Reacties voor: Vodafone en T-Mobile kondigen iPad-databundels officieel aan

Vodafone en T-Mobile hebben de databundels voor de iPad officieel aangekondigd. De goedkoopste bundel kost €10 voor 30 dagen en is op elk moment weer op te zeggen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 38 reacties

  1. WTF! waarom niet onbeperkt en waarom geen 3G snelheid? :O

  2. Whahaha T-mobile geeft zelfs een betere deal in snelheid.

    had ik niet verwacht..

  3. Lijkt de laatste tijd wel of we met ze alle in de tijd terug gaan.

    Dit is toch niet meer van 2010! Onbeperkt! 20 cent per MB, pfff…

    Lijkt haast wel of ze dit onderling afspreken…

    Was laatst in Singapore, daar is gewoon een compleet open wifi netwerk voor iedereen gratis beschikbaar. Soort overheids dienst fzo…maar goed dat is natuurlijk de markt beïnvloeden 🙁

  4. @Bas:
    Het enige wat je kan doen is slikken of er ver weg van blijven

    klagen helpt niet

  5. en weet iemand hoeveel de gemiddelde iPad-gebruiker internet?

  6. Haha ben blij dat ik niet voor de 3G ben gegaan. Gewoon lekker tetheren met de iPhone, stukken goedkoper.

  7. @jamy015: Je kan je eigen internet verbruik opzoeken in je iPhone / ipad bij instellingen –> algemeen –> gebruik. Daar kan je precies zien hoe of wat er voor jou persoonlijk gaande is.

    @Emile:
    Totdat je dat in het buitenland wil doen. 😉

  8. Haha, wat een belachenlijke prijzen. Blij dat ik een duo sim heb gehaald.

  9. Ben je al een T-mobile iPhone klant? Houd dan de website in de gaten voor een speciale aanbieding.

    Hmmm… Speciale aanbieding? iPhone 4 + iPad in een mooie 2-voor-de-prijs-van-1 bundel? 😉

  10. Je kan ook een Hi Sim Only 75 met Eindeloos Online nemen. Samen 15 euro per maand (tijdelijk 10) en heeft een FUP.

    Ik ben in geen enkele manier gerelateerd aan Hi, alleen een tip.

  11. Bedenk wel dat T-Mobile een heel slecht netwerk heeft en Vodafone niet. @Remondinho, Dat klinkt goed! 😀

  12. Origineel geplaatst door Ralph
    Bedenk wel dat T-Mobile een heel slecht netwerk heeft en Vodafone niet.

    ow ja dat was ik even vergeten.. sinds ik al een jaar lang nergens last van heb…

  13. Vodafone gives 13 month discount on the 2 year, not 6 months.

  14. @jamy015: Ehm, die Hi Sim Only 75 met Eindeloos Online mag je, volgens de Fair Use Policy, alleen gebruiken op een mobiele telefoon. Dus misschien kan het wel, het mag niet.

  15. @Alexander kellett: Dat ligt aan je contractsduur. Dat die kortingsperiode maar beperkt is zie je trouwens pas als je bestelt. Ik heb er nu 6/13 van gemaakt.

    @Remondinho: Nee, want T-Mobile heeft al aangegeven dat ze de iPad niet zelf gaan leveren.

  16. Langzaam maar zeker raak ik een beetje in de war. Ik heb een maand geleden een prepaid sim-kaart bij Vodafone gehaald en er Zorgeloos Internet Prepaid op gezet. http://www.vodafone.nl/prive/prepaid/vodafone_blox/zorgeloosinternet/

    Waarom zou je dan kiezen voor een abonnement? Zie ik iets over het hoofd?

  17. Origineel geplaatst door D.
    Langzaam maar zeker raak ik een beetje in de war. Ik heb een maand geleden een prepaid sim-kaart bij Vodafone gehaald en er Zorgeloos Internet Prepaid op gezet. http://www.vodafone.nl/prive/prepaid/vodafone_blox/zorgeloosinternet/Waarom zou je dan kiezen voor een abonnement? Zie ik iets over het hoofd?

    VoIP/Modem: Bij Zorgeloos Internet is het niet toegestaan je mobiele telefoon te gebruiken voor VoIP en SMSoIP. Of als modem voor laptop/PC.

  18. VoIP/SMSoIP via iPad gebruik ik niet en een modem is het al helemaal niet. Prima! Opgelost.

  19. @D: als ik de voorwaarde van dat zorgeloos internet bekijk, lijkt het er op dat je de sim-kaart ook alleen op een mobiele telefoon en niet op een laptop mag gebruiken. Ik denk dat daar het verschil in zit.

  20. aargh ik word helemaal gestoord van al die prepaid en abo dingen. ik wil iets hebben voor de momenten dat ik geen wifi in de buurt heb en toch even internet op wil kunnen, of twee weken in het buitenland toch af en toe kunnen internetten als er geen wifi in de buurt is. Wat is daarvoor de beste oplossing, duosim (heb geen iphone wel een 3G phone) of prepaid…..ik zie door de bomen nu al het bos niet meer. Wat ik wel weer is dat de profiders me willen laten betalen, meer dan ik zal verbruiken. Wie heeft een goed advies

  21. @Joost: iPad is geen laptop, noch een mobiele telefoon. iPad is een mobiel device, dat vind ik verder nergens terug in de voorwaarden. Wellicht maken we slapende honden wakker nu.

  22. Laat ze nou bij T-mobile eerst maar eens zorgen dat 3G op meerdere plekken bereikbaar is, want aan gprs heb je echt niks op de iPad (bellen kan tenslotte toch niet).

    Ga echt niet per maand betalen als ik in grote delen van het land het toch niet kan gebruiken (waaronder mijn woonplaats).

  23. @D: Ik ben het helemaal met je eens dat de Ipad eigenlijk geen laptop is. Maar ik denk ook dat dit de “clue” is waarom deze optie zoveel goedkoper is. Men ziet de Ipad denk ik eerder als een laptop en daarom zijn de prijzen voor een echt Ipad-bundel internet veel meer in de buurt van laptop-bundels, dan mobiel-bundels.

    Weet jij trouwens hoeveel mb/gb je per maand mag verbruiken? Er staat minder dan 10x het gemiddelde, en als alle mensen die het gebruiken maar heel weinig internetten….

    Kreeg je trouwens een microsim of heb je moeten knippen?

  24. @Joost: Heb moeten knippen. Fair use is volgens mij rond de 1GB. Ik denk dat gemiddeld verbruik 100MB is, maar dat durf ik niet te zeggen. Kijk, dat is een risico: Vodafone gaat je sms’en als je aan het grootverbruiken bent, maar sms ontvang je op de iPad niet…

  25. DUUUURRRRR zeg, lang leve Mywi

  26. Bij t-mobile hebben ze ook een promotie op de economy, business en executive bundels. Waarom hebben jullie dat niet in de prijs vermeld staan? Nu komen jullie niet objectief over.

  27. Vraagje: Ik heb nu iPhone 3GS, kan toch een micro sim aanvragen met adapter, zodat deze weer in iPhone past. Kan ik vervolgens mooi switchen tussen iPhone en iPad als ik buitenhuis met de iPad op internet wil. Uiteindelijke vraag: Verhaal klopt toch of zie ik iets over het hoofd?

  28. Laptop econom is nu 24 mnd maar 10 euro per mnd. Giede deal!

    Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    @Dave: Waar zie je die promotie? We willen het best vermelden hoor. Opmerking over objectiviteit laat ik voor je eigen rekening.

  29. @Dave: Flauw, een trap onder de gordel geven en dan heel hard wegrennen. Die kortingsactie van T-Mobile-abonnementen staat niet op de gewone pagina met laptopabonnementen, dus nogal makkelijk over het hoofd te zien. Die aanbiedingen zijn trouwens geldig tot 18 juli, het is vandaag 20 juli.

  30. @gonny
    Naja, ik vind t niet echt een trap onder de gordel. Jullie geven een prijs aan incl. een promotie bij de ene provider. Waarom dan niet de promotie bij de andere provider zodat mensen die geinteresseerd zijn en jullie website gebruiken om een afweging te maken, juist en volledig te informeren?
    Dat is alles wat ik met t berichtje wilde zeggen.

    Met echt 2 klikken kwam ik achter deze promotie:

    Je kosten € 19,95 Laptop Economy per maand*
    Laptop Economy: Nu 24 maanden van €19,95 voor €9,95

    Was dus niet al te moeilijk om erachter te komen en ik kon niets vinden over een promotie die 18 juli vervallen was.

    Ik weet dat t warm is, maar je hoeft niet zo snel op je teentjes getrapt voelen hoor 🙂

    Ik browse overigens regelmatig op jullie websites hoor en vind ‘t over het algemeen erg informatief. (Dit zeg ik niet om te slijmen)

  31. @jean paul.
    Als ik op jullie website was gekomen via google om info te halen over een data abo voor mijn ipad. Dan zou ik op basis van de info een Vodafone data verbinding hebben gekozen.

    Als ik vervolgens een week later was achtergekomen dat bij t-mobile voor 2 jaar, 24 maanden 10 euro korting had gekregen (en ik had geen voorkeur voor een bepaald netwerk), hoe denk je dan dat ik me had gevoeld?

    Wellicht zou ik dan denken dat jullie door Vodafone werden betaald om de actie van T-mobile niet te vermelden, maar hierdoor betaal ik wel meer per maand bij Vodafone en zou ik denken dat jullie niet objectief zouden zijn.

    Dat bedoelde ik dus met dat t niet objectief overkomt.

    Wat ik heb geschreven, dat is toch niet ondenkbaar?

    Maar ik ben op zich tevreden met hoe jullie dat hebben opgelost. Mijn initiele bericht was niet slecht bedoeld.

  32. Origineel geplaatst door kasuja
    @jamy015: Je kan je eigen internet verbruik opzoeken in je iPhone / ipad bij instellingen –> algemeen –> gebruik. Daar kan je precies zien hoe of wat er voor jou persoonlijk gaande is. @Emile: Totdat je dat in het buitenland wil doen.

    Ja maar ik heb voorlopig geen iPhone 🙂 ben hem kwijt in het buitenland en nu moet ik wachten op de 4 🙂 Maar ik denk dat ik toch maar voor de WiFi ga, op de meeste plekken waar ik kom is wel WiFi.

    Origineel geplaatst door Joost
    @jamy015: Ehm, die Hi Sim Only 75 met Eindeloos Online mag je, volgens de Fair Use Policy, alleen gebruiken op een mobiele telefoon. Dus misschien kan het wel, het mag niet.

    Oh, even overheen gekeken 🙂 Ja dan is het niet handig, want straks krijgen ze het in de gaten en dan zit je daar met dat abo dat je niet kan gebruiken (tenminste voor je iPad, en voor je tel. heb je denk ik al een abo).

  33. Is het mogelijk in het overzicht aan te geven wat er gebeurt nadat de limiet is overschreden (welk bedrag bijbetalen per MB/of de snelheid afgeknepen tot welke snelheid)? Daar scheelt vaak een slok op een borrel.

    Zo zag ik dat simyo.nl ook een prepaid sim only product (KPN netwerk; 2Mbit) heeft voor 2,50 per dag. Maar daarvan is de DAGlimiet 50Mb, daarna wordt de snelheid geknepen naar 128kbps.

  34. http://www.mobistar.be/ipad/

    tarieven in België

    Hoe zit het met proximus, base, telenet.

    Kun je ook prepaid met mobistar?

  35. Weten ze bij T-Mobile al dat we in 2010 leven en niet meer met 14k4 data-verbindingen werken?

  36. T-mobile internet abbo is echt waardeloos, bij mijn iPhone doet het internet het zelfs niet in het centrum van Amsterdam, dus ik ga zeker voor Vodafone, ik twijfel alleen aan welke bundel het beste is..

  37. Ik heb nog wat wijzigingen aangebracht, zoals tussenkopjes voor meer overzichtelijkheid en een onderdeel over gebruik in het buitenland. Ook heb ik de datasnelheden van Vodafone gewijzigd, want die bleek bij de duurdere bundel iets hoger te liggen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.