Reacties voor: VLC voor nieuwe Apple TV nabij: betatesters gezocht

VLC zoekt naar betatesters voor de Apple TV-app, waardoor het erop lijkt dat de app zeer binnenkort voor iedereen beschikbaar komt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Plex is een mooie app maar stopt ermee zodra je de ondertitels aanzet. Ook kan je niet standaard ondertitels aanzetten. Vandaag toevallig een mailtje van firecore gehad, en mag dus infuse meetesten. Zo gelijk eens kijken voor vlc, bedankt voor de tip!

  2. Plex werkt bij mij prima met ondertitels op de appleTV, ook kun je ondertitels standaard aanzetten. Het is niet geheel intuitief maar na 5 minuten googlen vind je zo hoe het moet. Maar goed, ik heb ook liever iets wat niet afhankelijk van een aparte server app, dus ik kijk ook uit naar Infuse en VLC.

  3. ik wacht nog steeds op Chromecast support..

  4. Inderdaad… Plex werkt in combinatie met mijn NAS niet zodra je ondertitels aanzet. Ik heb begrepen dat men wel gaat proberen dit aan te passen, maar tot die tijd zou VLC of Infuse dus zeer welkom zijn!

  5. Ik mag ook gaan beta testen voor Infuse. De beta app komt volgende week beschikbaar. Voordeel van Infuse t.o.v. Plex is dat het transcodeerwerk op de Apple tv gebeurd. Mijn nas trekt het transcoderen niet, waardoor plex veel te traag is met afspelen.

  6. Zit ook in Infuse beta. Ben benieuwd!

  7. Ik benieuwd of deze versie ondersteuning biedt voor Dolby Digital (AC-3) en Dolby Digital Plus (E-AC-3). In de laatste iOS versie is deze ondersteuning er toch uitgehaald na een dispuut met Dolby Labs?

  8. Kunnen jullie aub een kleine preview op YouTube zetten van infuse

  9. Dit zou me dus wel overhalen om een apple tv te halen ;p mits het ass subs ondersteund ! 😮

  10. Ik heb een NAS en soms loop ik tegen het probleem aan dat bepaalde Codecs niet ondersteund worden. Met VLC is dit probleem natuurlijk direct verholpen, klinkt gaaf.

  11. Ik heb ook een uitnodiging gekregen voor de bèta van Infuse
    Ben al heel blij met Plex (Behalve als je de subs aanzet inderdaad) maar heb hoge verwachtingen voor Infuse!!

  12. Ik gebruik Plex vanaf mn Nas inclusief ondertitels er standaard onder. Werkt prima. En net als volgens mij iedereen die zich heeft ingeschreven ga ik vanaf volgende week Infuse testen want dat is toch mijn favoriete app!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.