Reacties voor: Opnieuw aanwijzingen voor vierkante camerabult op iPhone 11

Het lijkt erop dat we moeten gaan wennen aan de vierkante camerabult aan de achterkant van toekomstige iPhones. Opnieuw zijn en foto's opgedoken van dummy's die laten zien hoe de camera op de iPhone 11 gepositioneerd is. Niet iedereen vindt het mooi.

Reacties: 7 reacties

  1. Als die bult mooi wordt afgewerkt is valt het allemaal wel mee. Als de fotos en videos maar van een hele goede kwaliteit zijn. En als de iphones maar niet nog duurder wordt.

  2. Wen er wel aan.. als ik het echt zie zal ik het moooier vinden denk ik. Tis gewoon zo dat apple vaak een ontwerp maakt waar mensen een mening over kunnen hebben. Dat maakt het juist sterk maar ook appelesk

  3. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  4. Spuug lelijk, als dit het design wordt dan is Apple de weg kwijt. Het lijkt me daarom sterk.

  5. Sh*t… de geruchten worden er niet beter op zo te zien.

  6. Wow, bizar lelijk.

  7. Ik denk dat het uiteindelijk wel zal meevallen en toch gaan verkopen. Een product beoordelen via internet of folder, kun je geen goede conclusie trekken.

    Deze camera bult komt me ook niet geheel onbekend voor. Deze setup is ook als eens in de Huawei Mate 20 Pro gebruikt. Enkel de lenzen zijn anders gepositioneerd. Wat de camera kwaliteit, zal wel weer op een hoog niveau zitten. Helemaal als sinds de Huawei P30 Pro op de markt is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.