Reacties voor: Vierde beta iOS 9.2 nu beschikbaar voor ontwikkelaars en publieke testers

De vierde beta van iOS 9.2 is vandaag door Apple beschikbaar gesteld. Ontwikkelaars en publieke testers kunnen hun toestel met de eerdere betaversie nu updaten.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Ook verschenen als public beta nu.

  2. Waneer komt de publieke firma 9.2uit dan

  3. Ik heb zelf iOS 9.1 echt drama alles traag, met contacten zoeken als ik wat in mijn typ balk typ voor namen te zoeken vind die niks pas als ik Opnieuw links boven mijn contacten van iCloud opnieuw aanklik kan ik namen vinden erg erg erg irritant meer mensen hier last van en een trage app opstarten vast lopen ellende ?

  4. Origineel geplaatst door pim Duterloo
    Ik heb zelf iOS 9.1 echt drama alles traag, met contacten zoeken als ik wat in mijn typ balk typ voor namen te zoeken vind die niks pas als ik Opnieuw links boven mijn contacten van iCloud opnieuw aanklik kan ik namen vinden erg erg erg irritant meer mensen hier last van en een trage app opstarten vast lopen ellende ?

    Het wordt alleen maar erger met ios.

  5. Origineel geplaatst door pim Duterloo
    Ik heb zelf iOS 9.1 echt drama alles traag, met contacten zoeken als ik wat in mijn typ balk typ voor namen te zoeken vind die niks pas als ik Opnieuw links boven mijn contacten van iCloud opnieuw aanklik kan ik namen vinden erg erg erg irritant meer mensen hier last van en een trage app opstarten vast lopen ellende ?

    Nee nergens last van maar ik ben naar ios9 schoon gegaan, geen update werkt dit kan altijd voor problemen zorgen.
    Gewoon eens herstellen via iTunes dus niet de update knop, dan wordt die eens goed leeg geveegd.

  6. Ik moet moet om de zoveel uur mijn icloud wachtwoord weer invullen,super irritant. Nog meer mensen hier last van?

  7. Origineel geplaatst door boxerip
    Ik moet moet om de zoveel uur mijn icloud wachtwoord weer invullen,super irritant. Nog meer mensen hier last van?

    Ik heb dat probleem ook
    Vanaf de eerste iPhone ging alles erg goed , maar nu sinds iOS 9 vaak problemen

  8. Hier geen problemen met 9.1 en nu de publieke beta 9.2 niet… Alles werkt zoals het moet werken… iPhone is ook niet draag … Zoals hier bij sommigen .

  9. Origineel geplaatst door dett65
    … Alles werkt zoals het moet werken… iPhone is ook niet draag … Zoals hier bij sommigen .

    Ik heb niemand zien beweren dat’ie draag is, je kan ook overdrijven.

  10. Bij 9.2 beta viel mij op dat de batterijduur een stuk korter is dan bij 9.1 GM (iPhone 4S). Ik heb ook meer vastlopers en toestel is stuk trager geworden. Indien 9.2 beta 4 geen uitkomst biedt, schaal ik m terug naar 9.1 en laat ik het daarbij. Want 9.1 draaide als een zonnetje en snel met redelijk lange batterijduur.

  11. 9.0.1 of 9.0.2 draaiden beter. Sinds ik 9.1 heb loopt die vaker vast. Dan moet ik perse op de Homeknop drukken of als dat niet werkt de aan en uit knop eenmalig indrukken. Beetje vaag. Maar ik wacht dit keer (voor het eerst) met een beta. Want ik zie weinig verschil. Straks zit ik weer met problemen dat mijn apps het niet ondersteunen. Ach ja

  12. Ik heb beta 9.2 beta 4 geïnstalleerd en mijn iPad 2 loopt weer als een trein , zelfde geld voor de iPhone 5 . iOS 9.1 was ronduit bagger !!!!

    @boxerip: ik herken dat ook

  13. Ik heb nu IOS 9.1 en sinds deze update heb ik werkelijk elke dag veel problemen met de internetverbinding. De wifi staat wel goed met 3 volle streepjes en internet werkt wel op mijn laptop en ipad, maar op mijn Iphone (5S) geeft hij continu aan geen verbinding te hebben! Ontzettend irritant! Meer mensen hier problemen mee? Ik hoop dat in 9.2 dit probleem is opgelost!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.