Reacties voor: Vivino kan nu wijnkaarten in restaurants inscannen

De geweldige wijnapp Vivino Wine Scanner kan nu hele menukaarten scannen. Je ziet wat de beste wijn is bij welke smaak.
Bart Breij -

Reacties: 2 reacties

  1. Ik fotografeer en recenseer braaf ieder wijntje dat ik probeer, maar eerlijk gezegd krijg ik er nog weinig voor terug. Als ik gewoon een lekkere wijn zoek, schiet het niet echt op: in de supermarkt ga ik niet alle flessen fotograferen en vanuit de App vind ik weinig in de buurt. Ik hoop dat het een beetje vergelijkbaar is met de begintijd van FourSquare: een poos grappig maak nauwelijks nuttig en opeens heb je kritieke massa en kan je alles in de buurt vinden.

  2. Origineel geplaatst door Onno
    Ik fotografeer en recenseer braaf ieder wijntje dat ik probeer, maar eerlijk gezegd krijg ik er nog weinig voor terug. Als ik gewoon een lekkere wijn zoek, schiet het niet echt op: in de supermarkt ga ik niet alle flessen fotograferen en vanuit de App vind ik weinig in de buurt. Ik hoop dat het een beetje vergelijkbaar is met de begintijd van FourSquare: een poos grappig maak nauwelijks nuttig en opeens heb je kritieke massa en kan je alles in de buurt vinden.

    Ben dat met je eens. Ik vind het leuk om te klinken naar de details. Maar ik houd mijn database bij in Winebase. Alles zelf invoeren maar als je bij de Albert Heijn of de wijn boer staat weet je precies welke wijn wel en niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.