Reacties voor: Vierde generatie iPhone opgedoken in Vietnam

In Vietnam is de vierde generatie iPhone opgedoken. De website Taoviet blijkt in bezit van een toestel, dat erg lijkt op die van Gizmodo.
Lees het complete artikel → Vierde generatie iPhone opgedoken in Vietnam
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 107 reacties

  1. Weer een opgedoken Iphone.. Deze type zal ook denk uitgebracht worden..

  2. Ik vind m wel vet 🙂 Kunnen ze er geen os 4.0 op knallen? Hoe komen ze überhaupt aan dat ding?

  3. Het ziet er steeds waarschijnlijker uit dat dit de nieuwe gaat worden, ik ga me er alvast eentje bestellen van het moment dat het mogelijk is.

  4. Het enige verschil met het model van Gizmodo is dat deze geen vijsjes heeft aan de speaker/box onderaan.

  5. Die back camera ziet er wel wat anders uit als die van Gizmodo.

  6. Doe mij die maar ! Ik heb er zin in 🙂 Ben “blij” dat mn 2 jaar t-mobile er bijna opzitten kan ik straks mooi voor de nieuwe iPhone kan gaan 😀

  7. Heb ik net de navigon houder voor Jan met de korte achternaam gekocht ?!??!

  8. volgens mij is dit nog een iets eerdere prototype dan die Gizmodo had, deze versie heeft geen schroeven en de camera lijkt groter,

  9. De 4G? Dat zal nog een tijdje duren voordat deze in NL komt we hebben immers nog geen 4G netwerk in NL !
    Dus allemaal leuk en aardig maar de Amerikanen zullen ongetwijfeld 1 jaar voorsprong hebben op ons en tegen die tijd is 4g langzaam aan terrein aan het winnen in Europa..
    Dus nu al bestellen heeft weinig zin behalve dan als je naar Amerika gaat verhuizen..
    Ik voorspel dat Nl pas medio 2011 aan de beurt is of misschien Q4 2011

  10. en toch hoop ik dat dit niet het model gaat worden,..ziet er leuk uit, maar lijkt wel meer op een ‘ gewone’ phone ipv een iphone..vind hem mager..maar goed het gaat natuurlijk om de software en hardware intern..

  11. Nu open schroeven en kijken wat voor processor in zit!

    Ik vind hem verder wel mooi!

  12. Ik merk hier toch een lichte mentaliteitswijziging, nu zijn we toch al minder negatief over de nieuwe iPhone…

    Eerlijk gezegd heb ik dit design nooit zo heel slecht gevonden, maar moet toch toegeven dat ik de sexy rondingen van de eerdere iPhones ook wel heel goed apprecieer, maar het is een trade-off, in dit, meer vierkantig model passen de onderdelen veel beter, en daardoor kan hij kleinder worden gemaakt.

  13. En moeten we weer verplicht zaken doen met het geweldige tmobile? Wil iPhone 4 wel graag asap hebben

  14. of m dit nu is of niet.. ik koop m toch wel..! mn 3g ben ik onderhand wel beu 😉

  15. Origineel geplaatst door Richard: Heb ik net de navigon houder voor Jan met de korte achternaam gekocht ?!??!

    Je weet al bijna 3 maanden dat er een nieuwe iphone komt dus niet z’n domme opmerking maken is allee. Maar dom van jezelf je maakt jezelf belachelijk nu….

  16. En nog meer gratis reclame……
    Die Steve Jobs is niet dom.

  17. Wat mij opvalt is dat deze iPhone een li-ion heeft ipv. een li-po…

  18. die Aziaten hebben die bijna allemaal.. ziet er niet uit..maargoed zal wel ergens goed voor zijn,..kan iemand ons dat melden?

  19. @dutchie:

    Officieel is er nog steeds niks aangekondigd natuurlijk..verder wisten we een hele tijd geleden nog niet hoe de nieuwe iPhone eruit zou komen te zien..3g en 3gs waren qua formaat ook hetzelfde natuurlijk.
    Maar inderdaad..ik zou ook ff gewacht hebben..
    Ach..waarom ook mopperen, als je de nieuwe iPhone neemt dan verkoop je de oude toch (incl. de navigon houder).
    Wordt hem zeker weten, vind hem er super uitzien met die platte achterkant en hoeken, mooi hoor! Was het maar juni.

  20. Ik vind dit model erg mooi en baal dat ik nog een jaar met de 3gs ‘moet’.

  21. Ik denk dat Apple dit lelijke model expres de wereld in helpt. Ditmaal als bevestiging van dat die op het model van gizmode lijkt. Om vervolgens 1 uit te brengen die er gewoon veel beter uitziet en de fanmenigte weer versteld staat.
    Want zo is die natuurlijk erg lelijk.

  22. Ik vind de ronde knoppen en de 2 duidelijk aanwezige sleuven maar niets… Ik had eerlijk gezegd meer verwacht van het nieuwe design. Maar dat is natuurlijk pas echt te beoordelen als je het echte ding in handen hebt. Ik weet nog dat ik gelekte foto’s(link) van de brede iPod nano maar niets vond, tot ik het uiteindelijke toestel vast had, veel dunner, kleiner en strakker dan verwacht, lag lekker in de hand…

    @crp: een grotere lens = betere kwaliteit foto’s, minder schroeven is eerder een vooruitgang, ik vermoed dus dat ie recenter is.

  23. Ik geloof het ook niet hoor, dit ziet er nog steeds zó niet-Apple uit. Ik ga ervan uit dat het allemaal nep is en hoop op een mooier model

  24. Ik vind hem wel relaxed

  25. Dit is echt bewuws gedaan door Appel.

  26. Ik snap het niet hoor… Toen ze hm voor het eerst toonden zij iedereen bah wat een lelijk ding die ga ik niet halen want hij is hoekig enz nu is het de kans groot dat hij komt en dan vind iedereen hm wel vet leg mij dat eens uit

  27. kijk ik zou de humor er wel van inzien
    als jobs op het wwdc het podium op komt lopen
    en dit “prototype” te voor schijn haalt en vraagt is dit de nieuwe iphone? nee! en dat “prototype” daar gewoon rustig kapot smijt op de grond.
    dan heeft hij toch mooi de hele wereld voor de gek gehouden,,

    maar verder heb ik geen moeite met het model..
    vind het niet verkeerd..

    Edit: ipc is sneller dan tweakers met dit nieuws.. welldone!

  28. Niet echt mooi, vergeleken met de iPhone die we nu hebben, maar dat is een kwestie van smaak ook.
    Wel balen dat, mocht dit hem worden, het er naar uitziet dat ook docks en autohouders vervangen moeten worden.

  29. @wickedjv: maar bij deze zie je een grijze rondje om de camera en dat had die gizmodo versie niet. Die vond ik juist er mooier uitzien.

  30. Ik vind het er mooi uit zien. Ik denk dat dit toestel, in combinatie met OS4.0 ook een succes op de zakelijke markt kan worden. OS4 biedt meer mogelijkheden voor de zakelijke klant. Een markt waar de iPhone nog niet heel populair is. Dit design mag dan wat minder tot de verbeelding spreken, de zakelijke klant zal er wel warm voor lopen. Ik denk dat dit bij het ontwerpen van deze telefoon ook zeker meegespeeld heeft. Goede tactische zet dus.

    En de klanten die nu al een iPhone hebben? Zoals met (bijna) alle produkten van Apple, zullen we dit ook in onze armen sluiten.

    Steve biedt genoeg om ons te onderscheiden van de massa. Doet ie ook met deze telefoon, wacht maar af.

  31. @Justkuu: Je weet zeker niet hoe achterlijk duur het is om even ‘zomaar’ en extra modelletje te maken. Waarschijnlijk gaat dit ‘m gewoon worden, of je ‘m nou mooi vind of niet.

  32. @Dave1331 Ik voorspel dat jou voorspelling niet gaat uitkomen 🙂 Vergeet niet dat in 2008 miljoenen iphone’s 3g zijn verkocht. Daarvan lopen de meeste abonnementen nu (of juni) ten einde.

  33. Zit alleen met de MicroSim. Wordt dat hier in NL al wel gebruikt?

  34. Origineel geplaatst door Peter
    Zit alleen met de MicroSim. Wordt dat hier in NL al wel gebruikt?

    Vodafone gaat ze leveren, T-Mobile zeker ook. Omliggende landen die iPad binnenkort gaan leveren hebben bijna alle providers al micro-sim abo’s beschikbaar. kortom.. don’t worry 😉

  35. @Frank van Manen: Heel veel fabrikanten hebben prototypes die het uiterlijk van hun uiteindelijke versie niet hebben. En als je over “kosten” gaat praten. De marketingtrucjes van Apple zijn altijd duur en pakken altijd goed uit. Een model maken die niet op het uiteindelijke model lijkt zal een rijstkorrel in een zak rijst van voor Apple. Dat bedrag wat daar heen gaat stelt geen drol voor.

    En je zegt zelf “waarschijnlijk” dus je spreekt me tegen maar weet het zelf ook niet. Neem even een sterk bakkie voor je gaat commenten.

  36. @Dave1331: Ten eerste is het nog helemaal niet zeker of de nieuwe iPhone daadwerkelijk zo gaat heten, ten tweede slaat het 4G helemaal niet op het netwerk (ken jij een 3GS netwerk?) en ten slotte kan een 4G netwerk-telefoon ook gewoon op een 3G netwerk.

  37. @Dave1331: “4G” slaat terug op de 4e generatie en niet op het mobiele netwerk. Deze naam is nog niet bevestigt, maar wordt voor het gemak gebruikt omdat het meerendeel van de sites enz. deze naam gebruikt.

  38. Ook geen gaasje voor de speaker voor telefoneren?

  39. Er staat een video op Engadget.

  40. @Dave1331
    De 4G? Dat zal nog een tijdje duren voordat deze in NL komt we hebben immers nog geen 4G netwerk in NL !
    Dus allemaal leuk en aardig maar de Amerikanen zullen ongetwijfeld 1 jaar voorsprong hebben op ons en tegen die tijd is 4g langzaam aan terrein aan het winnen in Europa..
    Dus nu al bestellen heeft weinig zin behalve dan als je naar Amerika gaat verhuizen..
    Ik voorspel dat Nl pas medio 2011 aan de beurt is of misschien Q4 2011

    Heeft niet te maken met het netwerk maar de G staat voor Generatie dus.. als we geluk hebben ligt die augustus in de winkels..

  41. @Dave1331: Ja, 4G. Dat staat gewoon voor 4de generatie. Wat dacht je dan? Wij hebben in Nederland toch ook geen 3GS netwerk? En de iTouch 3G kan toch ook geen 3G verbinding maken?

  42. hmm ik denk ook dat dit allemaal nep is en een meer ipad macbook air lookalike telefoon aankomt.

    Een soort volkswagen manier van verkleinen en niet totaal de andere kant op gaan een een blokkerig toestel gaan ontwerpen in navolg van de toch wat netter eerdere versies van de eifoon

  43. Origineel geplaatst door Dave1331
    De 4G? Dat zal nog een tijdje duren voordat deze in NL komt we hebben immers nog geen 4G netwerk in NL !

    4G staat voor 4e generatie.. niet 4G netwerk 😉

    En de naam is overigens ook nog niet bekend, misschien word dit wel heel anders als de iPhone 3G / 3Gs. Ook al iPhone HD voorbij zien komen dus je weet het niet 🙂

    We zullen het wel zien volgende maand bij de apple develloper congres..

  44. Origineel geplaatst door Dave1331
    De 4G? Dat zal nog een tijdje duren voordat deze in NL komt we hebben immers nog geen 4G netwerk in NL ! Dus allemaal leuk en aardig maar de Amerikanen zullen ongetwijfeld 1 jaar voorsprong hebben op ons en tegen die tijd is 4g langzaam aan terrein aan het winnen in Europa.. Dus nu al bestellen heeft weinig zin behalve dan als je naar Amerika gaat verhuizen.. Ik voorspel dat Nl pas medio 2011 aan de beurt is of misschien Q4 2011

    Uh.. je bent waarschijnlijk niet bekend met Apple, muv de iPhone. 4G betekent hier waarschijnlijk 4de generatie. Zoals je ook bijv. de iPod 5G had etc.

  45. Neeeeeeeeeeee, vind hem niet mooi! Heb minder het hebbe hebbe gevoel!

    Maarja, zal hem wel weer gaan halen 🙂

  46. Ik vindt het een beetje vreemd dat de pas uitgekomen Ipad heel veel lijkt op een grote huidige Iphone.
    waarom zouden ze nu met een toch heel ander model komen voor de nieuwe Iphone?
    Het zal mij niets verbazen als de nieuwe Iphone toch heel anders is als die in het artikel.

  47. @Justkuu: Wedden dat, wanneer deze uitkomt, je hem ineens wel mooi vind en ‘m ook koopt? 😛

    Niet zeuren. Over smaak valt niet te twisten!

  48. nog 2 maanden wachten en dan is ie er officieel!

  49. Ik vrees dat we misschien nog wel vrij lang zullen moeten wachten op de nieuwe iPhone : Eerst moet de iPad nog gelanceerd worden in juli. Ze zullen nu toch niet de iPhone lanceren voor de iPad ? En dan is er nog het mogelijke gebruik van de micro-SIM die voor vertraging kan/zal zorgen .

  50. Hij is mooi, maar ik vind die sleuven in de buitenrand nergens op lijken. En die simkaart aan de zijkant? Vol in het zicht? Ik hoop dat ze dat nog wat mooier maken, ziet er niet echt mooi uit. Denk dat het uiteindelijke model er toch anders uit gaat zien.

    Verder is te zien dat het op OS 8A2062a draait, de meest recente OS 4 beta is 8A260b.
    Dus dit model is misschien zelfs al meer dan een maand oud. En aangezien apple de productie hoogstens een maand vantevoren start, denk ik dat e nog genoeg aan het design zal worden gefinetuned.

  51. Ik heb de foto´s vergeleken met die van Gizmodo. En als je goed kijkt naar de achterkant van de iPhone, waar de text staat. Dan zitten aan beide zijkanten “gleufjes” in het aluminium. Maar of de gleufjes zitten op een andere hoogte, of de text is anders op de achterkant gedrukt. In ieder geval komen de twee modellen niet overeen.. why :’)

  52. @Stefan: Heel erg slim is die meneer anders niet… Gaat zomaar met z’n domme kop op die foto staan. Zal binnenkort wel iets minder welvarend zijn 🙂

  53. Als zij hem niet helemaal ontleden tot op de chips is dit gewoon een controlled en is dat ook zoo bij Gizmodo geweest.
    Vooral in Vietnam lijkt het mij iets lastiger voor Apple om überhaupt hier wat tegen te beginnen.
    Dus dit lijkt mij een testcase die gaat bewijzen of het allemaal een controlled leak was of dat het toch echt allemaal onbedoeld gebeurt.

  54. Looked like one of those dummy phones you get in the shops , we will have to wait till its here in nederland , have read on another blog the iphone will be delayed in the countrys where the ipad comes out late july , so going on that expect the new iphone around october this year , reason behind the delay is that apple want to give the ipad a good start , having a new iphone out at the same time as the ipad is out will damage ipad sales , wonder how many take a trip to the usa to get one rather than to wait

  55. Origineel geplaatst door Dave1331
    De 4G? Dat zal nog een tijdje duren voordat deze in NL komt we hebben immers nog geen 4G netwerk in NL !Dus allemaal leuk en aardig maar de Amerikanen zullen ongetwijfeld 1 jaar voorsprong hebben op ons en tegen die tijd is 4g langzaam aan terrein aan het winnen in Europa..Dus nu al bestellen heeft weinig zin behalve dan als je naar Amerika gaat verhuizen..Ik voorspel dat Nl pas medio 2011 aan de beurt is of misschien Q4 2011

    Wie zegt dat de nieuwe iphone op een 4G netwerk gaat werken?

  56. Dit gaat hem worden. Mooi. Lekker industrieel. Hoorde dat die meteen beschikbaar was tijdens de introductie ervan. Even naar belgië rijden voor een losse toestel.

  57. @Dennis Sanchez: iPhoneOS is verschillend per iPhone/iPad/iPad. Dus nee. Weet ook neit of het mogelijk is om een ipsw te maken va nwat er geinstalleerd is op een iPhone.

  58. @Enzo: Niemand zegt dat de nieuwe iPhone op 4G netwerk gaat werken, maar de verwariing komt wederom uit de benaming voor de generatie iPhone. De eerste iPhone was iPhone 1,1 de 3G was iPhone 1,2 de 3GS was iPhone 2,1. Dus is het waarschijnlijk dat dit de iPhone 3,1 wordt. Daarmee is het in Apples ogen de 3e generatie iPhone, maar het is de 4e generatie in de ogen van de gewone consument. En daarom noemt iedereen het de iPhone 4G, een betere benaming zou zijn iPhone g4 of iPhone 3,1.

  59. Dit is dus echt wel de nieuwe iPhone, mensen die nu nog denken dat ie nep is zijn gek. Deze iPhone is uit elkaar gehaald en er is bevestigd dat er een A4 microprocessor in zit.

  60. @Dave1331: Ze bedoelen met Iphone 4g de vierde generatie Iphone. Dit heeft niets te maken met het 4g netwerk. En hij wordt waarschijnlijk tijdens het WWDC 2010 aangekondigd aangezien apple dit altijd doet dus ik denk dat hij dit jaar op de markt komt.

  61. als je iphone 2 weken naar reparatie is merk je maar weer hoe hard je die iphone nodig hebt. k ben em nu 3 dagen kwijt en werd eerst al te laat wakker, en daarna vervelen als ik weet niet wat. dan kun je zeggen dat je je 3g zat bent maar ik ben er maar al te blij mee voor die 2 weken. ik ga btw zeker die nieuwe halen omdat me abbo afloopt en ik gewoon niet zonder iphone en internet kan.

  62. Zal wel weet Taiwanese/Chinese/Japanse namaak rommel zijn.

  63. Ik wil een witte!
    Schreeuwen (caps lock) is nergens voor nodig.

  64. Origineel geplaatst door Da_j
    @Enzo: Niemand zegt dat de nieuwe iPhone op 4G netwerk gaat werken, maar de verwariing komt wederom uit de benaming voor de generatie iPhone. De eerste iPhone was iPhone 1,1 de 3G was iPhone 1,2 de 3GS was iPhone 2,1. Dus is het waarschijnlijk dat dit de iPhone 3,1 wordt. Daarmee is het in Apples ogen de 3e generatie iPhone, maar het is de 4e generatie in de ogen van de gewone consument. En daarom noemt iedereen het de iPhone 4G, een betere benaming zou zijn iPhone g4 of iPhone 3,1.

    Dat weet Enzo wel…en hoezo niemand zegt dat hij op de 4G zal werken? Heb je zijn citaat in zijn reactie wel gelezen uberhaupt?

  65. Wat, is eigenlijk dat rode ding met het zwarte Apple logo? Heb wel prototypes gezien maar dat niet.

  66. net nog een keer filmpje bekeken.
    dit kan hem niet zijn….
    -mute knop schakelt niet lekker
    -micro-sim steekt uit

    het mist net die verfijning die je van een Apple product mag verwachten.

  67. @Humperdinc..definitieve versie kan natuurlijk nog iets afwijken en zal nog weer verbeterd zijn op een paar puntjes.

  68. @sNicker:

    Ik heb voorkeur aan android je zult mij geen iphone zien kopen zolang er IphoneOS op zit 🙂
    Dus ik wil best wedden hoor sNicker :p

  69. Origineel geplaatst door Dave1331
    De 4G? Dat zal nog een tijdje duren voordat deze in NL komt we hebben immers nog geen 4G netwerk in NL ! Dus allemaal leuk en aardig maar de Amerikanen zullen ongetwijfeld 1 jaar voorsprong hebben op ons en tegen die tijd is 4g langzaam aan terrein aan het winnen in Europa.. Dus nu al bestellen heeft weinig zin behalve dan als je naar Amerika gaat verhuizen.. Ik voorspel dat Nl pas medio 2011 aan de beurt is of misschien Q4 2011

    4g slaat niet op het netwerk maar simpelweg op 4th generation.

  70. Is ook wel grappig dat er een CE keurmerk op zit,,,

    Als hij zo uit de fabriek in U.S zou rollen zou dat er niet op staan lijkt mij..?

  71. oei, de video doet het niet meer.. iemand toevallig een mirror?

  72. Ik heb pas een iPad gekocht en als je het design daarvan vergelijkt met deze iPhone is dit erg waarschijnlijk dat dit hem gaat worden.
    Speaker holes en zijkant zijn nagenoeg het zelfde.
    Dat de onderkant van de iPhone van zwart glas is heeft dan weer te maken met ontvangst van de telefoonmasten. De iPad 3G heeft daarom ook een andere achterkant dan de gewone iPad.

    Al met al, ik ben er wel 99,9% zeker van dat dit hem zal worden.

  73. Hmm, 16GB? Die hadden we ook al bij de 3G.
    64GB was leuker geweest, maarja als er ook een 32GB variant blijft is het goed te doen;)

  74. 4G is gebaseerd op geavanceerde LTE-technologie biedt een veilige IP-gebaseerde oplossing voor nieuwe telecommunicatiediensten zoals IP-telefonie, ultrabreedband mobiel internet, online gamingdiensten en performante multimedia-streaming. Met theoretische snelheden tot 1Gbit/s (125 Mbyte/s) als men stilstaat, en 100 Mbit/s (12,5 Mbyte/s) bij beweging, zou men van al deze toepassingen probleemloos gebruikmaken in de wagen of in de trein. 4G is achterwaarts compatibel met 2G- en 3G-technologieën. In 2010 is men volop bezig netwerken te bouwen en te testen, maar door de globale crisis van 2009 en het onverwachte lage rendement van 3G de afgelopen jaren, kijken de meeste spelers in de telecommunicatiesector liever de kat uit de boom dan onmiddellijk zwaar beginnen te investeren. In 2010 worden er 4G-licenties geveild in België en in 2011 in Nederland. Deze zouden een stuk goedkoper zijn dan de voormalige 3G-licenties. Verwacht wordt dat de eerste apparaten die van de 4G-technologie gebruik zullen maken in 2012 in de winkels zullen liggen

    Bron: Wiki

    Het is slechts speculatie van mijn kant uit, net als de foto’s hierboven allemaal speculatie niks is 100% zeker. Maar ik meen ergens eerder al gelezen te hebben dat de ” nieuwste ” iphone ( 4G ~ G4 ~ 4Gs ofwhatever ) deze snelheid optimaal gaat benutten.
    Zelfs is het niet eens zeker dat de nieuwe generatie Apple toestellen dit jaar worden gepresenteerd gezien de commotie hieromheen.

    Het lijkt wel of iedereen direct gek wordt bij het horen van ” nieuw” ” iphone” etc. ik speculeer alleen maar.

  75. @Dave1331:

    Ten eerste: Wiki aanhalen als bron is van middelbare school-niveau.
    Ten tweede: Lees mijn eerdere reactie.

  76. Wanneer de 4g uitkomt, en ik wil hem in de US kopen, kan dat nog steeds zonder een ABBO daar af te sluiten?

  77. Die achterkant is egt uber geil 🙂

  78. Origineel geplaatst door Dave1331
    4G is gebaseerd op geavanceerde LTE-technologie biedt een veilige IP-gebaseerde oplossing voor nieuwe telecommunicatiediensten zoals IP-telefonie, ultrabreedband mobiel internet, online gamingdiensten en performante multimedia-streaming.

    4g staat voor 4de generatie, niet voor de snelheid 😉 zoals de 3g
    Quote ingekort.

  79. Denk dat Aple wel moet komen in Juli met het nieuwe toestel in Nederland anders verliezen ze een groot markterrein!

    Wat ga jij immers doen als jouw abbo afloop medio Augustus en Apple levert dit nieuwe toestel pas in October 2010? Dan zullen er altijd mensen zijn die overschakelen naar een Android toestel en dat wil Apple ook niet. Dus ik ga er nog steeds vanuit dat het nieuwe toestel gewoon direct via T-Mobile gekocht kan worden.

    En volgens mij gaan de TomTom carkit etc gewoon weer passen. hoop ik. Anders ben ik ook weer 100 eurie armer

  80. Origineel geplaatst door Dave Krijgsman
    Is ook wel grappig dat er een CE keurmerk op zit,,,Als hij zo uit de fabriek in U.S zou rollen zou dat er niet op staan lijkt mij..?

    Zowel op mijn 3G als 3Gs zit een CE keurmerk.. En die dingen worden niet in Amerika gemaakt.

  81. Het lijkt me nog steeds vreemd dat de nwe iphone zo dik wordt. of ligt dat aan mij… met de huidige heeft Apple zn best gedaan em zo dun mogelijk te laten lijken… ben benieuwd naar de echte.. eerst zien, dan geloven!

  82. Micro-SIM niet echt gezien, lijkt meer op een normale SIM!

  83. Het wordt in ieder geval geen kleine iPad, Apple wil het niet hebben dat de iPad als een grote iPhone / iPod Touch wordt gezien. Kan best dat dit hem gaat worden, alleen raar dat er nu ineens 2 prototypes zijn? Beetje raar dat er 2 zijn verloren.

  84. Origineel geplaatst door Richard
    Heb ik net de navigon houder voor Jan met de korte achternaam gekocht ?!??!

    Uhm, in zon beetje alle accessoires die je nu hebt, kan je het houdertje vervangen… Dus waarschijnlijk zal er een speciale iphone 4 houder komen. en is het een kwestie van houder verwisselen en klaar… Ik heb namelijk nu ook een wekkerradio met iphone houder, je popt dat houdertje eruit, andere erin, en voila mn ipod classic kan erin 😛

  85. @arthur de Groot: En jij bent de massa zeker?! Heel Nederland loopt rond met een iPhone, iPad of iPod hoe wil jij je gaan onderscheiden dan?

  86. Dit kan geen toeval meer zijn. Als apple al een iPhone heeft verloren, gaan ze er zeker niet nog één ‘verliezen’, duidelijk een controlled leak dus. Wat volgens mij een teken is dat Steve Jobs op 7 juni gewoon nog iets straffers uit zijn zak haalt. Al vind ik deze al mooi genoeg, 32 gig en een 1GHz processor zoals de iPad volstaan zeker voor een gsm.

  87. Ik heb zo het idee dat dit ding hardstikke nep is.. Het beeldscherm reageert nergens op.. en waarom drukt hij de home knop niet in? Wat mij ook opvalt is dat de batterij weer bijna leeg is?!? Ik geloof pas dat dit de nieuwe is als Apple daadwerkelijk dit model laad zien.

  88. waarom is er nog niets op iphoneclub te vinden over de processor? aangezien zelfs portablegear het heeft..
    Engadget.com
    Portablegear.nl
    We zijn maar met een klein team van schrijvers, maar er wordt aan gewerkt. Je kunt je uiteraard ook zelf aanmelden als nieuwsschrijver, via ons contactformulier.

  89. Mijn god maxx, heb je het uberhaupt wel gelezen?
    Er draait geen besturingssysteem op het toestel!! Vandaar dat het nergens op reageerd, batterij is weer bijna leeg? Wat wil je daarmee zeggen en heb ik nog niet eens gezien trouwens, maar goed.

  90. Denk ook dat tie niet echt is,
    Kijk alleen al naar het slot waar je de Micro sim kaartje in moet proppen. Je op 2 verschillende manieren hem er uit prikken? omdat er 2 gaatjes zaten.

    En de Geluid aan/uit knop gaat heel erg stroef..
    + dat de lijnen van het glas en de rand aan de zijkant niet mooi met elkaar lopen.

  91. @iErik:

    Degene die hier in nederland zijn geleverd staat het er inderdaad op.. Maar op mijn uit de U.S staat het er niet op…

  92. 11 juni komt Apple met compleet ander model that will rock your world en dat zal voor een UBER buzz zorgen, zelfs afrikanen in de woestijn zullen het te weten komen

  93. Mooi mooi…. wat een gaaf design…. dit gaat hem helemaal worden.
    Half juni ff kopen… da’s een ding wat zeker is…

    Oeps !!! heb ik nu verraden wanneer hij beschikbaar is…
    Niet zeggen dat je het van mij hebt hé….

    Grtz

  94. Origineel geplaatst door Dave1331
    De 4G? Dat zal nog een tijdje duren voordat deze in NL komt we hebben immers nog geen 4G netwerk in NL ! Dus allemaal leuk en aardig maar de Amerikanen zullen ongetwijfeld 1 jaar voorsprong hebben op ons en tegen die tijd is 4g langzaam aan terrein aan het winnen in Europa.. Dus nu al bestellen heeft weinig zin behalve dan als je naar Amerika gaat verhuizen.. Ik voorspel dat Nl pas medio 2011 aan de beurt is of misschien Q4 2011

    Dat slaat wel helemaal nergens op. Die 4G staat gewoon voor 4th generation.. De 4G zal hier wsl gewoon komen rond eind Juli of vroeger ..

  95. Origineel geplaatst door Stefaanxd: Denk ook dat tie niet echt is,Kijk alleen al naar het slot waar je de Micro sim kaartje in moet proppen. Je op 2 verschillende manieren hem er uit prikken? omdat er 2 gaatjes zaten.En de Geluid aan/uit knop gaat heel erg stroef.. dat de lijnen van het glas en de rand aan de zijkant niet mooi met elkaar lopen.

    Als je goed kijkt zie je dat er maar één gaatje bij de simtray zit. En dat het lijkt dat geluidsknop stroef gaat komt waarschijnlijk doordat deze Vietnamees nogal kleine handen heeft. In zijn handen lijkt deze iPhone ook op een iPad…

  96. Ik verwacht eerlijk gezegd dit jaar wel een nieuwe iPhone aankondiging maar denk ook net als daves1331 dat dit pas volgend jaar op de Nederlandse markt zal verschijnen, ( leveringsproblemen Amerika haantje de voorste etc. ) . En het idee over het 4G netwerk voor de nieuwe iphone, gezien Apple altijd vooruitstreeft in snellere nieuwe technologie, zou heel heel heel misschien nog wel eens waar kunnen worden gezien nu men in telecomland zich opmaakt voor dit nieuwe netwerk.
    Nieuwe Apple producten komen daarnaast ook pas vele maanden later uit in Europa, we moeten de Amerikanen niet onderschatten hierin.

    Stel : juni/juli ’10 aankondiging nieuwe iphone; september/oktober ’10 op de markt in de USA en december/januari ’11 pas in de EU.
    Geen al te leuke vooruitzicht maar ach..

  97. Dat scherm ziet er wel erg lcd uit. Dus geen oled. Jammer.

  98. Ik weet eigenlijk niet of ik deze moet geloven. Is het jullie niet opgevallen dat de lens van deze veel groter is dan die van Gizmodo?

  99. The new iphone is not called the 4g its called iphone hd , apple used 3g as networks had 3g ( except t-mobile ) to call it a 4g would cause confusion and as the phone wont support it anyway its a name which could cause apple problems , expect the apple iphone 4g in 2011 , that should be a speedy phone , maybe ziggo will offer it along with the other networks ?

  100. Origineel geplaatst door Vincent
    lelijk

    Helemaal mee eens, eerst roept iedereen LELIJK en nu is die ineens mooi. Tsss … typisch apple publiek!

  101. Vind ‘m mooier dan de huidige iPhone. Vooral de achterkant en het iets meer vierkante uitelijk vind ik een verbetering t.o.v. de huidige iPhone. Die zilveren rand die ik nu heb, heb je bij deze niet en dat ziet er wel slick uit.

  102. Hmm… Weer een prototype met aan weerszijden glas, en aan weerszijden een camera… Straks ook aan weerszijden een bedieningsvenster.. lol

  103. Ik dacht dat Apple ook had gezegd dat de iPhone een micro-USB aansluiting zou krijgen zoals de andere mobiele telefoonfabrikanten. Ik zal me wel vergist hebben. Of dit is niet de nieuwe iPhone.

  104. @Daejji:

    Ik heb het wel degelijk gelezen. en niet alleen hier maar ook op OMT winandmac.com en benm.at… de iPhone die Gizmodo in handen had was ook de batterij van leeg en draaide er ineens geen OS meer op omdat Apple die vanaf afstand compleet had verwijderd..

  105. @Dave1331:

    Zeg me alsjeblieft dat dit de eerste keer is dat je op deze website kijkt Dave…

  106. @Humperdinc:
    was dat een microsim dan leek net zo groot als een gewone sim?

  107. Hmm waarom zou een prototype (in Vietnam / USA) een E-keurmerk hebben?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.