Reacties voor: Vijf hints die we uit de uitnodiging voor het iPad-event kunnen aflezen

Apple's uitnodiging voor het iPad-evenement op 16 oktober bevat flink wat mogelijke hints. iCulture zet de meest gehoorde hints op een rij.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 29 reacties

  1. dat open geslagen boek lijkt me niet erg logisch: ik kan wel alles verzinnen om in het Apple-logo te verbeelden. En, zou Apple zo’n onbelangrijk iets zo’n prominente plaats op de uitnodiging geven?

  2. ATV4 zou wel heel tof zijn!

  3. Hoewel ik eigenlijk geen tv verwacht, deed de uitnodiging me daar wel meteen aan denken. Tim Cook heeft de afgelopen jaren regelmatig gezegd dat hij, zodra hij de tv aanzet, het gevoel heeft veertig jaar terug in de tijd te gaan. Dat is écht way too long.

  4. Wat leuk zou zijn is als jullie eens uiteenzetten wat er nu eigenlijk uit de vorige uitnodiging te halen was. “Wish we could say more” sloeg wat mij betreft helemaal niet op producten. Tenzij je een link legt naar de grotere iPhone. Maar wat mij betreft verbergt Apple helemaal geen boodschappen meer in de uitnodigen. En anders zijn ze heeeel ver gezocht.

  5. Misschien een buigbare ultraplatte ambilight color tv

  6. Een iPad met drukgevoelig scherm? Ik zie duidelijk een kwast boven een scherm.

  7. @Alex: Dat is ook een van de dingen die ik erin zie. Behalve dat die kwast in mijn beleving ook een pen kan zijn: we hebben al veel te lang onze vingers gebruikt! In weerwil van alles wat Steve Jobs daar ooit over te zeggen had, maar als je de iPad wilt gebruiken voor ontwerpen, tekenen ed. is je vinger gewoon te dik.

    Verder kan “way too long” ook op de iPad slaan in die zin dat na de zijranden nu ook de boven- en onderrand van de bezel (eindelijk) smaller gaan worden. Oftewel de iPad wordt verhoudingsgewijs korter.

    Ze kunnen ook nog verwijzen naar de batterijduur: in vergelijking met de concurrentie doet een iPad véél te lang met een batterijlading. Daar is natuurlijk prima wat aan te doen met meer achtergrondverlichting, snellere processor en misschien wel een ingebouwde harddisk 😉

  8. Ik denk dat het de iPad plus wordt, aangezien de iPhone…

  9. Op het evenement ook meer info over de Apple Watch..? Met Nederlandse Siri natuurlijk!

  10. Origineel geplaatst door Flieps
    Maar wat mij betreft verbergt Apple helemaal geen boodschappen meer in de uitnodigen. En anders zijn ze heeeel ver gezocht.

    Dat denk ik ook…

  11. Het is lang geleden dat ze een stylus hebben geïntroduceerd, but (Who wants a stylus? Jahg).
    Alleen wel idee voor Ipad pro/plus.
    Toegevoegd met extra touchlaag zoals op de Apple watch, voor meer functionaliteiten.
    Handig voor video edit en tekenaars en diverse andere branches.
    Al verwacht ik eerder dat het gericht is op nieuwe mac mini, thunderboltscherm en Retina imac.

  12. Vreemd artikel. Het enige wat je er fatsoenlijk uit kunt halen is dat het over iets zal gaan waar we het al lang niet over hebben gehad: Apple TV en Mac Mini.

    Een grote iPad of een vinger/ boek of kleuren… nee

  13. Als ik echt aan het dromen sla, denk ik aan een nieuwe iPad met een touchscreen dat feedback geeft. Het plaatje liet mij een beetje denken aan een vinger boven een touchscreen dat meegeeft… Zou het niet cool zijn, gewoon als droom? 😀

  14. Appletv alleen dan net al een chromecast die je in je tv kan pluggen, heb nu de appletv weg gedaan aangezien ik er geen ruimte voor heb. Tv strak aan de muur playbar eronder. Als hij in de tv geplugged kan haal ik er weer een!

  15. Een nieuwe Mac Mini? De laatste versie is ook al een paar jaar oud….

  16. Of iets met Philips Hue, die kleuren….een nieuwe muis voor je iPhone 6 plus…. Of de Newton kom terug

  17. Een routeplanner voor schepen

  18. Voor mij is een een blad dat op de grond valt in de herfst, en zo plaats maakt voor iets nieuws…
    Of een vinger die op een touch id sensor wordt gezet: touch id in iPad en Mac…
    Misschien wel vergezocht

  19. Het eerste wat ik dacht toen ik de felicitatie van de Mac zag was 3D. In plaats van 30

  20. Ziet er een beetje uit als Deep Touch…

  21. Jullie intepreteren de ‘way to long’ verkeerd. Apple gaat een slimme navigatie op de markt zetten, omdat we nu altijd een te lange weg nemen. Zo, even een andere vergezochte ‘my two cents’

  22. De nieuwe 12 inch MacBook Air zal in meerdere kleuren verschijnen. Dat is mss een verklaring voor de meerkleurige uitnodiging.

  23. Ik zie ook heel vaak suggesties op het internet langskomen over een “iPad pro met een dual os” . Dus het zou zowel op iOS als op Mac os kunnen draaien. Ik zou wel heeeel blij zijn met zo’n “power iPad ” !

  24. Origineel geplaatst door psvu2
    Appletv alleen dan net al een chromecast die je in je tv kan pluggen, heb nu de appletv weg gedaan aangezien ik er geen ruimte voor heb. Tv strak aan de muur playbar eronder. Als hij in de tv geplugged kan haal ik er weer een!

    Nog nooit gehoord van de atv houder die je achteraan je tv kan kleven, en waar je de atv inschuift?

  25. Origineel geplaatst door Flieps
    Wat leuk zou zijn is als jullie eens uiteenzetten wat er nu eigenlijk uit de vorige uitnodiging te halen was. “Wish we could say more” sloeg wat mij betreft helemaal niet op producten. Tenzij je een link legt naar de grotere iPhone. Maar wat mij betreft verbergt Apple helemaal geen boodschappen meer in de uitnodigen. En anders zijn ze heeeel ver gezocht.

    Eens! Laten we NA dit event eens zien wat er nu eigenlijk ECHT uit die uitnodiging te halen was qua hints.

  26. Ik vind dat de meesten van jullie veel te klein denken. Een update van de Apple TV, de Mac mini, Siri duikt zelfs weer op. En zelfs de lampen van Philips. Dat kan nooit ‘het’ thema zijn van een keynote; dat zijn meer dingen die zomaar tussendoor passeren of tussen onderwerpen door op een keynote even worden gemeld. It’s been way too long. Té lang zal de nieuwe grote iPad Pro niet zijn (ik gok erop dat hij zo heet en niet iPad plus. Ik denk dat de iPad Pro de link gaat leggen met MacBook Pro). Dus daar zal de tekst niet op slaan.

    Het enige wat “way too long” heeft geduurd is de échte Apple iTV, een grote en hele slimme Smart TV van Apple, die de belangrijkste schakel wordt in huis van het hele Apple systeem. Daar zitten toch veel mensen op te wachten.

    Maar OF Apple daar ooit nog aan begint vind ik sterk de vraag. Ik hoop het wel, het lijkt me fantastisch, maar de TV -markt is een hele lastige en de prijzen staan enorm onder druk. Of Apple zin én mogelijkheden heeft om zich daar tussen te dringen vraag ik me af. In samenwerking met Sony zouden ze een hele mooie slag kunnen slaan. Als ze het doen dan droppen ze wél een bom op de TV-markt. Eén van de grote electronica productlijnen waar ze (nog) niets doen.
    De Apple TV telt niet mee, vind ik. Die stelt weinig voor.

  27. Apple Cinema display krijgt een update
    Apple TV krijgt een Update
    Ipad krijgt:
    – Retina display
    – Touch ID
    – NFC Applepay

    P.S. Ik denk dat die kleuren vooral staan voor het contrastratio van 1400:1 dat we ook al bij de iphone 6 zagen, t.o.v. de 800:1 van de voorgaande generaties

  28. Yes!! Apple TV 4!!

  29. Dat er een nieuwe, grotere iPad zou komen, dat kan perfect maar waar halen jullie het uit dat Apple hem “veel te lang” zou bestempelen?
    Dat vind ik nu eens een redenering dat echt nergens op slaat.
    Al maken ze een 30″ tablet gaan ze hem toch nog nooit te groot of te lang noemen.
    Ik vind de laatste tijd dat iCulture zich opvallend veel bezighoud met Apple te bekritiseren en dit vooral op Facebook, dat valt echt op. Androidgebruikers aan het ronselen om ook deze site te laten lezen want die zijn nu al vol lof en uitgelaten aan het reageren dat deze site het zelf al niet meer 100% heeft met Apple en begrijpelijk, geef mij iPhone/iPadclub maar terug hoor. Dit zal wel gewist worden maar wees er maar zeker van dat ik niet alleen ben dat het denkt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.