Reacties voor: Vodafone-CEO: ‘iPhone 6 moet groter scherm krijgen’

De CEO van Vodafone wil dat Apple een groter scherm in de iPhone 6 gebruikt. Anders stappen abonnees over.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 53 reacties

  1. Ja want klanten hebben liever een telefoon die je niet met 1 hand kan bedienen.

    Ze zouden hele os moeten omgooien als ze grotere schermen willen. Bovenin kunnen geen knoppen meer staan want daar kom je dan met de hand waarmee je de telefoon vast houd niet meer bij.

  2. De peilingen van iculture zijn natuurlijk niet echt representatief. De conclusie dat de meeste iPhone gebruikers een groter scherm willen, zou ik niet te snel uit deze peilingen trekken.

  3. Origineel geplaatst door Martin
    Ja want klanten hebben liever een telefoon die je niet met 1 hand kan bedienen.
    Ze zouden hele os moeten omgooien als ze grotere schermen willen. Bovenin kunnen geen knoppen meer staan want daar kom je dan met de hand waarmee je de telefoon vast houd niet meer bij.

    de wereld veranderd en daarbij ook de wensen en eisen van de mensen. Natuurlijk wil niet iedereen staan te springen voor een groter scherm. Maar ik ben wel een van de personen die Apple gedag gaat zeggen als de volgende iPhone niet groter word.

    Ik hoop dan ook dat ze meerdere formaten gaan aanbieden zodat er voor iedereen keuze is.

    Ik gok zelf dat de metalen versie zoals nu blijft en de C versie groter. We zullen het zien.

  4. Dit soort koekebakkers moeten zich niet bemoeien met hoe een smartphone er uit moet zien. Het enige wat ze moeten is zorgen dat iedereen met zo´n smartphone optimaal gebruik kan maken van hun diensten, en dat doen ze tot nu toe maar matig gezien de gebieden met matig bereik.

  5. @Martin: Ik zou persoonlijk heel graag een grotere iPhone willen. Ik bedien mijn iPhone dan ook bijna niet met 1 hand maar met twee. Zo zie je maar, de één wil dit de ander wil dat. Laten we over onze eigen voorkeuren praten en niet onze eigen voorkeur projecteren op andere mensen……
    Ik ben verder geen programmeur oid, maar het lijkt me dat niet heel het OS omgegooid moet worden maar alleen schil die je beeld laat zien moet aanpassen?

  6. Ik heb nu eens een 5,5inch smartphone gekocht and i love it.
    Het is gewoon super en geloof het of niet maar je kan nog steeds met 1 hand typen, mss ietsje moeilijker maar het lukt, het is allemaal kwestie van aanpassing.
    En die past zelfs nog heel goed in mijn broek :-). Een 5,9 das al andere koek, ik had zo ene getest maar dat was te groot.
    Een 5,5 is best oke ze en het brengt vele voordelen mee; filmpje kijken, youtube filmpje aan mate late tone of zelf kijke natuurijk, voor gps gebruik ook veel veel beter, alles is duidelijker. Tv kijken doe ik soms ook mee vooral als ik op 3G/4G zit, zo eens alsk ergens moet staan wachten of weet ik veel, bhaalu tv en data verbruik rond de 280-300MB per uur.

  7. Nee dank je. Vind mn iPhone 5 het ideale formaat hebben. Niet te groot, niet te klein.

    Heel soms misschien een beetje te groot, wanneer je net niet t hoekje van je scherm met je duim kan bereiken.

  8. De personen die nu het hardst roepen dat ze geen iPhone meer nemen omdat die dan niet groter zal zijn, die nemen de volgende iphone weer zoals die is!

  9. Voor mij staat het vast: Dit jaar geen groter iPhone = Overstap naar Android. Niet zo zeer Samsung, maar wel Android.

  10. Tim Cook: ‘Vodafone moet beter bereik en kwaliteit leveren’.

  11. Ik ben een half jaar geleden, na 4 jaar iPhones te hebben gehad, overgestapt en heb gekozen voor de Samsung Galaxy Note 3. Ik persoonlijk vind het scherm geweldig!
    Ben echter niet gecharmeerd van Android dus mocht Apple met een grotere iPhone komen (minimaal 5,5 inch) dan is de keuze voor mij heel makkelijk en wordt het weer een iPhone.

  12. Liever geen groter scherm. Mag natuurlijk wel maar ik koop hem dan niet zolang de vernieuwde specs maar ook in een andere grootte te verkrijgen is. Vond de 4 net te klein maar de 5 perfect. Al die grote samsung telefoons vind ik zo vreselijk om te zien en zeker om mee om te gaan. Als ik iets groters wil dan pak ik mijn iPad wel maar een telefoon groter dan de 5 vind ik gewoon niet meer mooi.

    Ze mogen wel het scherm vergroten maar dan zullen de verhoudingen denk ik niet meer kloppen maar daar heb ik geen verstand van.

  13. Ik heb al zat moeite mijn 5S snel uit mijn broekzak te halen… (nee, heb geen skinny jeans, maar wel een broek die goed zit zodat ik niet voor l*l loop.)

    Groter scherm kan best tof zijn.. of alleen de optie al.

  14. Groter scherm is voor mij een must. Na een tijdelijk uitstap naar een Note 3 een leuke 5s 32 gb gekocht. Zelfde dag nog aan mijn vrouw gegeven. Is dan ineens echt niet meer van deze tijd zo klein. Hop Apple geef de mensen keus en breng een 6 uit in 5, 5,5 en 6 inch!

  15. Nee GEEN groter scherm. Het formaat van de 4 en 4s was perfect. En dreigen met overstappen naar android ? Heel veel succes.

  16. Ja groter scherm zou wel fijn zijn maar absoluut geen groter toestel
    Iphone 5 is al groot genoeg en als dan de hele voorkan 1 groot scherm kan zijn dan zou dat super zijn

    Ik denk dat de rede dat mensen grotere toestelen kopen alleen door de specificaties komt groter is meestal ook sneller een kleiner toestel met de zelfde snelheid enzo verkoopt denk ik een stuk beter

  17. Zou zeggen als je iets groter wil koop dan een iPad is nog steeds een tel e en geen salontafel de iPhone is groot genoeg wordt ie groter moet ik het niet meer hebben vroeger moest iedereen een gsm hebben zo klein mogelijk en nu kan ie niet groot genoeg zijn kijk eens naar die samsungs das geen tel meer e

  18. Groter scherm: graag!

    (Maar ik zal er niet voor overstappen naar Android. ik heb teveel geïnvesteerd in mijn 200+ apps. Verder heb ik een maand of 3 een HTC Hero gehad en ik kon maar niet wennen aan het feit dat alles net iets minder strak werkte.)

  19. Moet ook eerlijk zeggen dat ik de scherm afmeting van mijn iphone 5 altijd verdedigd heb. Maar, nadat ik een tijdje met een Note 3 heb gewerkt vond ik dat toch wel heel erg prettig. Zo groot als de note hoeft dan weer niet maar een groter scherm zal zeer welkom zijn.

  20. Vodaphone moet eerst maar is zorgen voor een beter telefoon verbinding zins ik bij hun klant ben vaak ruis op de lijn die aan de andere kant niet te horen is

    Gaan ze dit niet verbeteren dan stap ik weer lekker over naar KPN want daar had ik dit gezeik nooit

  21. Groter mag maar moet niet ik vindt het zoal erg mooi .
    is wel gemakkelijk om dit formaat te hebben
    Ook ik kocht de Note 3 en was onder indruk maar nee na bijna 7 jaar iphone wil ik toch niks anders en zeker niet voor een groter scherm

  22. Origineel geplaatst door Zaandammer
    Tim Cook: ‘Vodafone moet beter bereik en kwaliteit leveren’.

    helemaal gelijk!

  23. Vodafone moet hun bereik verbeteren willen ze geen klanten verliezen. Wat dacht je daar van?

  24. Ja als telefoonproviders ook maar ooit één moment innovatief of ruimdenkend waren geweest, dan konden we nu over heel Europa aan dezelfde lage tarieven bellen, sms’en én videobellen.
    En dat zijn dan de heren die ga vertellen dat Apple een telefoon moet maken die niet in je broekzak past, niet met één hand te bedienen valt en waarvoor alle developers alweer alles moet gaan aanpassen.

  25. Ik vindt scherm van iPhone 5 ( dus ook 5c en 5 s) groot genoeg!

  26. Maak het toestel dan iets dikker en daarin een sterkere accu dat zou mooi zijn .
    Verder is de iphone gewoon goed

  27. Apple moet de 4″ laten en daarnaast gewoon een 5″ maken.

    Probleem opgelost.

  28. Doe zoals ik, koop een iPad! Is net als een iPhone, maar dan groter! Briljant!

  29. @Martin: ik vind de 4s toch echt fijner in de hand liggen dan de 5 of modellen daarboven. Wil ik de bovenste app met mijn duim bedienen heb ik daar meer moeite mee bij de 5 dan bij de 4s…

  30. Wil je groter, koop een iPad mini !! iPhone heeft een ideaal formaat!!

    Origineel geplaatst door Arie
    @Martin Ik zou persoonlijk heel graag een grotere iPhone willen. Ik bedien mijn iPhone dan ook bijna niet met 1 hand maar met twee. Zo zie je maar, de één wil dit de ander wil dat. Laten we over onze eigen voorkeuren praten en niet onze eigen voorkeur projecteren op andere mensen……
    Ik ben verder geen programmeur oid, maar het lijkt me dat niet heel het OS omgegooid moet worden maar alleen schil die je beeld laat zien moet aanpassen?

    ik bedien mijn iPhone ook meestal met 2 handen, maar wil hem graag in mijn broekzak, zelfs thuis doe ik meer met de iPhone dan met de iPad (mini)

  31. Nee nee nee…géén groter scherm!! Niet doen, dan haak ik af of blijf tot in lengte van dagen bij m’n 5s (baal er al van dat deze groter is geworden!)

  32. Origineel geplaatst door evad1st
    Wil je groter, koop een iPad mini !! iPhone heeft een ideaal formaat!!

    Jongens, zeg nou wat je zelf graag wil en niet wat iemand anders zou moeten kopen……..

    Ik denk niet dat ipad mini vergelijkbaar is met iPhone? Je kan immers niet bellen zonder databundel?

    Zelf zou ik graag een grotere iPhone willen, niet zo maxi groot als je soms ziet maar groter dan het kleine schermpje nu zou ik super vinden!

  33. Je gaat je visie toch niet laten varen omdat de concurrentie van mening is dat groter beter is. De grote merken hebben altijd al bewezen dat het niet de behoefte is die het product maakt maar juist het product de behoefte. Dus als zij maar hard genoeg schreeuwen “iedereen wíl groter!” dan wil iedereen groter en is in ene hetgeen waar wij altijd zo blij mee waren waardeloos. Ik blijf persoonlijk een voorkeur houden voor de huidige grote. Groter hoeft voor mij niet. Bedien graag mijn toestel met 1 hand. Maar om dan mijn rug toe te keren als het toch anders is. Ik hou van iOS en blijf erbij. Mooi toch dat de keuze er is. Dat maakt ins mensen kleurrijk en uniek. Behoud je eigen identiteit, beweeg mee met de ontwikkelingen en doe wat je zelf wil. Maak je niet te druk om anderen 😉

  34. Een Dual SIM is belangrijk, het scherm is groot genoeg

  35. Gelukkig doet Apple toch wat ze zelf willen.

  36. Straks krijg ik m’n iPhone m’n zak niet meer uit. Dat gezeur kan me gestolen worden, koop maar lekker een plastic stuk troep als je wilt dat het te groot is voor mensenhanden.

  37. Jee wat een overdreven paniekerige reacties. Geen grotere iPhones want zus of zo. Of je je nou gaat aanstellen dat je ze niet wilt hebben of niet mooi vind, komen doen ze toch wel hoogstwaarschijnlijk.

  38. Na 4 jaar iPhone heb ik een jaar geleden de overstap gemaakt naar een groter scherm en daarmee naar Android. Het grote scherm is heel fijn, maar Android heeft zo z’n eigenaardigheden (net als iOS overigens …).
    Een groter scherm voor de iPhone lijkt me wel wat. Een iPad mini heb ik ook, maar die is voor op de bank om wat te surfen/lezen. Niet om onderweg/op het werk bij me te dragen, zoals ik dat met m’n smartphone doe.

    Het zou fijn zijn als Apple meer verschillende schermformaten voor de iPhone had.

  39. WAKKER WORDEN Colao !!
    Zo’n ding is er al een poosje….. t heet de ipad mini

    Maar vooral lekker HANDig met 2 handen je telefoon vasthouden welke je net uit je rugzak hebt gehaald omdat ie niet meer in je broekzak past.

    Laat t lekker max model 5/5s zijn; groot zat om nog compact te zijn.

  40. Een telefoon groter maken is niet echt een uitdaging voor Apple. Dat doet iedereen. Maar een telefoon sneller en beter maken zonder dat die groter wordt. Dat is pas een prestatie!

  41. Zoals ik al eerder heb vermeld ben ik overgestapt naar een Samsung Galaxy Note 3 vanwege het scherm (5,7 inch). Daarnaast heb ik de iPad mini, de iPad Air en een Macbook Pro. Het zou heel verstandig zijn van Apple om mensen zelf de keuze te laten maken… of een 4… een 5…of een 6 inch scherm! Mensen die nu tevreden zijn over de grootte van de huidige iPhone kunnen dat dan blijven gebruiken en diegene die een groter scherm willen kunnen dat dan ook. Wij en Apple tevreden!!!!

  42. Origineel geplaatst door ManOManO
    Voor mij staat het vast: Dit jaar geen groter iPhone = Overstap naar Android. Niet zo zeer Samsung, maar wel Android.

    Inderdaad. Geldt voor mij ook.
    Voor zo’n kleine rot scherm ga ik echt geen €600 a €700 betalen.
    En een iPad heb ik al.

    Scheelt mij straks meteen weer een iDevice.

  43. Geef de ipads een toch gewoon telefoonfunctie

  44. Er is keuze genoeg
    Wil je een grotere scherm , koop een ander toestel .
    En vindt je de iphone scherm te klein , dan is de iphone gewoon geen toestel voor jou .
    Simpel toch

  45. Toch opvallend dat het merendeel van de reacties hier roept het huidige formaat van de 5s prima te vinden en mensen die een groter scherm zouden willen (en eventueel daarom over zouden willen stappen naar Samsung) weg worden gezet als niet wijs……

    Deze zelfde mensen rollen straks over elkaar heen om een iPhone aan te schaffen als Apple een iPhone lanceert met een 5″ scherm (of groter). Want als Apple zoiets lanceert dan is het per definitie goed……..

  46. @Marc: uh…. nee dus

  47. Ik kan bijv. De xperia z1 nog net met 1 hand bedienen maar veel groter dan dat moet t dan ook echt niet worden. Wel weer jammer 2 varianten want dat betekent 2 high end toestellen waarvan de ene veel duurder wordt vanwege een iets breder scherm waarschijnlijk :(..

  48. Laat maar komen die 5,5 inch!…

  49. Origineel geplaatst door Kris
    Zou zeggen als je iets groter wil koop dan een iPad is nog steeds een tel e en geen salontafel de iPhone is groot genoeg wordt ie groter moet ik het niet meer hebben vroeger moest iedereen een gsm hebben zo klein mogelijk en nu kan ie niet groot genoeg zijn kijk eens naar die samsungs das geen tel meer e

    Kris, het klopt wat je zegt ik heb zelfs de “lipstick” van Nokia gehad en dat klap/draai telefoontje van Samsung, ik heb ze nog steeds, het kon niet klein genoeg zijn, maar de functie van een smartphone is toch heel anders, geen vergelijk.

  50. Krijgen we er dan meteen een broek bij met grotere zakken??

  51. Wat heeft iedereen hier toch met dat 1 hand gebruiken?? Met 2 handen is het veel handiger dan met 1 hand.

  52. Leuke uitspraak: ik heb er een voor vodafone; vodafone moet zorgen dat er geen dropped calls meer zijn icm iPhones en sowieso niet Apple daar de schuld van geven

  53. Origineel geplaatst door ManOManO
    Voor mij staat het vast: Dit jaar geen groter iPhone = Overstap naar Android. Niet zo zeer Samsung, maar wel Android.

    (De nieuwe) htc one! Ik ben overgestapt van mn 4s naar een htc one en ik ben er dol op. Het is eerst wennen en je krabt eventjes achter je oren hoe je moet wennen maar het went heel snel. 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.