Reacties voor: Video toont iPad 5 met doorzichtig Apple-logo

Een video van de iPad 5 laat een transparant Apple-logo zien. Het zou daarbij kunnen gaan om een verlicht Apple-logo, zoals in de MacBooks wordt gebruikt.
Lees het complete artikel → Video toont iPad 5 met doorzichtig Apple-logo
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 25 reacties

  1. Juich dat alleen maar toe. Vind zulke logos erg mooi. Zou de iPad inderdaad niet misstaan!

  2. Overigens denk ik dat het nep is met dat achtergrondmuziekje erbij enzo. Te sensatiezoekend.

  3. De iPhone trouwens ook niet. En dan pulserend bij inkomende berichten en gesprekken… Wauw….

  4. Lichtdoorlatende logo’s op de iPad en iPhone, dat zou echt heel mooi zijn!

  5. In de style van een macbook? Lichtgevend apple logo wanneer hij aan staat… Zou leuk zijn inderdaad.

  6. Dan is het nog wachten op een lamp-app waarbij je je iPad als lamp kan gebruiken. :p

  7. De iPad heeft toch geen flits voor foto’s te maken misschien kan je wel het Apple logo als flits gebruiken. Zou veel mooier zijn veel groter lichtoppervlakte ipv 1 klein ledje

  8. Lijkt me ook erg mooi! Alleen -weet niet precies hoe dat lampje werkt- maar gaat het niet ten koste van de batterijduur?

  9. Ik zat nog sterk te twijfelen of ik nou liever een iPad 5 zou willen of een iPad mini 2… Maar als iPad 5 een lichtgevend logo op de achterkant heeft is mijn keuze snel gemaakt! Wat vet!

  10. Lijkt me toch sterk, de accu zit er namelijk voor waardoor het backlight van het scherm niet het Apple logo kan verlichten zoals de laptop schermen dat doen.

    Een extra ledje erin maken maakt het allemaal wel wat kermis eigenlijk.

  11. Origineel geplaatst door Donstil
    Lijkt me toch sterk, de accu zit er namelijk voor waardoor het backlight van het scherm niet het Apple logo kan verlichten zoals de laptop schermen dat doen.Een extra ledje erin maken maakt het allemaal wel wat kermis eigenlijk.

    Heb je helemaal gelijk in wat betreft de backlight. Maar of je er nou een ledje instopt of dat het de backlight van het scherm is, merk je daar als gebruiker wat van? Ik vind niet dat het ene eruit zal zien als kermis en het andere niet. Het eindresultaat is gewoon hetzelfde.

  12. Origineel geplaatst door Tom van Zummeren
    Origineel geplaatst door DonstilLijkt me toch sterk, de accu zit er namelijk voor waardoor het backlight van het scherm niet het Apple logo kan verlichten zoals de laptop schermen dat doen.Een extra ledje erin maken maakt het allemaal wel wat kermis eigenlijk.Heb je helemaal gelijk in wat betreft de backlight. Maar of je er nou een ledje instopt of dat het de backlight van het scherm is, merk je daar als gebruiker wat van? Ik vind niet dat het ene eruit zal zien als kermis en het andere niet. Het eindresultaat is gewoon hetzelfde.

    Bij de laptop schermen is het een leuke Gimmick, gaan ze het met een ledje oplossen dan wordt het een beetje geforceerd en verliest het naar mijn mening zijn charme.

    Het is ooit begonnen als doordacht stukje design, echt iets waar Apple mee komt. Dat vervalt helemaal als ze het gaan forceren met een ledje.

    Het is voor veel mensen trouwens erg belangrijk dat andere zien dat ze een Apple product gebruiken, die doelgroep zal dolblij zijn met het lichtgevende logo op al hun producten verwacht ik.

  13. @Donstil: Je kunt ook teveel over dingen nadenken. Als het mooi is, is het mooi…PUNT.

  14. Ja zeker weten!!! Ik zou het geweldig vinden als het Apple logo op alles gaat branden!! Ipad, iPhone. Ik zou het zonder twijfel gelijk kopen.

  15. Origineel geplaatst door Arjan: Ja zeker weten!!! Ik zou het geweldig vinden als het Apple logo op alles gaat branden!! Ipad, iPhone. Ik zou het zonder twijfel gelijk kopen.

    Ik heb zelf diverse Apple devices, maar ik vind dit wel een wat treurige post. Impliceren dat je een iOS device koopt omdat ‘er een logo op brandt’. Daarmee speel je een hele hoop Android fanboys die zeggen dat Apple bezitters alleen het merk kopen omdat je daar een bepaalde status aan ontleent wel erg in de kaart… (of je BENT zo iemand natuurlijk..)

  16. Een lampje op een mobiel apparaat dat constant aan staat???

  17. Origineel geplaatst door Donstil
    Lijkt me toch sterk, de accu zit er namelijk voor waardoor het backlight van het scherm niet het Apple logo kan verlichten zoals de laptop schermen dat doen.Een extra ledje erin maken maakt het allemaal wel wat kermis eigenlijk.

    Of je maakt een sparing in de accu of je doet wat met glasvezel.

  18. Origineel geplaatst door tslh
    Origineel geplaatst door Arjan: Ja zeker weten!!! Ik zou het geweldig vinden als het Apple logo op alles gaat branden!! Ipad, iPhone. Ik zou het zonder twijfel gelijk kopen.Ik heb zelf diverse Apple devices, maar ik vind dit wel een wat treurige post. Impliceren dat je een iOS device koopt omdat ‘er een logo op brandt’. Daarmee speel je een hele hoop Android fanboys die zeggen dat Apple bezitters alleen het merk kopen omdat je daar een bepaalde status aan ontleent wel erg in de kaart… (of je BENT zo iemand natuurlijk..)

    Dat een logo brandt kun je ook zien als stijl element en niet per sé als status symbool. En van fanboys en andere religieuze extremisten moet je je nooit wat van aantrekken. Hier in huis liggen Apple en Android devices netjes naast elkaar.

  19. @tslh: ik vind het gewoon onwijs mooi als het Apple logo brand! Wat andere daar van vinden moeten hun weten. De een rookt en drinkt veel bier en geeft daar veel geld aan uit. Ik werk hard en rook en drink niet en geef graag me geld uit aan dit soort dingen. Mag toch?!
    Dat jij het treurig vind, vind ik dan weer jammer. Ik gaf gewoon mijn persoonlijke gevoel over een brandend Apple logo.

  20. Wat een discussies allemaal, niémand kan zelfs zeggen wat het gaat zijn, een oude iPad ziet er net hetzelfde uit als je hem leegmaakt en de zwarte insert uit het Apple logo haalt, dan is het logo ook open ! Brandt het, leuk, brandt het niet, dan gaan er genoeg andere verbeteringen aan de iPad gebeurd zijn.

  21. Origineel geplaatst door Donstil
    Lijkt me toch sterk, de accu zit er namelijk voor waardoor het backlight van het scherm niet het Apple logo kan verlichten zoals de laptop schermen dat doen.Een extra ledje erin maken maakt het allemaal wel wat kermis eigenlijk.

    Voordeel daarvan zou wel zijn dat je het verlichte logo apart kunt ‘aansturen’ van de helderheid van het scherm. Bij een MacBook is het logo altijd verlicht als het scherm aanstaat.

    Vind je zo’n verlicht logo niks, dan zou je dat specifieke ledje gewoon uit kunnen zetten. Options! 🙂

  22. Ik denk dat het eigenlijk nep is.

  23. Is er al bekend wanneer de nieuwe iPad uitkomt? Ik wil er graag één kopen maar wacht nog even tot de nieuwe uitkomt… Dan moet ik nog wel even denken of het de “oude 4” of de nieuwe 5 wordt!

  24. Heb laatst een prachtig toetsenbord van Logitech in combinatie met de iPad 4 in handen gehad.
    Prachtig.
    Maar ik wacht onrustig op de 5, die zal ietsje dunner zijn.
    Ik lach er nu al om als je bedenkt dat het over een aantal jaar in de retrostore zal staan.
    ‘Ach, die had m’n omaatje ook nog’.

  25. @Suus: Ik zou nog even wachten tot oktober, want de kans is groot dat Apple dan nieuwe aankondigt en ze ook rond die periode op de markt brengt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.