Reacties voor: Vizable maakt van je Excel-spreadsheets mooie grafieken

Met Vizable voor de iPad zet je je Excel- en CSV-documenten om in een grafische weergave. Je kiest hierbij tussen staafdiagrammen of lijngrafieken en deze zijn volledig interactief.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Super dit!

  2. Wat is er mis met de grafiek opties in excel zelf dat ik deze app moet hebben als ervaren excel gebruiker? Mis ik een beetje in het artikel geloof ik. Iets meer screenshots van de app hadden me misschien kunnen overtuigen.

  3. Origineel geplaatst door bashb
    Wat is er mis met de grafiek opties in excel zelf dat ik deze app moet hebben als ervaren excel gebruiker? Mis ik een beetje in het artikel geloof ik. Iets meer screenshots van de app hadden me misschien kunnen overtuigen.

    De app schakelt het hebben van een “ervaren excel gebruiker” uit. Een ideale app dus voor de minder ervaren excel gebruikers, data analytics on the fly. De versie 1.0 is nog wel erg beperkt maar de basis is veelbelovend. Weg met platte data waarvan alleen een excel specialist na uren werken iets logisch leesbaars van kan maken. Wanneer de ontwikkelaars de app platform onafhankelijk zouden maken dan durf ik te voorspellen dat het een grote hit zal zijn zakelijk wereldwijd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.