Reacties voor: Videoland Unlimited krijgt iOS-app en los abonnement

RTL introduceert later dit jaar losse apps voor Videoland Unlimited - en scherpt daarmee de concurrentie aan tegen Netflix.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Ben wel benieuwd naar het aanbod. Persoonlijk vind ik €10 toch net te duur. Zeker omdat ik het eventueel naast Netflix zou willen gebruiken.

  2. Totaal geen interesse… maar concurrentie is nooit slecht voor de klanten.

  3. Ik wist niet dat Videoland nog bestond uberhaupt. 😛

  4. Ach ze proberen allemaal een graantje mee te pikken, maar 10 euro is teveel. Ik heb “Conan The Barbarian” nu wel gezien. Overigens moet je bij RTL voor de meeste flut al betalen. Dus dit gaat het niet worden. Er zijn voldoende alternatieven.

  5. @Saph:

    Ik heb er zelfs nog een pas voor in me portemonnee zag ik, nog z’n mooie blauwe pas met het onder het midden rode balk en in het geel videoland erop :P.

  6. 10 euro is wat prijzig, maar het hangt er ook een beetje af met wat voor content Videoland komt.

    Met series de concurrentie aangaan met Netflix valt geen winst te behalen, de pijlen moeten zich voornamelijk gaan richten op nieuwe films.

    Dit geldt overigens ook voor WappZapp die net als Videoland de concurrentie aan wilt gaan met Netflix. Dit houdt dus in dat Videoland en WappZapp met elkaar concurreren.

  7. Origineel geplaatst door Collina
    10 euro is wat prijzig, maar het hangt er ook een beetje af met wat voor content Videoland komt. Met series de concurrentie aangaan met Netflix valt geen winst te behalen, de pijlen moeten zich voornamelijk gaan richten op nieuwe films. Dit geldt overigens ook voor WappZapp die net als Videoland de concurrentie aan wilt gaan met Netflix. Dit houdt dus in dat Videoland en WappZapp met elkaar concurreren.

    Deze hele business is compleet verpest. Er zijn teveel “rechthebbenden”. Zeker in NL. Ik kan nu al voorspellen dat dit niets wordt.

  8. Origineel geplaatst door Peterfrans:

    Deze hele business is compleet verpest. Er zijn teveel “rechthebbenden”. Zeker in NL. Ik kan nu al voorspellen dat dit niets wordt.

    Wow, kunnen we jou ook bellen met de volgende verkiezingen??

  9. Origineel geplaatst door whistler
    Origineel geplaatst door Peterfrans:Deze hele business is compleet verpest. Er zijn teveel “rechthebbenden”. Zeker in NL. Ik kan nu al voorspellen dat dit niets wordt.Wow, kunnen we jou ook bellen met de volgende verkiezingen??

    Lijkt me niet verstandig. Politici beloven veel maar doen nooit wat ze zeggen. Ik voorspel een mislukking van dit project en je zal merken dat ik gelijk krijg.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.