Reacties voor: Vijf miljoen Beatles-nummers en miljoen albums gedownload vanuit iTunes Store

In twee maanden tijd zijn er vijf miljoen tracks en één miljoen albums van The Beatles gedownload vanuit de iTunes Store. 'Abbey Road' is het verkochte album in de V.S. en 'Here Comes the Sun' het populairste liedje.
Elger van der Wel -

Reacties: 9 reacties

  1. Goh, best een hoop voor die ‘ongewenste, ouwe meuk’ die ‘toch al iedereen heeft’. Ik heb me toen suf gelachen om die merkwaardige, soms domme. reacties….heb de gehele set meteen gekocht, en ben er nog steeds blij mee.

  2. wow dat vind ik toch erg netjes om naar zoveel jaren toch in 1 keer sinds het op itunes te vinden is zoveel albums en liedjes te verkopen. Petje af!!

  3. So much voor alle reacties die het een aanfluiting vonden… Reacties van mensen die een nieuwe iPad of wat dan ook verwachten na slechts één aankondiging van één dag op alleen de website.
    Niet dat ik iets van de Beatles heb trouwens.

  4. Michael Jackson dood > rechten doorverkocht > Apple maakt winst

  5. Ik geloof apple niet met downloads , altijd ( over the top ) veel nederlanders moet deze oude muziek kopen als in het uk zijn de beatles en ping op itunes een groote flop , alleen op het kerst geeft apple een gratis beatles song weg , dus als alle engels itunes heeft het gratis nummer is het verkoop cyfers niks

  6. @Nibs, huh? Nog een keer, want dit begrijp ik niet.

  7. Beetje onduidelijk inderdaad maar volgens mij bedoeld hij dat die cijfers een beetje vertekend zijn! Dat er bijv in de uk een gratis liedje werd weggegeven van de Beatles en als Apple al die “verkoop”cijfers ook meetelt is het ietwat scheef.

  8. En zeggen dat de muziekindustrie steeds maar klaagt dat ze niks meer verkopen 🙂

  9. Ik wist niet eens dat ze vijf miljoen nummers en een miljoen albums hadden gemaakt. Of zouden ze toch wat anders bedoelen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.