Reacties voor: Video’s converteren op de iPhone met ffmpeg

Het programma ffmpeg is nu beschikbaar in een versie voor de iPhone. Je kunt hiermee video's op de iPhone converteren naar mp4-formaat, maar de conversie duurt wel eeuwig en de iPhone wordt zo heet dat je er een eitje op kunt bakken.
Lees het complete artikel → Video’s converteren op de iPhone met ffmpeg
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 2 reacties

  1. Het kan handig zijn om met de fotocamera van de iPhone een hele serie foto’s te maken, die je dan vervolgens via ffmpeg kunt samenvoegen tot een mp4-tje. En voila… een videocamera… (nouja, een soort van…)
    Als het lukt om een applicatie te maken die minimaal 10 tot 15 foto’s per seconde maakt, dan kan je al een aardige kwaliteit video realiseren. Het samenvoegen van losse plaatjes tot een filmpje is namelijk standaard functionaliteit van ffmpeg.

  2. Ik heb het programma NERO move it waarbij heel makkelijk een AVI bestand op je PC kunt kopieren naar je Iphone. Kwaliteit is geweldig. Ik zit alleen met 1 probleem, Zodra ik een SD video in widescreen heb en ik die naar mijn Iphone kopieer, krijg ik die op mijn Iphone in 4:3 verhouding te zien en niet in widesreen, 16:9 verhouding. Heeft iemand een idee hoe ik dit kan oplossen?

    Met vriendelijk groet,

    Bob Rietveld

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.