Reacties voor: Video toont onderdelen van nieuwe iPhone-generatie

SmartPhoneMedic laat in een filmpje onderdelen van de iPhone volgende generatie zien. Ze tonen de digitizer met het scherm en de schermrand (bezel).

Reacties: 30 reacties

  1. Denk dat dit wel echt is, uit de foto’s kun je niet genoeg opmaken om werkbare onderdelen te maken. De display ziet er ook uit zoals in andere beelden.
    Lijkt mij nogal loos om dit puur te maken om aandachtte krijgen. Maar dat zijn mijn 2 centen.

  2. Strak, Doe mij die maar!! 😀

    Vind die vele male mooier dan de 3G(s) model… mooi strak en dun 🙂

  3. vind het een aardig ontwerp maar nog niet helemal de wow factor,..hij lijkt op een gewone telefoon.

  4. denk dat deze wel echt is….

    er is zoveel over bekend en zelfs meerdere videos!

  5. Ik na niet wachten want de mjne valt uitelkaar na bijna 2 jaar…. misschien dat ik er de volgende keer maar gewoon WEL voorzichtig mee moet doen 😛

  6. Ziet er grappg uit ! Achteraf zullen we pas weten of dit echt is of niet.
    Is er trouwens ergens al een lijstje met specs van dit nieuwe modelletje iPhone ? Zoals CPU + snelheid en de gps chip ( hopelijk komt er nu een fatsoenlijke chip in !! )

  7. Pffff…. vermoeind zeg, die mensen die niet gewoon nog 2 maandjes kunnen wachten. Dan ligt hij gewoon in de winkel.

  8. kan niet wachten maar hoe moet ik ooit aan een micro-Sim kaartje komen :S

  9. Denk dat dit wel echt is, hoewel ik het vreemd vind dat in de rand bovenop zo’n spleetje zit, overdwars. Dat leek me nou typisch een prototype aanwijzing, wat later netter afgewerkt zou worden.
    Vind hem ook niet echt mooi, lijkt net een doodgewone Nokia zo. Ik snap niet wat mensen lelijk vinden aan het ontwerp van de 3G(s) hoewel de 1e gen het mooist blijft.

  10. Heel mooi

  11. @Dennis: we verwachten (hopen) een A4 processor. Gps ben ik zelf ook erg benieuwd naar. Ik ben het een beetjes zat om mijn telefoon pal onder het raam van mijn auto te plaatsen om een signaal te vangen. Al weet ik te weinig van gpschips af of dit wel te verhelpen is : o)

  12. Dit is fake shit!!! Als het echt was dan hadden ze ook de achtekant. En laat nou juist die achterkant zijn wat niemand weet waarvan het precies gemaakt is. Chinese troep!

  13. Origineel geplaatst door Peter Wering
    Als het echt was dan hadden ze ook de achtekant.

    Hoezo, dan hadden ze ook de achtekant (sic)? Al die onderdelen komen allemaal gelijktijdig uit dezelfde fabriek?

  14. Hoewel ik heel blij ben met mijn iPhone 3G vind ik de vormgeving van de iPod Touch nog altijd verreweg het mooist. Ik zit helemaal niet te wachten op een hoekige telefoon!

  15. Zou het jammer vinden dat het uiterlijk op een doorsnee telefoon gaat lijken. Vind het design van de huidige iPhone’s veel mooier.

    Vind ze nu alleen te glad……dan vallen ze gauw uit mijn handen ;( Dus moet er een case o.i.d omheen en dan zie je het design weer niet 🙂

    Ik ben benieuwd naar de nieuwe…. mag vanaf augustus een nieuwe aanschaffen, dus hij komt ruim op tijd voor me 🙂 Haha.

  16. @Kiruna:

    Zou het jammer vinden dat het uiterlijk op een doorsnee telefoon gaat lijken. Vind het design van de huidige iPhone’s veel mooier.

    Vind ze nu alleen te glad……dan vallen ze gauw uit mijn handen ;( Dus moet er een case o.i.d omheen en dan zie je het design weer niet 🙂

    Ik ben benieuwd naar de nieuwe…. mag vanaf augustus een nieuwe aanschaffen, dus hij komt ruim op tijd voor me 🙂 Haha.

    ….. je hoeft geen case om de huidige iPhone en je hoeft geen case om de nieuwe iPhone… ik snap niet waarom je zon lelijke case om zon mooie iPhone wil doen en geloof hij valt heus niet uit je handen….

  17. Origineel geplaatst door Peter Wering
    Dit is fake shit!!! Als het echt was dan hadden ze ook de achtekant. En laat nou juist die achterkant zijn wat niemand weet waarvan het precies gemaakt is. Chinese troep!

    Ja hoor een Chinese fabrikant die ff ettelijke tonnen des investeerd voor de lol….jaja

  18. Even inhoudelijk. Stel dat het echt is…. wat in mijn ogen aannemelijk is, omdat je echt niet dit kunt faken zonder een grote investering en het geen meerwaarde heeft t.o.v. de beelden van Gizmodo.

    Toen de berichten over de verloren iPhone verschenen en video’s verschenen van van Gizmodo werd er nog geopperd dat het een prototype kon zijn. Dat zou ook in kunnen houden dat er nog features gaan verdwijnen.

    Er vanuit gaande dat dit echt is kunnen we met zekerheid stellen dat we een frontfacing camera krijgen :).

  19. Vraagje van iemand die niets van techniek weet (ik dus): is een lcd-scherm een vloeibaarkristalschermscherm? 😉

  20. Och.. we moeten gewoon afwachten tot hij uitkomt.. dan zullen we echt zien of het dit wel is 🙂
    En jullie weten dat ik gelijk heb 😉

  21. LCD: Liquid Crystal Display?

    of je googled gewoon..

  22. Net als bij de foto’s van gizmodo denk ik dat het een mock-up is! Leuk in elkaar geknutseld maar geen echte iPhone! Apple laat het nooit toe dat het van te voren uitkomt!

  23. Die wijsneuzen met de term “Chinese troep”: wat denk je met een 3GS in handen te hebben ? Die Chinezen hebben het over Europese uilskuikens die deze dingen niet meer (kosteneffektief) kunnen maken.
    En over 10 jaar kopen ze jou op.

  24. Lijkt net een N96, maar dan met betere hardware en software. Het design gaat het ‘m in ieder geval niet doen.

  25. ik koop toch de 3gs. Is alles voor te koop en is helemaal uit getest video bellen is erg duur en slurpte accu. fotos maken is al goed genoeg. tis en blijft een telefoon en michien heeft ie weer kinderziektes
    ik heb liever een oud model die super is dan een nieuwe met problemen

  26. hoe zouden zij aan die iphone moeten komen????
    zeker hetzelfde als die ipad met webcam van een of andere smartphone repair :-s

  27. Uiteraard een viral.

  28. Origineel geplaatst door king1987: Net als bij de foto’s van gizmodo denk ik dat het een mock-up is! Leuk in elkaar geknutseld maar geen echte iPhone! Apple laat het nooit toe dat het van te voren uitkomt!

    Uhuh Apple kan geen fouten maken… Ze zijn perfect.. Uuhhuuh alsjeblieft zeg…

  29. Ik hoop alleen dat bij de definitieve versie de rand egaal is, dus zonder spleten. Verder voegt deze video natuurlijk weinig toe aan wat we al gezien hebben.

  30. Kan me niet voorstellen dat dit filmpje de orginele onderdelen van de nieuwe iPhone betreft!

    Alhoewel ze wel met een nieuw design komen verwacht ik niet dat ze aan een nieuwe marketing strategie zijn begonnen. Persoonlijk hoop ik dat ze de uni body behouden. Het design ala iPad lijkt me dan ook geen verkeerde keuze mits de nieuwe achterkant geen revolutionaire functionaliteiten bevat. Waar ik stiekem eigenlijk wel op hoop! Dat zou de WOW factor bij mij in iedergeval een boost geven :p

    Verschillenden merkten al op dat ze voor de iPad van het imago “iPod touch on steroids” af willen, maar dan hadden ze in eerste instantie het design van de iPad nooit zo moeten maken. Hopelijk weten we 7 juni meer 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.