Reacties voor: ‘Vodafone biedt geen sms-bundels aan in nieuwe abonnementen’

De nieuwe Vodafone-abonnementen in maart zullen niet langer sms-bundels bevatten. Alle abonnementen kunnen onbeperkt sms-berichten versturen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 18 reacties

  1. “vermoedelijk omdat diensten zoals WhatsApp en iMessage een goedkoper alternatief bieden.”

    Vermoedelijk? Ik weet het wel zeker

  2. …vermoedelijk omdat diensten zoals WhatsApp en iMessage een goedkoper alternatief bieden.
    JOH

  3. Niet dat daar iemand op zit te wachten.. Wie smst ernou nog?
    Ze kunnen beter inspelen opwat de consument ECHT wil: en goedkoop internet aanbieden, maar wel tegen een prijs waarbij ze er zelf ook nog wat aan hebben..

  4. @Gonny van der Zwaag:
    Het isin principe ook niet goedkoper.

  5. Inderdaad vreemd dat Vodafone juist niet inspeelt op de trend dat iedereen juist een grote internet bundel wil hebben in plaats van onbeperkt sms.

  6. ik vind het afschaffen van de sms bundels helemaal niet opmerkelijk: als er straks nauwelijks meer wordt ge-smst, kunnen ze er ook geen geld meer aan verdienen. de kosten voor data bundels blijven echter maar stijgen, wat logisch is: daar kunnen ze wel geld aan verdienen.

  7. Deze stap is logisch; er wordt minder ge-smst en dus kunnen ze vrij eenvoudig zonder al te veel extra kosten te maken dit aanbieden.

    De gemiddelde consument waardeert “onbeperkt” over het algemeen beter dan “beperkt” ook al zullen ze nooit over de limiet van hun “beperkte bundel” heen gaan. Pure marketingtruc dus.

  8. De klant zou al hun onbeperkte sms’jes eigenlijk (tot 1000 waarschijnlijk) eens moeten opmaken. Liggen ze waarschijnlijk gelijk te huilen omdat t netwerk t niet aan kan.

  9. Vodafone heeft toch al een internetbundel van 10 GB? ik dacht dat mijn broer zo een bundel had.

  10. Vodafone heeft nu ook al leuke aanbiedingen!Zit nu Bij T-Mobile en wilde eerst iPhone5 kopen maar met huidige aanbiedingen bijbetalen ben ik goedkoper uit dan wanneer ik telefoon koop!En bij wat ik wil 200min bellen zit 1gb internet bij 2gb gratis per mnd!Wacht even nieuwe red af!Hoe zijn zo wie zo de ervaringen over Vodafone abonnementen en internet vooral regio achterhoek?

  11. Origineel geplaatst door Remco
    Niet dat daar iemand op zit te wachten.. Wie smst ernou nog?
    Ze kunnen beter inspelen opwat de consument ECHT wil: en goedkoop internet aanbieden, maar wel tegen een prijs waarbij ze er zelf ook nog wat aan hebben..

    Ik sms altijd, whatsapp gebruik ik allen thuis via wifi.

  12. Ben ik blij dat ik eind vorig jaar een nieuwe abbo heb afgesloten bij vodafone voor onbeperkt belle + smse naar vodafone klante en 1gb data + 10gb extra data voor maar €14,80 per maand!

  13. Mooi, met al die onbeperkte SMS bundels kan iedereen tenminste weer iedereen bereiken en nog gratis ook!
    Zelfs mensen zonder smartphones (jaja, neanderthalers, ik weet het…) doen weer mee in communicatieland! Ik verwacht een stijgende lijn in sms gebruik dit jaar.

  14. Stel dat we weer massaal zouden gaan SMS’en, dan gaan ze dat binnen no time afschaffen haha. Al denk ik niet dat SMS weer een populariteit gaat winnen

  15. Aangezien zelfs mijn WhatsApp heeft zou ik niet eens weten wanneer ik voor het laatst een sms heb gestuurd

  16. Ik ben benieuwd of je bij deze abonnementen nog gratis naar vodafone nummers kan bellen..

  17. @Justin: ‘Vermoedelijk’ verwijst niet naar de kosten, maar naar de trend dat sms’en afneemt.

  18. @ben: Ja en nee. Dat was een bundel die je tot begin januari kon afsluiten. Tijdelijk gedoe, niet een nieuw abonnement dat ze voor eeuwig gaan aanbieden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.