Reacties voor: Video vergelijkt schermpaneel iPhone 5 met iPhone 4S

Een video van ETrade Supply laat de verschillen zien tussen schermpanelen van de iPhone 4S en de iPhone 5. Daarbij blijkt dat de opening van de homeknop iets kleiner is en de rand onder het scherm is ook kleiner.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 28 reacties

  1. Mensen hebben echt geen geduld…

  2. Gebruikt die man nou condooms voor zijn vingers?

    Hahahahahahahah

  3. Natuurlijk een (gedachten)foutje van Gonny, maar die microfoon in de eerste alinea, moet een luidspreker zijn, denk ik…
    (Red.)Dank. Aangepast.

  4. We komen steeds dichterbij de nieuwe iphone

    Mooie vingers trouwens

  5. hoezo dichterbij? 12 september of 21 september is nog niet zeker. voor dat je t weet is oktober de grote maand.

  6. Wat een onzin weer. Toen de iPhone 5 vorig jaar zou uitkomen waren er ook 1001 verschillende iPhones. Geen 1 die in de buurt kwam want het was gewoon dezelfde maar dan met een S-je ervoor. Lijkt me sterkt dat ze het ontwerp van de nieuwe zoveel op de 4s laten lijken alleen dan wat langer.

  7. “Dont try to replace a winning horse.”

    Wat is er mis met de 4(S) design. Iedereen wil een ander design, maa waarom? De 4(S) design is tijdloos, en ziet er nog altijd strak en trendy uit. Dus mag van mij wel gewoon zelfde design blijven, maar dan met verbeterde hardware.

  8. Ik snap ook niet waarom iedereen een ander design wil, maar vind de nieuwe iPhone niet op de iPhone 4 lijken. Het is geen sandwich van glasplaten en de metalen rand is even dik als de iPhone zelf. Enige overeenkomst is dat ze beide plat zijn en verder heeft het gewoon de algemene kenmerken van een iPhone. Ik vind het in iedergeval een mooi design en weer een vooruitgang op de iPhone 4/4s.

  9. Er is ook niets mis met het design van de 4s en 4 maar apple wil steeds een ander design (ik vind het ook leuker steeds iets anders) n mischien is de iphone 5 nog wel steeds zo vierkant achtig of mischien heeft ie de achterkant van de 3 wel weer dus tis nu wachten op de achterkant

  10. Origineel geplaatst door Tom
    Wat een onzin weer. Toen de iPhone 5 vorig jaar zou uitkomen waren er ook 1001 verschillende iPhones. Geen 1 die in de buurt kwam want het was gewoon dezelfde maar dan met een S-je ervoor.

    Eh, er achter 🙂

  11. @wierd: Achterkant is ook al gelekt, de hele behuizing is al bekend.

  12. @L23: Als het de echte behuizing is wel ik denk zelf van wel maar je kan het nooit voor 100% zeggen totdat hij uitkomt…

  13. De iphone kan zowieso veel dunner dan de 4/4s. Als iemand de iphone wel eens uit elkaar heeft gehaald dan zie je dat het veel dunner kan als je het glas (achterkant) vervangt door een metaal/allimunium plaatsje. Scheelt je zo een paar mm.
    Dus Apple moet niet met bijna dezelfe design komen en zeggen dat het veel dunner is en daarnee proberen te scoren..

  14. @thijss: De gelekte onderdelen zien er nogal goed uit, niet iets wat ik namaak zou noemen. Ik durf met 100% zekerheid te zeggen dat het de nieuwe iPhone word, maar wie weet heb ik het mis haha

  15. @L23: ik hoop dat je gelijk heb ik vind hem namelijk super!

    maja nog ff ruim een maand en dan zullen we het zien.

  16. Ik heb de laatste weken veel met een OneX gespeeld en als je dat ontzettend mooie scherm eenmaal gewend bent kun je gewoon niet meer terug naar de iPhone, tis net een postzegel dan.
    Ik blijf het jammer vinden dat de 5 een scherm krijgt wat eigenlijk nauwelijks iets toevoegt behalve een extra rij icoontjes. Ik had ook graag iets verder in de breedte gegaan.

  17. Zou het zo kunnen zijn dat op de iPhone 5 de knoppenbalk onderaan permanent wordt getoond? Waarom zou Apple een andere breedte-hoogte afmeting gaan gebruiken? Lijkt me nog steeds niet logisch.

  18. Origineel geplaatst door Wouter de Heij
    Zou het zo kunnen zijn dat op de iPhone 5 de knoppenbalk onderaan permanent wordt getoond? Waarom zou Apple een andere breedte-hoogte afmeting gaan gebruiken? Lijkt me nog steeds niet logisch.

    16:9 is de multimedia standaard.

  19. Dat je een video van 6 min kunt maken om te laten zien wat het verschil in grote is! Pfff

  20. Wel leuk om te zien dat hij 5 min. Heel voorzichtig met vinger condooms bezig is om er vervolgens met een bos sleutels er als een psychopaat op te krassen….

  21. Lekker… Condooms om je vingers….. 7 min is erg lang voor ‘t verschil en niet eens te weten of ‘t zeker is…
    Verder erg leuk ontwerp! Ik zou ‘m kopen! 🙂

  22. Origineel geplaatst door Redouan
    Gebruikt die man nou condooms voor zijn vingers?Hahahahahahahah

    Het feit dat jij die dingen ziet als condooms zegt heel veel over je. Heb medelijden met je vriendin 😉

  23. waarom gebruikt hij nu ‘condooms’ ?

  24. Origineel geplaatst door Apple740
    16:9 is de multimedia standaard.

    16:9 is natuurlijk de multimedia standaard. Maar wat gaat dat betekenen voor iOS en vooral de bestaande apps, etc. Hoe gaat dat eruitzien? Standaard of niet, wie denkt te weten hoe de bestuuringssoftware eruit gaat zien.

  25. Apple gebruikt diverse ontwerpen om te experimenteren. Denken jullie nu echt dat je al wat hebt gezien van de nieuwe iPhone? Ik dacht het niet!

  26. Maar hoeveel gaat hij kosten

  27. @Alex:
    Jij hebt nog nooit condooms gezien zeker?

  28. Origineel geplaatst door Bubbly
    @Alex: Jij hebt nog nooit condooms gezien zeker?

    Eerder jij niet, het zijn vingercondooms. Zoek het eens op zou ik zeggen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.