Reacties voor: Videoconverter VisualHub blijft voortbestaan als FilmRedux

De videoconversie-software VisualHub en iSquint verdwijnt niet definitief: de broncode komt beschikbaar via SourceForge onder een nieuwe naam: FilmRedux.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. ik gebruik Kvip. Een fantastisch programma! Nadat ik met Videora toch wat problemen kreeg werkt kvip erg goed. Het duurt even, maar dan heb je ook wat. Filmredux ook maar eens proberen.

  2. Ik gebruik een ander progje en daar lopen bij de music clips het geluid niet synchroon met het beeld :(. Ik neem aan dat bij bovenstaande programma’s dat niet het geval is.

  3. wat is het beste video omzet programma voor windows met video ts mappen???

  4. Wat is uberhaupt de beste concverter om HD files te converten naar iphone (MP4?) bestanden?

  5. Het opensource pakket Handbrake kan rechtstreeks van DVD naar mp4 converteren. Misschien kan hij ook HD content aan.

  6. ik gebruik xilisoft. dat is gewoon de meest geavanceerde

  7. ik gebruik free YouTube to iPhone converter en dat werkt perfect:) het is trouwens alle filmbewtamden omzetten naar iPhone formaat dus niet alleen de .flv van YouTube wat de naam doet vermoeden

  8. Origineel geplaatst door Yash100Ik gebruik een ander progje en daar lopen bij de music clips het geluid niet synchroon met het beeld :(. Ik neem aan dat bij bovenstaande programma’s dat niet het geval is.

    Dat probleem kreeg ik dus wel (meer dan)eens bij videora, later deed de autotoevoeging aan iTunes het ook niet meer. Vandaar dat ik dat programma dus niet meer gebruik

  9. ‘Handbrake’, is gratis en neemt zelfs de hoofdstukken van dvd’s mee over op de Mpeg4 die je op je iphone kan ‘skippen’. Ondertitels meenemen kan overigens ook.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.