Reacties voor: Bolt-S MagSafe lijkt veel op originele MagSafe-aansluiting

Met de Bolt-S voorkom je dat je MacBook (Pro) met USB-C-aansluiting op de grond valt als iemand over je kabel struikelt. Het nieuwe accessoire is subtieler dan eerdere oplossingen.
Michel Lusthof -

Reacties: 4 reacties

  1. Van de Griffin BreakSafe is bekend dat deze zeer snel loslaat, in vergelijking met de MagSafe-aansluiting van Apple. Dit maakt de Griffin BreakSafe bijna onwerkbaar als je je MacBook bijvoorbeeld op je schoot hebt.

    Ik ben benieuwd of de Bolt-S wel over voldoende magneetkracht beschikt om de kabel tijdens bewegingen aangesloten te houden. Ik heb daar echter mijn twijfels over, gezien mijn ervaring met vergelijkbare Lightning-magneetkabels die ook zeer snel loslaten. Geen van de tot nu toe op de markt gekomen kabels lijkt de magneetkracht van de MagSafe-aansluiting te kunnen evenaren.

  2. Er zijn toch genoeg USB-C kabels die dit ook hebben. Dat is toch veel goedkoper dan een compleet nieuwe lader te kopen…

  3. Als je foto goed bekijkt lijkt het alsof de stekker niet symmetrisch is en er dus maar op 1 manier op past… jammer.

    Op hun site staat een actieprijs van US$30.

  4. Origineel geplaatst door Mike
    Er zijn toch genoeg USB-C kabels die dit ook hebben. Dat is toch veel goedkoper dan een compleet nieuwe lader te kopen…

    Die kabels kunnen echter geen 85W aan vermogen aan. Overigens biedt de Bolt-S ook alleen de losse kabel aan, geen complete lader.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.