Reacties voor: Video vergelijkt nieuw iPhone-glaspaneel met huidige iPhone

De Japanse website Macotakara heeft een video gepubliceerd van het glaspaneel van vermoedelijk de volgende iPhone. Daaruit blijkt het het scherm 1 cm langer wordt dan voorheen.

Reacties: 17 reacties

  1. Vertel mij dan eens dat dit enkel het glas zelf is terwijl de vorige modellen (iPhone 4 & iPhone 4S) het glas aan het LCD scherm samen gelijd was?

  2. Geloof er niks van dat apple niet met een nieuw design komt. Dit is gewoon verlenging van iphone 4s, apple komt met een vernieuwend design. Dat kan niet anders

  3. @Yannick: Het is niet uit te sluiten dat de nieuwe iPhone anders is opgebouwd dan de voorgaande modellen. De unibody MacBook (Pro) zit ook anders in elkaar dan iBooks/PowerBooks.

  4. Zouden ze op 11 juni wwdc al iets vertellen over de nieuwe iphone? Of was dat vorig jaar op een ander datum?

  5. @Yannick: dat ze gelijmd zijn betekent uiteraard dat het ergens in de productie-keten twee losse delen zijn, waar lijm tussen gaat. Dus dat er los glas gelekt kan worden ergens vroeg in het proces lijkt me niet zo raar…

  6. Nee! waarom!wat voor nut heeft een langer scherm?!?!? Niks wordt er groter van op je scherm. En ook nog eens zo een raar resolutie, niet eens HD ready voor hd video’s.

  7. Zo een lang scherm doet me denken aan de Nokia ‘smartphones’ met lang scherm. Hoop dat het dit niet wordt:)

  8. Altijd zo grappig. Weet nog bij de iPhone 4. Totaal ander ontwerp. Iedereen vond het lelijk. En toen die uit kwam vond iedereen ‘m geweldig. Nu weer. “Hè bah! Een lang scherm!” :’) :’) !!

  9. Vind het wel wat hebben. Soms wat jaloers op mensen met groter scherm meer op hun scherm kunnen zien en jij dan met een iPhone moet gaan scrollen. Ben benieuwd hoe dit uit gaat pakken tevens voor de apps in de appstore.

  10. Origineel geplaatst door Frank van Manen
    Altijd zo grappig. Weet nog bij de iPhone 4. Totaal ander ontwerp. Iedereen vond het lelijk. En toen die uit kwam vond iedereen ‘m geweldig. Nu weer. “Hè bah! Een lang scherm!” :’) :’) !!

    niet iedereen vond hem lelijk.
    iphone 4s heeft nog steeds het mooiste design.

  11. @Raymond: Smaken verschillen. Mijn favoriet is de 2G. De 4 vind ik ronduit lelijk.
    Dat hoekige is niet mijn ding.
    Neemt niet weg dat de 4S technisch een super-apparaatje is.

  12. iPhone 4 heeft wel de mooiste design. Afwachten hoe iPhone 5 wordt.

  13. iPhone 4 is de volwassen telefoon. De 2g was voor kinderen, net als de S3. Nu is het zelfs een zakentelefoon. Straks en mooi. Het glas is wel irritant. Elke maand weer nieuwe. Alleen een lang scherm vind ik niks, er moet meer met aluminium gewerkt worden.

  14. Een groter scherm zou ik erg onhandig vinden. Dan past hij helemaal niet meer in je broekzak. Tevens moeten ook alle apps aangepast worden. Ik denk dat apple daar echt wel rekening mee houd. Ik vind de huidige design wel erg mooi,alleen kan er hier en daar nog wel wat dingen aangepast kunnen worden. Ook mag de iphone wel wat lichter worden. Hij is nu best wel zwaar voor een telefoon.

  15. Dan doe je het zkr goed als bedrijf als zoveel mensen zich druk maken of een product dat nog moet uikomen hahaha Apple heeft geen last van economische problemen!!

  16. Als dit echt de nieuwe iPhone zou gaan worden dan ben ik bang dat ik voor een s3 ga. Ondanks dat ik veel app’s heb gekocht voor mijn iPhone 4. Ik wil dat het scherm ook iets breder uitpakt. Maar ik geloof dit eigenlijk niet.

  17. Lijkt wel op een LG model van enkele jaren geleden! Ben referentie toestel vergeten maar kan wel zeggen dat het een afschuwelijk toestel was met een lang scherm. Als ik het goed heb gezien wordt het scherm langer maar niet breder? Hoop dat dit het niet gaat worden! Ipv scherm groter te maken en de boven en onderkant te verkleinen om toch een groter scherm te kunnen verwerken in een niet veel grotere behuizing?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.