Reacties voor: Vliegverbod voor 15-inch MacBook Pro uit 2015

De vliegautoriteit FAA heeft een verbod op de 15-inch MacBook Pro met Retina Display uit 2015 aangekondigd. Het gaat om een model dat al was teruggeroepen vanwege brandgevaar. Deze MacBook beschikt over een slechte accu.
Lees het complete artikel → Vliegverbod voor 15-inch MacBook Pro uit 2015
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Of geef het beveiligingspersoneel gewoon een iPhone met een App waarmee ze kunnen controleren of het een probleem MB is. Gewoon even verbinden via usb en dan natuurlijk wel op “vertrouwen” tappen. 😂

  2. Dan moet je je MacBook opsturen en dan gaat hij in een vliegtuig terug naar Apple waar hij gerepareerd wordt

  3. Ik heb net de batterij van deze MB uit 2015 laten vervangen omdat het serienummer aan de terugroepactie voldeed. Mag ik deze nu wel meenemen nu hij vervangen is?
    Zag het net in het originele artikel staan dat MB met vervangen batterij wel mee mogen. Zal wel een bewijs moeten overhandigen denk ik….

  4. Lekker aan het stemming maken iCulture?
    “lastig doend beveiligingspersoneel”.
    Ze DOEN niet lastig, we VINDEN het lastig.

  5. @Arie: waarom is het lastig, controleer het MB door op Apple logo te klikken links bovenin (mac gebruikers weten dat zelf ook prima) en controleer hier welk Mac model het betreft… 1/2 min werk… laat eigenaar bij inchecken dit al openen, hoef je alleen maar in te kijken ter controle…

    @Ronald: naar Amsterdam of Den Haag moet ook wel lukken via een snelweg of zelf even langs brengen 🙂

  6. Je kunt hem toch gewoon uitzetten?

  7. Origineel geplaatst door Arie
    Lekker aan het stemming maken iCulture?

    “lastig doend beveiligingspersoneel”.

    Ze DOEN niet lastig, we VINDEN het lastig.

    Ik kan me voorstellen dat het meeste veiligheidspersoneel geen Apple kenner is die elk Apple product van elkaar kan onderscheiden.

    Met als gevolg dat bij twijfel jouw laptop gewoon niet mee mag ondanks dat jouw laptop niet getroffen is door het probleem, of al gerepareerd is.

    Dus dan ben je als reiziger weer de dupe.

    Of gaat het veiligheidspersoneel bij iedere macbook het serienummer controleren?

  8. Moet de mijne ook maar eens snel inleveren

  9. @Mauzze: dat schrijf ik toch ook…
    Het gaat mij er om dat we eens moeten ophouden om mensen die gewoon hun werk doen, daar telkens maar weer op aan te vallen omdat ‘t ons ff niet uitkomt’ en we ‘ff ons punt willen maken’. Het is zó kinderachtig. Beveiligers krijgen instructie en voeren die uit. Ben je het er niet mee eens? Dan moet je die persoon niet aanspreken, maar de organisatie die de instructie schrijft.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.