Reacties voor: Videoland is vernieuwd: nieuw uiterlijk op iPhone en iPad

De app van de Nederlandse videodienst Videoland is vernieuwd. De app is voorzien van nieuw uiterlijk en bevat meer laat op de detailpagina's nu beter zien waar de film of serie over gaat.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Ik denk dat er geen concurrentie is voor Netflix. Die Nederlandse diensten bieden 0,0 meerwaarde.

  2. En denken ze bij RTL nu echt dat Videoland het gaat maken met die ouwe meuk?
    Geef ze weinig kans met een Netflix !

  3. Videoland is niet meer te bekijken als je een geen abonnement hebt. Tenminste, kregen afgelopen week een mail van Videoland dat de website is aangepast en dat je alleen nog maar films kunt zien als je een abonnement hebt.

    Krijg nu 1 maand gratis en daarna betalen. Maar kom op, 9,- euro voor films die heel oud zijn. Want ik kan me niet voorstellen dat ze, net zoals vroeger bij Videoland, films hebben die een aantal maanden er voor in de bios is geweest.

    Jammer, heel soms huurden we een film online. Nu dus niet meer 🙁

  4. Nu nog een nieuw logo

  5. Klopt het dat je nu alleen nog maar kan inloggen met een unlimited abonnement?! Jammer! Voor mij dan geen Videoland films meer. Ik wil namelijk wel losse films huren, maar niet gebonden zijn aan een abonnement.

  6. Ik moet zeggen met de vorige app/website is het wel een enorme verbetering! Met Netflix zal het moeilijk concurreren zijn, maar dat moeten ze denk ik ook niet willen. Ik hoop dat ze doorzetten met verbeteringen en luisteren naar de feedback van de klanten.

  7. Origineel geplaatst door sander
    Klopt het dat je nu alleen nog maar kan inloggen met een unlimited abonnement?! Jammer! Voor mij dan geen Videoland films meer. Ik wil namelijk wel losse films huren, maar niet gebonden zijn aan een abonnement.

    Zo denk ik dus ook. Losse film, prima. Wil niet gebonden zijn aan een verplicht abonnement om films te kunnen zien. Jammer hoor!!

  8. Videoland is zo dood als wat. Imageprobleem vrees ik.

  9. Wist niet dat Videoland nog bestond. Straks vertelt iemand me nog dat Free Record Shop en Radio Modern ook het digitale tijdperk doorstaan hebben…

  10. Geen airplay én ook geen  tv app? Ok, dat wordt hem dus zeker niet.

  11. @PLi: Apple tv app staat klaar! Hebben ze toch snel gefixed. Alsof je een burger bij de McDonald’s besteld :-).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.