Reacties voor: Vijf Taiwanese fabrikanten gestart met levering van iPhone-PCB’s

Vijf Taiwanese fabrikanten zijn begonnen met de levering van PCB's (printed circuit boards) voor de nieuwe generatie iPhone.

Reacties: 25 reacties

  1. Ziet er mooi uit, een mooi zwart randje!! YEEEY!
    Beter dan die zilvere! ^^

  2. Apple hoeft helemaal geen nieuwe iphone te ontwerpen, ze zoeken gewoon zo’n mockup op en dan maken ze die XD

  3. Ik vind dat zwart wel wat hebben, evenals een camerabutton, maar ik verwacht niet dat apple zoiets plaatst. Daarnaast hoop ik op een iets groter scherm en een aluminium mat zwarte achterkant.. Heerlijk al die geruchten en mockups voor zo’n aankondiging van iets moois 🙂

  4. Ik hoop niet dat er zoveel knopjes op de iphone komen, laat minstens 1 rand over zonder knopjes, Apple!

    Ik gebruik nu mijn Ipod Touch in 99% van de gevallen op zijn kant en dan ligt ie dus in/op mijn linkerhand, dan wil je geen knopjes die heel de tijd in je vingers drukken.

  5. Ik vind die geruchten ook altijd heerlijk.

    Ik hoop echt dat de nieuwe Iphone qua specificaties zal kunnen tippen aan toestellen zoals Nokia N97, Samsung i8910 HD, …

  6. ik vind de verhoging van de speaker wel wat hebben: is het zo niet misschien mogelijk een 16:9 formaat scherm te hebben? ik bedoel, de iPhone heeft eigenlijk een heel raar formaat scherm, dat helemaal geen echt breedbeeld is en overal maar een beetje tussenin zit.

    ik stap nog even naar de goede fee en wens een iphone met 16:9 OLED scherm 😉

  7. Van mij hoef de rand aan de bovenkant niet zo breed te zijn hoor.

  8. de nieuwe iphone komt eraan dat is een feit want digitimes is een site met een van de beste bronnen 🙂 , Hopelijk voor 12 juli dat ik net op vakantie ga :p kan ik hem meenemen 😀 wanneer werden de 2g en 3g gelanceerd?

  9. een een knopje voor de camera zou anders wel super handig zijn!! probeer maar eens een foto van jezelf te maken (met het scherm van je weg gedraaid) dat is bijna niet te doen!!

  10. Origineel geplaatst door tyas
    een een knopje voor de camera zou anders wel super handig zijn!! probeer maar eens een foto van jezelf te maken (met het scherm van je weg gedraaid) dat is bijna niet te doen!!

    En dat gaat nu hopelijk ook makkelijker als er een front camera op zit!

  11. Ik vind dat knopje wel wat hebben zou het ook helemaal niet erg vinden als er een knopje komt om foto’s te maken inplaats van het touchknopje

  12. huidige beeldverhouding: 16:10,67. Met een groter scherm is dat makkelijk naar 16:9 om te zetten…

  13. Origineel geplaatst door tyas
    een een knopje voor de camera zou anders wel super handig zijn!! probeer maar eens een foto van jezelf te maken (met het scherm van je weg gedraaid) dat is bijna niet te doen!!

    1. Wie zet zichzelf op die manier graag vast? Kijken hoe je haar zit? Iemand vraagt op afstand hoe je eruit ziet terwijl je ergens bent?
    2. De iPhone heeft wel een optie die dat makkelijker maakt, en dat heet een spiegel.

    Maar even serieus, gezien het algemene gemak van het op de zijkant gebruiken is aan 1 zijde knopjes praktischer. Ik merk nu aan de LG cookie dat het irritant is dat er aan twee kanten knopjes zitten.

  14. Zouden ze niet onder het zwarte glas naast de telefoonspeaker een lampje kunnen maken dat knippert bij een gemist gesprek of binnengekomen sms. Verder ook graag de bug oplossen dat je bij een gelovked toestel een gesprek kunt wegdrukken. Kan nu alleen als het toestel niet gelocked is.

  15. Origineel geplaatst door Sannie
    Zouden ze niet onder het zwarte glas naast de telefoonspeaker een lampje kunnen maken dat knippert bij een gemist gesprek of binnengekomen sms. Verder ook graag de bug oplossen dat je bij een gelovked toestel een gesprek kunt wegdrukken. Kan nu alleen als het toestel niet gelocked is.

    inderdaad die bug is echt heel vervelend.

    een knipperend randje kan, maar ik vond die andere oplossing echt veel mooier, dat je scherm in principe altijd aanstaat, en dat je in het scherm de oproepen en smsjes ziet, die je gemist hebt. was een idee van apple zelf, wat een tijdje geleden hier op de iphoneclub is langsgekomen. dat hadden ze gepatenteerd.

  16. Als er een nieuwe iPhone komt, ben ik benieuwd of er een upgrademogelijkheid komt bij T-Mobile!
    Zou wel kick zijn, en in lijn met wat de meeste operators al deden bij iPhone 1e en 2e generatie..

  17. @Sannie: Dat kan wel, gewoon 2x op de lock knop drukken, de eerste keer gaat het geluid weg, 2e keer gaat ie naar voicemail. Bij mij iig. En tja een lampje, voegt voor mij persoonlijk niet zo heel veel toe, maar misschien voor jou wel.

    @Dennis de Jong: Ik kan je voor 99% verzekeren van niet 😉 (afgezien van een extra abbo naast je huidig iPhone abbo 😉 )

  18. wordt het bij het zwarte randjei niet nog leleker als de lak eraf ketst?

    ook ik weet zeker dat upgrade naar versie 3 niet mogelijk zal zijn

  19. leleker? Lelijker xD

    Deze is precies perfect voor mij, vond zwart bezel mooier als chrome : ) Dit is denk ik wel de meest realistische van alle, Ook omdat die onderdelen van speaker hoog al in eerdere nieuws berichten werd afgebeeld.

  20. Dit vind ik de mooiste mockup tot nu toe 🙂

  21. dalijk is de nieuwe iphone echt zoon iphone in een nokia 3300 ofzo…:P

  22. @Peter
    @Kennet
    @tyas
    @Joost
    @Urrk
    @Gert-Jan
    En als ze nou gewoon de vergrendelknop of volumeknopjes ook als cameraknop maken? Dan heb je geen extra knop meer nodig!

  23. Ben ik dan de enige die moet lachen om de reflectie? :p

  24. @Marc
    nou je het zegt, hahah

  25. Origineel geplaatst door Marc
    Ben ik dan de enige die moet lachen om de reflectie? :p

    hahaha, ja idd. je ziet ook dat de zilveren rand gewoon wat donkerder is gemaakt, alleen stom dat je dan de reflectie vergeet haha xD

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.