Reacties voor: VideosTone: eerste applicatie voor videoringtones

VideosTone is de eerste applicatie voor de iPhone waarmee je videoringtones kunt gebruiken. Daarbij speelt een kort filmpje af wanneer een telefoongesprek binnenkomt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. ja wat voor een video zou ik er neer moeten zetten mensen, haha niet echt nuttig ik heb liever een foto van diegene.

  2. Heb dat ‘videotone’ nooit gesnapt.. net als dat mensen mp3 muziek als ringtone gebruiken.. je gaat toch niet eerst dat hele nummer luisteren en dan opnemen? Knip dan een goed stukje uit het nummer van een paar seconde en gebruik dat..

  3. niet echt nuttig

  4. ach, ik gebruik geen fotos voor privacy redenen dus is dit weer eens wat anders, maar op dit moment een beetje vaag hoe het moet dus ik wacht nog.

  5. ik ga het ff proberen!

  6. Ik krijg het niet geinstalleerd, download wel tot laatste stuk en dan gaat ie terug naar springboard!!

    Iemand hier ook last van?

  7. Werkt geweldig!!! Schitterend resultaat. Even hopen op een crack versie zodat je ook kan kiezen welk filmpje bij welke beller komt.

    Overigens kan in het artikel voor de volledigheid nog even worden gezet dat er na de download van de applicatie nog bij SETTINGS (je weet wel) en dan onderaan Video Tone nog even een accountje worden aangemaakt. Duurt 2 sec. (alleen gebr naam en wachtwoord verzinnen).

    That’s it!

  8. @S. Porsche: Waar is onderaan dan? Ik zie alleen “Help & about” Ik kan bovenaan bij “iFoneTec Account” wel een username en password ingeven, maar dit heeft verder geen invloed. Als ik de default movie kies, en daarna gebeld wordt, gebeurt er nog steeds niets…

  9. @S. Porsche:
    EDIT: Laat maar. Ik begrijp nu pas wat je bedoelt… Tis nog vroeg… 😉

  10. @iSponge: Omdat mensen liever naar een deuntje luisteren die ze leuk vinden, dan een deuntje waar ze zich aan irriteren, misschien?
    Overigens knippen de meesten wel gewoon een stukje uit, het begin is vaak zo saai… ;p

  11. Heb het eens een beetje uitvoeriger getest. Zelf filmpjes erop zetten via SSH werkt perfect! Enkel opletten dat het volume in de Videoplayer van de iPhone zelf (bv. bij YouTube of Movies in iPod) altijd op maximum staat, anders zal het geluid tijdens het rinkelen ook zacht staan…

  12. @ Cancunlover

    Waarmee converteer jij filmpjes om als videoringtone te gebruiken? Alle bekende converters houden de horizontale instelling vast als uitgangspositie. Terwijl je nu verticale filmpjes nodig hebt!

  13. @S. Porsche:
    Ik gebruik gewoon een iPhone Video converter. Bij mij staan de filmpjes wel in de juiste houding tijdens het ‘rinkelen’… Net zoals je een video zou converteren voor je iPod (functie), doe ik hiermee hetzelfde en kopieer ze via SSH in de juiste directory.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.