Reacties voor: KPN’s Visual Voicemail op de iPhone uitgesteld naar volgend jaar

Visual Voicemail bij KPN komt later dan gepland. In plaats van eind dit jaar komt de dienst pas volgend jaar beschikbaar op de iPhone.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Nou mooi is dat, wou juist overstappen naar KPN omdat Vodafone dit nog helemaal niet aanbied en voor zover ik weet ook niet van plan was, wat ik opzich al vreemd vond, want in thuismarkt VK bied Vodafone dit wel aan net als Vodafone in Duitsland en Frankrijk.

  2. In de categorie: hoe moeilijk kan het zijn?!
    Flut provider.

  3. Uit welk jaar is dit bericht? Ik gebruik al jaaaaaren visual voicemail bij tmobile.

  4. Voicemail…al 5 jaar niet meer gebruikt.

  5. Gebruik al jaren Voozzle. Bevalt uitstekend…….

  6. Betreft het nu wel de visual voicemail van iphone zelf (zoals bij t-mobile) of weer een voicemail app zoals deze ook voor hi klanten beschikbaar is?
    Ik kan dit eigenlijk nergens uit opmaken.

  7. @JaySea: Als je de link leest die in het artikel staat lees je het volgende:

    Apple toestel: Voor klanten die gebruik maken van een iPhone worden de functies van de Visual VoiceMail app geïntegreerd in het toestel. Dit is nog in ontwikkeling en wordt volgend jaar geïntroduceerd.

    Dus ja! het wordt geïntegreerd.

  8. Had laats gebeld naar KPN kreeg ik als reactie dat er geen tot amper vraag is naar Visual Voicemail. Damn ik miss echt visualvoicemail vrezelijk erg..

  9. Een klein bron vermelding van citaat/quote in het bericht zou wel gepast zijn i.p.v. mijn reactie te verwijderen en vervolgens de tekst in het bericht te plaatsen…

  10. Origineel geplaatst door Celia
    Uit welk jaar is dit bericht? Ik gebruik al jaaaaaren visual voicemail bij tmobile.

    Ja tegen betaling. Belachelijk!

  11. KPN doet te weinig voor haar abonnees vind ik, dit wordt al veel te lang als worst voorgehouden. En nu zie ik dat Vodafone ook nog eens goedkoper is en meer data biedt + goedkopere smartphone. Heeft iemand ervaring met zowel KPN als met Vodafone? Wij moeten binnenkort enkele abo’s gaan verlengen.

  12. Visual voicemail. Is dat niet iets van 10 jaar geleden?

  13. a. Wie gebruikt er überhaupt nog voicemail?
    b. Visual voicemail was jaren geleden al één van de speerpunten van de iPhone, maar is in Europa nooit echt doorgedrongen.
    c. Dus beetje mosterd na de maaltijd!

  14. Het is een schande dat KPN dit nog steeds biet aanbiedt. Ze kondigen al jaren aan dat het eraan komt, maar in plaats daarvan komen ze met een eigen App. Je zal maar net een nieuwe iPhone X gekocht hebben. Dat is net als een Tesla kopen, maar in plaats van de boardcomputer met je iPad moeten werken. Ik heb zelf een abonnement bij de KPN, wel 4 stuks, maar voor mijn is dit reden om direct over te stappen naar T-Mobile. Die bieden deze service al jaren aan, zoals het hoort. Hoop dat velen mij zullen volgen!

  15. @Hans: Bij Vodafone schiet je niets op. Bieden ook geen Visual Voicemail. Ga eens kijken bij T-Mobile. Bieden ook goede abonnementen aan

  16. @Sven Haverbus: Wat een rotzakken bij KPN. Natuurlijk vraagt iedereen met een iPhone om visual voicemail. Ze geven het alleen niet toe. K.. bedrijf, letterlijk!

  17. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  18. Wat een onzin; ik amper mensen die voicemail nog gebruiken. Achterhaald fenomeen sinds Whatsapp. En KPN is zo slecht nog niet hoor, netwerk is OK.

  19. @Eddy: Hmmm, ik heb nog nooit behoefte aan Visual Voicemail gehad en er evenmin om gevraagd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.