Reacties voor: Video van iPad media-event nu beschikbaar

De video van het iPad media event is nu beschikbaar. In 1,5 uur word je bijgepraat over de nieuwe iPad, iPhoto voor iPad, iOS 5.1 en alle andere aankondigingen van Apple.
Lees het complete artikel → Video van iPad media-event nu beschikbaar
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Vind het mooi om te zien dat deze presentatie Tim Cook toch wat beter af ging dan de vorige. Bij de presentatie van de 4s leek het er soms op dat hij behoorlijk wat moeite had om enthousiast te zijn. Ik denk dat hij de zwaarste job ter wereld had toen, vol enthousiasme een nieuw product aankondigen terwijl een goede vriend op sterven ligt.

  2. Jammer dat het niet live te zien was. Moest het helaas doen met de liveblog van Engadget..
    Weet iemand de reden? want bij de iPad 2 was vorig jaar wel een stream.

  3. Het verbaast mij dat een bedrijf dat de term Apple TV gebruikt geen camera heeft draaien en beelden niet de ether of het net op kan sturen. Zoals de voorgaande jaren heb ik het haperend streampje alweer opgegeven en volg via een soort telex twitter-berichten van de presentatie. En het is nu alweer 2012…

  4. ik heb een ipad 1 nu met 5.1 erop maar kan nergens iPhoto ontdekken klopt dat? Werkt dit alleen vanaf de ipad 2?

  5. Origineel geplaatst door rjj marksik heb een ipad 1 nu met 5.1 erop maar kan nergens iPhoto ontdekken klopt dat? Werkt dit alleen vanaf de ipad 2?

    Dit klopt inderdaad, Ik heb ook een iPad 1 met 5.1 waarop dit niet mogelijk is. Dit heeft mede te maken doordat de iPad 1 geen camera heeft om foto’s mee te maken dus ook geen iPhoto nodig heeft om gemaakte foto’s te bewerken.

    Ze doen ook jammer genoeg geen Live Stream meer, Dit als gevolg dat ze dan geen geld meer verdienen aan de kaartjes om het gebouw binnen te komen. Daarom is er dus dezelfde avond altijd wel een video waarop alles staat, maar dat is dan verder weer voor de publiciteit want de meeste hebben het al gevolgd via een of andere website…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.