Reacties voor: Vlaamse parlementsleden mogen twee iPads bestellen

Vlaamse parlementsleden mogen elk twee iPads bestellen. Het zal ee digitalisering van het Vlaamse parlement bevorderen, zo denkt een woordvoerder. De kosten komen uit het budget voor de onkostenvergoeding.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Dat ze eerst een regering vormen ipv met een iPad te spelen..

  2. Ik moest wel een beetje lachen bij het laatste deel van de tekst: ‘het zal de digitalisering van het Vlaamse parlement bevorderen, zo denkt een woordvoerder’

    Een goed voorbeeld doet volgen:

    http://www.mobilemac.nl/ipad/het-debat-is-niet-meer-belangrijk-in-het-italiaanse-parlement-alles-draait-om-de-ipad/

  3. @Didi: In tegenstelling tot onze federale regering, werkt de Vlaamse wel naar behoren!

  4. Gewoon triest eigenlijk. Geld weggooien omdat er een potje voor is, en de burger maar betalen

  5. @Jantje: Waarom is dit nu weer geld weggooien… Je moest eens weten wat voor stapels papier er omgaan in zo’n omgeving om maximaal 1x gelezen te worden. Dit is nu juist een van de beroepsgroepen die in een groot deel van hun werk een iPad zouden kunnen gebruiken.

  6. Dan zal het vast niet lang duren voordat de 1ste gevonden niet-beveiligde ipad bij de redactie van de Gazet van Antwerpen wordt aangeboden om nieuwe schandalen binnen de politiek te openbaren.

  7. Begrijpelijk E-readers i.p.v. duizenden pagina’s papier. Hoe krijgt men al die pdf’s op een ipad? Itunes is een ramp. Hebben ze een soort van dropbox gebouwd? om al die pdf’s naar de ipad te verplaatsen?

  8. @Koen

    Als ze er al één zouden hebben…
    Ipc is niet een uitlaatklep voor je politieke frustratie.

    OT: Ik moest nogal fronsen bij “Overigens stelden de parlementariërs het kopen van tablets zelf voor.”

    Uhu, uhu! 🙂

  9. Google doc’s en goodreader. Een mens moet niet meer hebben om al zijn pdf’s te beheren.

    Hoezo itunes is een ramp ? Ik hoor dat graag iedereen vertellen, maar ‘k heb er nog nooit iets van gemerkt.

  10. Origineel geplaatst door Daika
    Begrijpelijk E-readers i.p.v. duizenden pagina’s papier. Hoe krijgt men al die pdf’s op een ipad? Itunes is een ramp. Hebben ze een soort van dropbox gebouwd? om al die pdf’s naar de ipad te verplaatsen?

    Beter je best doen want het is een makkie

  11. Ben ik blij dat ik mag (mee)betalen voor twee iPads voor ons parlementsleden. Wij gaan vandaag iets minder eten en wat besparen om onze (steeds hogere) belastingskosten te betalen zodat hun zoon / dochter toch over een iPad kunnen beschikken en later als ze groot zijn in de voetsporen van hun ouders kunnen treden. (de helft vd parlementsleden kan nog niet eens met een computer werken)

    Laat mijn kinderen maar zeuren om een iPad, men moet nu eenmaal prioriteiten leggen.

  12. Meen je nou serieus dat een parlementslid dat via itunes moet doen? Ooit een rapport van een onderzoekcommissie gelezen? Ik zie ze dat echt niet handmatig uploaden naar je ipad. Dat het kan is evident duidelijk, praktisch is het niet.

    Origineel geplaatst door ano
    Origineel geplaatst door DaikaBegrijpelijk E-readers i.p.v. duizenden pagina’s papier. Hoe krijgt men al die pdf’s op een ipad? Itunes is een ramp. Hebben ze een soort van dropbox gebouwd? om al die pdf’s naar de ipad te verplaatsen?Beter je best doen want het is een makkie

  13. met de geld van de werkende vlaming….

  14. Gewoon dropbox installeren op de iPad en de sync gebeurt volautomatisch, geen iTunes meer nodig (niet dat ik een probleem heb met iTunes, werkt perfect bij mij).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.