Reacties voor: Nieuwe VOCOlinc Air Purifier met HomeKit vanaf nu te koop

Wat is het verschil met Dyson?
De VOCOlinc Air Purifier is een luchtreiniger met HomeKit. Wat biedt deze luchtreiniger en kan hij op tegen Dyson, de koning der design luchtreinigers?
Daniel Vischjager - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Geen van beide, het zijn apparaten met m.i. een zeer beperkt nut tegen zeer hoge kosten, niet alleen in aanschaf maar ook in gebruik, denk maar eens het vervangen van de filters maar ook stroom.

  2. Zal voor sommige mensen wellicht nuttig zijn. Maar goed luchten in combinatie met airco werkt mi uitstekend en dan heb je ook nog eens échte verkoeling.

  3. Wat is de kostprijs van een paar nieuwe filters? En om de hoeveel tijd moeten deze vervangen worden? Helaas vind ik daar nergens info over?

  4. Ook voor mij niet zo’n filter. Maar mocht ik daar bijvoorbeeld wel in geïnteresseerd zijn zou ik kiezen voor het mooiere design. Ik vind beiden al duur en als ik dan toch een hoop geld uit geeft voor iets wil ik daar wel het mooiste en beste voor.

  5. Ik denk dat het vooral voor de doelgroep de VOCOlinc het meest interessant is. Ik denk dan aan mensen met astma of andere longproblemen.
    De Dyson lijk je in je huis te zetten vooral om op te vallen. Niets slechts over Dyson, ik heb er ook apparaten van, maar op een gegeven moment zijn ze gewoon te duur.
    Ik heb mij trouwens laten vertellen dat de filters voor de VOCOlinc €80 gaan kosten en elk half jaar vervangen moeten worden.

  6. Volgens mij heeft philips ook een paar mooie goedkopere varianten die gebruikt kunnen worden via een app.
    Dyson heeft als voordeel dat hij ook een ventilator is.

  7. @NcDLttr: Ik weet in ieder geval dat het nabestellen van filters kan voor 76 euro. Dat is een forse prijs, denk ik.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.