Reacties voor: Films en series offline kijken in Videoland gestart, ook met volwassen content

De Videoland-app voor de iPhone en iPad biedt ondersteuning voor offline kijken onder de noemer Download to Go. Door films en series op je toestel te downloaden, kun je ze ook zonder internetverbinding bekijken.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Lekker aanbod, Wolf on Wallstreet uit 2013 pffffff. Zolang ze film uit t dino tijdperk leveren blijf ik wel bij Kodi

  2. Geen mac/windows versie?

  3. Benieuwd wat er met de films gebeurt als je (maand)abonnement eindigt. Kan mijn zoontje dan nog zijn lokaal opgeslagen buurman en buurman kijken?

  4. Origineel geplaatst door MacDon
    Benieuwd wat er met de films gebeurt als je (maand)abonnement eindigt. Kan mijn zoontje dan nog zijn lokaal opgeslagen buurman en buurman kijken?

    Uiteraard kan dat niet. Zou wel makkelijk zijn maar het is vanzelfsprekend dat het niet zo werkt. Dan zouden ze hun eigen ramen ingooien. Bij Spotify en Apple Music kun je ook lokaal opslaan. Maar deze zijn bij afloop van je abo niet meer offline te beluisteren.

  5. Origineel geplaatst door MacDon
    Benieuwd wat er met de films gebeurt als je (maand)abonnement eindigt. Kan mijn zoontje dan nog zijn lokaal opgeslagen buurman en buurman kijken?

    Wat denk jezelf? Anders nam iedereen een maand-abonnementje om vervolgens voor 6 maanden aan filmpjes te downloaden.
    Dan weer een maand abonnementje en weer verversen.

  6. Ben benieuwd. Ik geef Netflix twee maanden de tijd. Daarna stap ik over. Ben erg benieuwd. Ideaal voor mij als trein reiziger.

  7. Ik dacht even aan iets anders bij “volwassen content”…

    Maar dat zou ik dan weer niet ‘s ochtends in de trein kijken 😄

  8. Origineel geplaatst door Dennis
    Ben benieuwd. Ik geef Netflix twee maanden de tijd. Daarna stap ik over. Ben erg benieuwd. Ideaal voor mij als trein reiziger.

    Daar ga je spijt van krijgen. Videoland is meer een verlengstuk van RTL met eerder uitzendingen bekijken en langer terugkijken dan RTLXL. Ik vind het aanbod zeer beperkt op Videoland, maar het allerbelangrijkste ik heb een iPad 2 en de app van Videoland draait daar bar en bar slecht op. Ik gebruik de iPad puur voor het streamen, geen zware apps, maar waar Videoland me in de steek laat werkt Netflix prima.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.