Reacties voor: Vodafone biedt klanten Napster-muziekdienst aan

Vodafone gaat klanten 6 maanden gratis muziekstreaming via Napster Unlimited aanbieden. Het aanbod met toegang tot miljoenen nummers kost normaal 9,95 per maand.
Lees het complete artikel → Vodafone biedt klanten Napster-muziekdienst aan
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Jammer, had liever spotify vanwege ondersteuning

  2. Heads up: ‘trouwe’ klanten die gaan zeuren dat ze het niet ook krijgen.

  3. Spotify bij KPN is toch een stuk aantrekkelijker, gehele duur van je abonnement en ook telt het dataverbruik ervan niet mee. Weliswaar krijg je die alleen bij de duurdere abonnementen, maar toch.
    Bij Vodafone is het er meer op gericht als lokkertje om betalende Napsterklant te worden na 6 maanden en om hopelijk flink wat data te verbruiken.

  4. @steen: volgens tweakers krijgen bestaande klanten ook Napster wanneer ze eenmalig voor 3 euro een eenmalige databundel aanschaffen..

  5. @Reem: Dat is inmiddels niet meer zo. Je krijgt bij KPN 1,5GB spotify tegoed. Eerst kon het wel onbeperkt maar nu niet meer.

  6. Weer totaal niet interssant voor mij

  7. En hoe activeer ik dit dan precies?

  8. Napster ??? Komt dit niet een paar jaar te laat ???

  9. @steen: Oh ik heb Hi, en daar is het nog wel onbeperkt. Dacht dat KPN wel hetzelfde zou zijn maar niet dus blijkbaar, excuus.

  10. Blijf mooi bij deezer via t-mobile 2euro per maand premium goedkoper ga ik het niet krijgen 🙂

  11. geheel off topic;

    Dit is idd een heel tijd geleden over Napster, los van een telco. Ik krijg nostalgische, jeugdsentimentele herinneringen hiervan op een ‘trage’ internet lijn wat binnenhalen :’).

    Opzich prima dat Vodafone dit doet hoor, ben benieuwd voor de nieuwe zowel als bestaande klanten hoeveel per maand ze kwijt zijn aan hun abonnement met een Napster-optie.

    Zelf heb ik KPN maar ik maak geen gebruik van spotify premium, mijn eigen keuze hierin ;-).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.