Reacties voor: VLC for iPhone en iPad krijgt update voor iOS 7 en Dropbox

Mediaplayer VLC for iOS heeft een iOS 7-design update gekregen en ondersteunt nu Google Drive en streamen vanaf Dropbox.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Als je inlogt met Google drive moet je toestemming geven dat VLC je emails mag bekijken! (En door verkopen zeker!)

    Niet normaal meer.., dat zelf een video player informatie over je verzameld! Ik heb niks te verbergen.., maar ik weet niet hoe de wereld er over 10 jaar uitziet! Dus gelijk VLC maar weer gewist.

  2. Origineel geplaatst door frodo
    Als je inlogt met Google drive moet je toestemming geven dat VLC je emails mag bekijken! (En door verkopen zeker!)

    Niet normaal meer.., dat zelf een video player informatie over je verzameld! Ik heb niks te verbergen.., maar ik weet niet hoe de wereld er over 10 jaar uitziet! Dus gelijk VLC maar weer gewist.

    Is het niet eerder zo dat VLC je mail zou willen scannen naar afspeelbare videobestanden? Ik denk niet dat ze met man en macht mailtjes gaan lezen om de informatie door te verkopen… En anders doet Google dat anders al 😉

  3. Kan deze videospeler wel AC3 of DTS geluid aan?

  4. Is VLC beter dan Infuse 2 ?

  5. Betwijfel inderdaad dat VLC je mails leest of doorverkoopt. Juist zij verzetten zich tegen net beleid dat ze geen opensource licentie mochten gebruiken in de app store.

  6. Ik gebruik veel VLC, altijd via de browser en upload naar de iPad omdat ik dan tenminste avi films kan bekijken. Het is alleen jammer dat het vaak zo lang duurt of opeens afgebroken wordt. Hoop dat het nu beter gaat met deze update.

  7. Origineel geplaatst door mhoutman
    Is VLC beter dan Infuse 2 ?

    Infuse2 is superieur!

  8. Zitten nog flink wat vervelende bugs in deze release. Vooral streamen over UPnP werkt dramatisch.

  9. Ik heb op mijn iPhone 4 (IOS 7)het probleem dat elk audio of video bestand aan het begin stottert. Wanneer je de tijdbalk een stukje opschuift is het weg en als je het nummer “terugspoelt” is het wel goed.
    Iemand een suggstie of hetzelfde probleem?

  10. Zoals op dat bovenste plaatje zag vlc er bij mij al uit op me ipad air, ook dropbox werkte gewoon.

  11. Biedt deze versie ondersteuning voor subtitles via .srt-bestanden?

  12. Infuse 2 en nPlayer apps zijn de betere video apps die perfect audio/video stream tonen (ook MKV!) van NAS / WDTV Live HUB via UPNP/DLNA. Werken ook beide super met losse .srt files (overigens ook in laatste versie VLC en VidOn Player).

    Heb je geen /- 5 euro voor over om bovenstaand te kopen dan zijn de gratis VLC en VidOn Player apps ook zonder reclame en srt file support en MKV streaming (hardware decoding) prima alternatieven.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.