Reacties voor: Documentaire-serie Visible: Out on Television vanaf nu op Apple TV+

Alle afleveringen nu te zien
Apple bekent kleur met een nieuwe documentaireserie die nu op Apple TV+ te zien is. Visible: Out on Television gaat over de Amerikaanse LGBTQ-beweging op televisie.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Een beetje jammer dat er nu vooral op nieuwe series en docu’s gefocust word, maar series die van te voren groots zijn aan gekondigd na 8 afleveringen over zijn.

  2. @Maarten: Zo’n serie is niet zo maar te maken. Als ze succesvol zijn zal er een vervolg komen, maar die zal gunstig genoeg aangekondigd worden nét voor de gratis abo’s aflopen zodat mensen geabonneerd willen blijven.

  3. Origineel geplaatst door DennisU
    @Maarten: Zo’n serie is niet zo maar te maken. Als ze succesvol zijn zal er een vervolg komen, maar die zal gunstig genoeg aangekondigd worden nét voor de gratis abo’s aflopen zodat mensen geabonneerd willen blijven.

    Precies hetzelfde strategie als bij Disney+!

    Apple TV+ is mooi, we nemen ±2 maanden per jaar abonnement op, zodra het proefabonnement afloopt. Want het is wel de moeite waard, maar niet voor het hele jaar. Ook 2 mnd op Disney+ en Prime, zodat deze drie alles zullen ‘opstapelen’.

  4. (Red.) De documentaire-serie is nu te zien. Het artikel is daarom bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd.

  5. Blijft waardeloos dat je geen app hebt op smart tv of mediaplayer of ander Android apparaat .
    Hen gratis abo maar geen Appletv die heeft geen meerwaarde behalve nu de app van hun zelf.
    Mijn 1 jaar oude Sony of nvidiapro speelt alles 4K HDR vision etc maar ja als apple express geen app maken heb je er niks aan.
    Zo wie zo content voor 1 maand kijken en het is al op…Netflix speelt overal op en hebben voor elk smart / platform een app

  6. Ik wacht op de nieuwe afleveringen van SEE
    Hoop dat het niet te lang duurt

  7. @Klein: Ga er maar vanuit dat het tweede seizoen van See komt na het aflopen van de gratis proefperiode van één jaar.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.