Reacties voor: Vodafone Call+ laat je foto’s en locaties delen tijdens het bellen

Vodafone heeft Call+ geïntroduceerd, een app waarbij je tijdens het bellen foto's en locaties kunt delen. Het maakt gebruik van Message+ en RCS-technologie, dus je moet wel klant van Vodafone zijn om het te kunnen gebruiken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Wat is de conclusie dan? ‘Wel aardig’?
    Voor een recensie is dit wel wat mager.

  2. Wat is de conclusie dan? ‘Wel aardig’?
    Voor een recensie is dit wel wat mager. Het is in potentie namelijk wel een aardig idee. Ik vind dat je tijdens bellen altijd maar weinig interactiviteit kan opzetten tijdens het bellen. Als je dat vergelijkt met een polycom verbinding bijvoorbeeld.

  3. Ik ben Vodafone klant al 8 of 9 jaar kreeg ik begin van jaar 2 hele euro korting stond op een brief als ik verlengde(uiteindelijk zie ik die 2 euro volgens mij helemaal niet op mijn rekening maar goed), maar dingen delen tijdens bellen leuk maar dan verstaat die andere mij toch niet meer of ik die gene ?.

    Het zou leuk zijn als je telefoon van je oor haalt hij op de speaker zou springen, genoeg sensoren die detecteren dat telefoon van de oor verdwijnt en als je hem weer naar je oor brengt dat die weer via de interne speaker gaat.

  4. ^^wat voor de een handig is is voor de andere koptelefoongebruiker niet handig. Maar idd kan ook dat gezien worden door de iPhonesensoren.

    Ontopic: ik zie de meerwaarde niet zo. Moet je allebei de app hebben, kost me weer data en Skype / whatsapp / FaceTime is toch wel al goed genoeg ?

  5. Naar mijn mening weer 2 apps zonder enige meerwaarde. Als iets heel belangrijk is, dan stuur ik wel een sms
    als de persoon die ik probeer te bellen (kan ook herhaaldelijk waardoor urgentie vanzelf al blijkt) niet opneemt. Kan locatie met find my friends zien. Videobellen doe ik met facetime (gaat niet van belminuten af, alleen maar data). En over het delen van media hoeven we het al helemaal niet te hebben. Daar zijn talloze mogelijkheden voor die bovendien op alle netwerken werken.

  6. Ik heb mijn twijfels. Zal wel een zachte dood sterven op termijn.

  7. @Dennis: Volgens mij kreeg je €2 extra korting op de normalen korting. Even goed lezen wat je hebt voordat je klaagt 😉

  8. Inderdaad 2 apps zonder meerwaarde.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.