Reacties voor: Vintage iPods zijn meer geld waard dan je denkt

Je oude Apple-producten zijn meer geld waar dan je denkt! Een eerste generatie iPod mini verkoop je voor $2500 en ook andere iPods leveren honderden of soms duizenden euro's op.
Lees het complete artikel → Vintage iPods zijn meer geld waard dan je denkt
Eveline Meijer - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Wat een geld he niet normaal je kan zo rijk worden met die spullen 😄

  2. Wij hebben ook nog wel een originele iPod liggen. 80Gb. Alleen geen doos, veel krassen en de koptelefoon aansluiting werkt niet meer. Je kunt ‘m alleen nog via een kabeltje over de radio ed. af laten spelen. Dat levert nog geen €50, wedden?!

  3. Origineel geplaatst door Tessa
    Wij hebben ook nog wel een originele iPod liggen. 80Gb. Alleen geen doos, veel krassen en de koptelefoon aansluiting werkt niet meer. Je kunt ‘m alleen nog via een kabeltje over de radio ed. af laten spelen. Dat levert nog geen €50, wedden?!

    Ik denk dat het ook met name gaat om producten nog nieuw in de doos.

  4. Ik zie geen adres of website waar ik eventueel terecht kan met m’n oude Apple spullen!
    Is dit bekend bij de redactie?

  5. Nou ik heb nog in de aanbieding de special uitgave van U2 dus de zwart met rood werkt nog uitstekend op het lichtnet. Accu is in de loop der jaren helaas op. Wie bied.

  6. Hmmm…
    Ik heb nog een Apple PowerCD, incl. originele driver-floppy. Misschien toch ook maar eens te koop zetten 🙂

  7. @Tessa: Precies, dat denk ik ook. De hier gelinkte iPod is nieuw, in originele gesealde verpakking.

  8. Ik heb hier een 80 GB classic model, nog helemaal gaaf, compleet met doos en alle accessoires in originele staat. Waar zou ik die aan kunnen bieden?
    ( zoeen als deze dus)

  9. Ik heb een originele Apple Newton 100 liggen incl. Boekjes en doos(wel beschadigd)

    Wat zou dit nog mogelijk opleveren…???

  10. Ik geloof hier niks van. Heb op zolder nog een eerste generatie iPod liggen in de originele doos. En die is 10.000 dollar waard? Waar kan ik hem verkopen?

    Wat is de bron voor dit artikel?

  11. Ik heb een klein Apple museumpje in m’n huis waaronder een Newton message pad 110. Maar het lijkt me nogal onwaarschijnlijk die te kunnen verkopen voor de hierboven genoemde bedragen. Bronvermelding zou heel fijn zijn.

  12. Voor mensen die op zoek zijn naar bronnen: er staan in het artikel meerdere linkjes naar eBay, waar je de vraagprijs kunt controleren.
    In ons artikel staat ook een link naar The Guardian, waar het fenomeen van vintage iPods wordt besproken.

    Voor iedereen die denkt dat hij met een gekraste of kapotte iPod nog geld kan vangen: het gaat hier om verzamelaars, die vooral geld over hebben voor producten die nog in afgesloten verpakking zitten. Is de doos eenmaal open en de iPod gebruikt, dan daalt de waarde naar eh… €10?

  13. Dat bleek niet uit het artikel en dat heeft denk ik voor verwarring gezorgd. Het gaat dus om ongeopende verpakkingen. Tja..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.