Reacties voor: Vodafone gaat iPad 2 verkopen in Nederland

Vodafone gaat binnenkort de iPad 2 verkopen via de eigen winkels. Ook komt er een aparte iPad 2-hoek met gespecialiseerd personeel.
Lees het complete artikel → Vodafone gaat iPad 2 verkopen in Nederland
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Ik lees nogal wat gekkigheid;
    Gespecialiseerd personeel? alsof je voor een iPad gespecialiseerd personeel nodig hebt.

    Daarnaast; betrouwbaarheid en snelheid van het netwerk.
    Ik woon in omgeving Arnhem, en het netwerk is hier op z’n zachts gezegd BRAK!

    Ipad is een pracht ding, maar koop hem gewoon via GSMtrack.nl, daar is ie ongetwijfeld ook goedkoper met een abo-tje!

  2. Het netwerk van Vodafone is er alleen maar slechter op geworden. Ik ben in bezit van het duurste Iphone abb, maar het is belabbert.

    Dus dat gespecialiseerd personeel kunnen ze beter inzetten voor het netwerk in orde te maken, want voor een Ipad lijkt me dit niet nodig.

    Prijzen omhoog kwaliteit omlaag, goed bezig vodafone!!

  3. dag Samsung……
    Nu moeten ze iets anders gaan (proberen te) kopieren.

  4. T-mobile gaat ze ook verkopen….

  5. De 1_nen en 0_len zijn veel te duur bij die gasten.

  6. Dit soort geherkauw van persberichten mag wat mij betreft wel met wat meer (cynisch) commentaar iphoneclub. Zoals die suffe opmerking over dat ‘speciaal getrainde’ personeel. En laat Vodafone, maar ook de andere aanbieders eens echt naar de consument luisteren ipv dure onnodige ABO ‘s aanbieden. 1 ABO voor iPhone en iPad en andere mobiele zaken of laptops. 1 rekening voor alle aansluitingen. Ik gebruik toch geen 3 apparaten tegelijk, dus waarom moet ik dan wel 3 abo’s? En dan gelijk een beetje goedkoop internet en onbeperkt. En niet proberen de consument uit te zuigen met dit soort absurd dure abo’s met datalimieten etc etc etc

  7. @Waldo: Je wilt het goedkoper hebben maar verwacht wel 1 abonnement voor een iPhone, iPad en laptop? Daarnaast verwacht je goedkoop internet en onbeperkt internet? Tuurlijk! Waarom zorgen de providers er niet voor dat alles gratis is. Ze zijn tenslotte toch maar een commercieel bedrijf dat kennelijk geen winst moet maken. Dream on!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.