Reacties voor: Vinyl iPhone 4-sticker van laptat.nl: decoratief maar ook nuttig?

Laptat.nl heeft een sticker uitgebracht, waarmee je de metalen rand van je iPhone 4 kunt afplakken. Het is bedoeld als decoratie, maar zou ook de ontvangstproblemen van de iPhone 4 kunnen verbeteren.

Reacties: 37 reacties

  1. Ziet er best goed uit!

  2. Ja, zou het zeker niet helemaal afkraken, maar diepblauw had ik mooier gevonden, smaken verschillen.

  3. Lijkt mij een prima uitkomst voor mensen die wel hun iphone een “unieke” look willen geven maar niet de telefoon groter maken dan nodig is dmv een hoesje. Ik wil mn iphone 3GS ook wel iets anders er uit laten zien maar ga echt niet met zon dikke hoes eromheen lopen.

  4. ik denk dat hij zelf nog beter op de witte iPhone 4 zal passen 😉 qua kleurencombinaties 🙂

  5. Ziet er mooi uit!

  6. Ik heb liever een doorzichtige variant, zoals bijvoorbeeld de InvisibleShield van Zagg; die hebben ook plakkers voor de zijkant van de iPhone 4 in het assortiment.

    Op het moment heb ik gewoon zelf wat zelfklevend doorzichtig plastic op maat gesneden en op de rand geplakt, fluitje van een cent. Geen plakband maar wat dikker spul, bestemd om boeken mee te kaften. Of het helpt? Op het werk in elk geval wel, daar schakelt de kale iPhone 4 van 3G naar GPRS als ik hem in de hand hou. Met de plakstrip erop zakt hij nog steeds 3 streepjes maar blijft hij met 1 streepje op 3G zitten, dus helemaal prima. Datasnelheid blijft dan zeer hoog.

  7. Als dit positief werkt voor veel mensen qua ontvangt wil ik hem wel! Blauw lijkt me gaaf!

  8. Heb em zelf ook al binnen 🙂 nu de iphone 4 nog 😛

  9. Origineel geplaatst door Muxje
    Ik heb liever een doorzichtige variant, zoals bijvoorbeeld de InvisibleShield van Zagg; die hebben ook plakkers voor de zijkant van de iPhone 4 in het assortiment.Op het moment heb ik gewoon zelf wat zelfklevend doorzichtig plastic op maat gesneden en op de rand geplakt, fluitje van een cent. Geen plakband maar wat dikker spul, bestemd om boeken mee te kaften. Of het helpt? Op het werk in elk geval wel, daar schakelt de kale iPhone 4 van 3G naar GPRS als ik hem in de hand hou. Met de plakstrip erop zakt hij nog steeds 3 streepjes maar blijft hij met 1 streepje op 3G zitten, dus helemaal prima. Datasnelheid blijft dan zeer hoog.

    Ja, een doorzichtige zou ik ook eerder kopen alhoewel mij de rode kleur wel zeer goed bevalt. Misschien reageert de leverancier als hij dit leest. 😉

  10. Als je geld hebt koop je er 3, rood wit en blauw. Je hebt 3 stikkers, dus elke stikker een andere kleur. Een Nederlandse iPhone 4

  11. fraai hoe je zo iets moois in 1 klap kan verzieken

  12. Mooi maar…..
    Het is niet echt een oplossing voor signaalproblemen zag ik in de video…

    Ik zou met een zwarte iphone 4 voor een witte/(mat)zwarte kleur sticker!!!

    Oja iemand nog een iphone 4 32GB te koop ….?

    Email:
    davevanbeeten@gmail.com

  13. echt ziek mooi!! (vind normaal niet zo snel hoesjes e.d. mooi)

  14. Zou je ook een filmpje kunnen maken met de ‘death grip’ zonder die sticker? Of in ieder geval je ervaringen delen? Dank!

  15. het zou mooi zijn als ze is meerdere afbeeldingen laten zien van alle kleuren want aleen rood vind ik iets te weining 🙂

    Ik zou ook wel eens mat zwart willen zien en kijken hoe dat staat, voordat ik het zou willen kopen.

  16. alles wat er voor de 4g wordt gemaakt moeten we toejuigen!
    (Red.) Off-topic opmerking verwijderd.

  17. Een witte iPhone 4 met blauwe bestikkering *kwijl*

  18. Toen ik het artikel las, deed het mij denken aan iets wat ik uit Amerika heb overlaten komen. De kleuren zijn iets anders dan de Amerikaanse variant, maar de prijs is wel behoorlijk verschillend.

    Vanuit Amerika krijg je dit product voor $9,99 + $3,25 (op het moment dat ik het kocht, kostte het mij €11,12)

    Bij Laptat.nl betaal je €7,50 (verzendkosten kon ik zo snel niet vinden)

    Het grote verschil zit hem er nu in, dat je vanuit Amerika 3 stickers krijgt opgestuurd, mocht je dus ooit willen wisselen van kleur, of de sticker is beschadigd, kun je deze altijd vervangen.

    Edit:
    Om het nog even volledig te maken, hieronder de website waar ik het in amerika gekocht heb
    http://www.etsy.com/shop/luckylabs

  19. Ik heb liever een witte rand!!

  20. Vet toch

  21. Origineel geplaatst door 020
    Ik heb liever een witte rand!!

    Inderdaad die combinatie was me ook al opgevallen!
    Zeker stoer! (Hebben :D)

  22. Ik word er een beetje moe van dat alle artikelen direct en indirect over de ontvangst gaan….wat naar mijn mening ontzettend uitvergroot wordt.

    Waar zijn de tips and over iPhone en iOS zelf…..anders gaat IPC er binnenkort lekker af! Pfff, al die paniekerige en zeikende mensen!

  23. Origineel geplaatst door Daan
    Ik word er een beetje moe van dat alle artikelen direct en indirect over de ontvangst gaan….wat naar mijn mening ontzettend uitvergroot wordt.Waar zijn de tips and over iPhone en iOS zelf…..anders gaat IPC er binnenkort lekker af! Pfff, al die paniekerige en zeikende mensen!

    Eh… Naar mijn idee is het wel een echte kwestie, in welke maat en vorm dan ook, die ontvangst. En de – tijdelijke? – oplossingen daarvoor. Dus naar mijn idee in dit geval geheel ON topic.
    Dat er daarnaast extreem veel gezeurd wordt ben ik met je eens. TIP: overheen lezen! 😉

  24. Origineel geplaatst door Kallt
    Origineel geplaatst door MuxjeIk heb liever een doorzichtige variant, zoals bijvoorbeeld de InvisibleShield van Zagg; die hebben ook plakkers voor de zijkant van de iPhone 4 in het assortiment.Op het moment heb ik gewoon zelf wat zelfklevend doorzichtig plastic op maat gesneden en op de rand geplakt, fluitje van een cent. Geen plakband maar wat dikker spul, bestemd om boeken mee te kaften. Of het helpt? Op het werk in elk geval wel, daar schakelt de kale iPhone 4 van 3G naar GPRS als ik hem in de hand hou. Met de plakstrip erop zakt hij nog steeds 3 streepjes maar blijft hij met 1 streepje op 3G zitten, dus helemaal prima. Datasnelheid blijft dan zeer hoog.Ja, een doorzichtige zou ik ook eerder kopen alhoewel mij de rode kleur wel zeer goed bevalt. Misschien reageert de leverancier als hij dit leest.

    Wat in het artikel ook al vermeld wordt is dat we met de stickers eigenlijk vooral focussen op de decoratie. Een doorzichtige sticker zou niet echt decoratief meer zijn dus ik denk dat we daar niet aan beginnen.

  25. Gonny,

    Maak nou eens hetzelfde filmpje en probeer dan eens met je linkerduim in de linker onderhoek te komen…
    Die virtuositeit zou ik graag eens zien.
    En ook hoe je hem vasthoudt als je echt met je duim in de linkeronderhoek kan komen.

    Caroline

  26. Ik vind het er heel goed uitzien met die sticker.

  27. @Robert-Jan de Valk: het voordeel van een doorzichtige sticker is dat je het mooie uiterlijk van je iphone behoud en deze toch beschermd tegen krassen en dergelijke ik zal hier allesinds naar kijken wanneer ik mijn iphone 4 heb toch niets erger dan een toestel dat vol krassen staat vind ik toch

    als het echt op decoratie aan komt is doorzichtig inderdaad niets maar ja ik vind het toch erg om mijn iphone te “verbergen” onder stickers of hoesjes daardoor ben voor doorzichtbaar

  28. @mattias: Voor de voor en achterkant zijn er de doorzichtige “folies” die het scherm beschermen. Ik denk niet dat de zijkant erg krasgevoelig is.
    Er komen binnenkort wel zilverkleurige stickers bij in het assortiment.

  29. @gonny is het vrijwel onverminderde signaal van jouw iPhone 4 bij meerdere gebruikers hetzelfde?

  30. Het wordt hier mooi en aardig uitgelegd hoe goed en precies op maat is gemaakt die laptat sticker.
    Ik heb het besteld en heb het gisteren binnen gekregen nou jongens wat slecht op maat gesneden zeg hè.
    Het sticker is zo slecht gesneden dat die over de de zwarte strip van de iPhone 4 overlapt en de randen voelen scherp aan alsof onbewerkt metaal, enz.
    Dus mensen het is niet zo als het hier wordt verteld.
    Weg gegooid geld!!

  31. @Bünyamin:

    Ik ben de eigenaar van laptat.nl
    Wanneer heeft u de bestelling geplaatst. Ik heb even gezocht in de bestelhistorie maar kan u nergens vinden. Tevens, mocht u klachten hebben over de sticker dan kunt u contact met ons opnemen, en is de klacht terecht zullen we deze ook zo afhandelen tot u tevreden bent.
    Ik vind het een rare reactie gezien ik u niet kan vinden in ons systeem en u geen contact hebt opgenomen met ons.

    Mvg,
    Robert-Jan de Valk

  32. als je krijgt wat je ziet lijkt het me wel een top idee…kan je de stickers er ook makkelijk weer afhalen?

  33. @michael: Ja de stickers gaan er makkelijk weer af zonder een plaklaag achter te laten.

  34. Ik heb de stickers eergister binnen gekregen en vind ook dat er niks mis mee is, gewoon netjes plakken en je hebt nergens last van.
    Ik heb mat0-zwart gekozen en dit past mooi bij de rest van de telefoon.

  35. Geweldig! Goede stickers netjes op tijd en goedkoop relatief met anderen.

    Enige minpuntje ik had wel een premium er bij verwacht gewoon een kleinigheidje maar misschien bestaat het bedrijf nog niet zo lang.

    Dus Tip voor de eigenaars: Premium maakt je klanten nog trouwer om terug te komen!

    Groeten

  36. Super service.
    Afgelopen maandag besteld, gisteren (donderdag) in huis.
    Ik wist niet welke het mooist was, dus heb er drie besteld; matzwart, shiny zwart en rood.

    Welke kleur je wilt is natuurlijk naar je eigen smaak, feit is het wel dat de stickers inderdaad identiek passen op de iPhone. Als ik ergens een hekel aan heb is het aan protectors o.i.d. die niet helemaal passen!

    Ik heb momenteel matzwart erop zitten; staat erg stoer met het glanzende zwart van de iPhone!

    Of het helpt voor “antenneprobleem” (waar ik totaal geen last van heb), interesseert me niet. Kick is het wel!

  37. @Bünyamin – We hebben de laptat-sticker toegestuurd gekregen, zoals op de foto’s te zien zijn. Daar is van onze kant geen ‘styling’ of mooimakerij aan te pas gekomen.
    Ik heb de fabrikant een mailtje gestuurd om te vragen of ze het productieproces hebben veranderd. Zijn er meer mensen die last hebben van een slechtere vormgeving? (Bünyamin is namelijk een nieuwe reageerder op onze site)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.