Reacties voor: Videoland maakt offline kijken nog voor het einde van het jaar mogelijk

Videoland start binnenkort met het aanbieden van offline content. Nog voor het einde van dit jaar is de kindercontent offline te bekijken, waarna de overige tv-series en films begin 2017 zonder internetverbinding te bekijken zijn.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Nu Netflix nog.

  2. Netflix heeft hetzelfde “aangekondigd”.
    Toeval?

  3. Nou als ik zo de recensie’s lees van de afgelopen 5 jaar in de Appstore dan zou ik als videoland me toch meer zorgen maken over de kwaliteit van de dienst en daar energie insteken ipv er weer iets nieuws bij te pluggen terwijl hetgeen wat allang goed zou moeten werken volgens de abonnees nog steeds s’cks..Maar goed dat is mijn mening

  4. @Arthur:
    Die reacties daar moet je niet lezen.. reacties om de app store is 90% onzin.

  5. Origineel geplaatst door Arthur
    Nou als ik zo de recensie’s lees van de afgelopen 5 jaar in de Appstore dan zou ik als videoland me toch meer zorgen maken over de kwaliteit van de dienst en daar energie insteken ipv er weer iets nieuws bij te pluggen terwijl hetgeen wat allang goed zou moeten werken volgens de abonnees nog steeds s’cks..Maar goed dat is mijn mening

    Ik zou zeggen probeer het 2 weken uit en kom dan terug om je mening te geven 🙂
    Wij hebben hier thuis netflix en videoland, en het werkt beiden zeer goed en hebben elke week nieuwe films. De app van videoland ziet er goed en overzichtelijk uit en werkt gewoon erg goed!

  6. @martijn: ik heb Netflix en daar ben ik heel tevreden over het aanbod zou wat actueler mogen maar voor de rest prima.Ik heb alleen gekeken naar de recensie’s van videoland van de afgelopen 5 jaar die achtergelaten zijn in de Appstore en die zijn niet best.Zal eens kijken of er iets van een proefabonnement is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.