in de nacht van donderdag op vrijdag 🙂

  49. Donderdag besteld rond half 12 bij dixons, leverdatum staat nog steeds op vrijdag. Kreeg wel een mailtje dat ik nr 208 ben voor de spacegray 64 gb 6.

    Ik ga er nog steeds vanuit dat ze voor alle dixons in heel nl wel meer dan 210 toestellen krijgen en ik hem dus vrijdag heb.

  50. Heujj ik zit bij die top 100 ;d. Geen idee hoe maar tof!

  51. @Erik:

    Erik dit is niet waar. Ik sta ook op die reserverings lijst. Ik mag hem donderdag avond ophalen 😉

  52. @Sven: haha tot dan! Ook een groninger die uitgenodigd is!

  53. Ik kreeg dinsdag een telefoontje van Vodafone dat ik hem ‘s ochtends geleverd krijg. Heb de 128Gb Gray ‘s nachts besteld rond 00.30 uur telefonisch besteld. Betreft een verlenging

  54. Pfff zo te lezen duurt het dus nog wel even dat ik mijn iphone 6 kan verwachten?! 00:08 verlengt bij Vodafone. Wel een gemiste oproep gehad dinsdag anoniem nummer zou toch niet zo zijn dat ze gebeld hebben .. Haha heb ik weer

  55. ik ben 1e op de lijst van rotterdam lijnbaan (ik heb de lijst gezien met namen). op 12september gereserveerd. 19sep gelijk besteld. woensdag opgebeld om hem vrijdag 00:01 op te halen. kwam ik daar donderdag middag om te betalen (omdat ze in de nacht niet mogen verkopen), hebben ze me iphone niet binnen. like what is that about?….

  56. @Brains: Bij dixons ben je niet verplicht om af te nemen als je hebt besteld dus wat let je om er een bij de apple store te bestellen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.