Reacties voor: Video toont benchmark iPhone 4S en Siri-instellingen

De browser van de iPhone 4S is twee keer zo snel als de browser van de iPhone 4, wijst een benchmark-test van BrowserMark uit. Verder heeft de iPhone 4S net zoveel ram als de voorganger.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. “Raise to speak” is echt een wereld van verbetering!
    Ik vind dat home-button indrukken gewoon niet helemaal vlekkeloos werken.
    Ik ben echt benieuwd wat Siri allemaal voor mij kan betekenen!

  2. de iphone 4S is gewoon een geweldige iphone, zowel de looks als de specs zijn Top

  3. @Toon: helemaal mee eens, al dacht ik door al dat geroddel dat er een nieuw desingn zou komen.

  4. In de iPhone4 en de iPad2 zit 512mb intern geheugen. De ontwikkelaar heeft gezegd dat er in de iphone4s ook 512mb zit!

    (en dus geen 250, zoals jullie zeggen! 250 is ook geen mogelijkheid, want is niet deelbaar door 8, het zou dan 256mb moeten zijn!)

  5. @larzzz: Welke ontwikkelaar zei dat? Er kan niks over gezegd worden, totdat iemand de iPhone 4s uit elkaar haalt en het bevestigd.
    Ik hoop en denk dat het rond de 1gb zit.

  6. Ooit ‘s geleerd dat Benchmarks leuk zijn voor statistici maar niks zeggen over de daadwerkelijke prestaties van een toestel. En ik twijfel nog om ruim 750 euro uit te gaan geven voor een ‘phone’ die Teletekst een halve seconde sneller opent…

  7. Origineel geplaatst door Marcoovs
    @larzzz:Welke ontwikkelaar zei dat? Er kan niks over gezegd worden, totdat iemand de iPhone 4s uit elkaar haalt en het bevestigd.Ik hoop en denk dat het rond de 1gb zit.

    Ik dacht net dat diverse bronnen zeiden dat er 1GB RAM inzit. En dat siri daarom niet naar de ipad2 en de iphone 4 ging komen.

  8. @larzzz: Die 250 MB is om het duidelijk te houden voor het grote publiek. Een gigabyte is toch ook 1000MB en niet 1024….

  9. Vraag me af of in de toekomst Siri d.m.v. een jailbreak/tweak werkend te krijgen is op een iPhone 4, moet kunnen lijkt me.

  10. @marcovs: De maker van infinity blade, zij toonden op de keynote ook infinity blade 2 die draait op de a5 chip van Apple, denk dus dat zij het wel weten!

    @Nick: Wat is er makkelijker voor de lezer aan 250mb ipv 256mb?
    En ja een gig werkgelegenheid is inderdaad 1024mb, 2x is 2048mb en 4 gig is 4096mb! Weet tenminste wat je schrijft voordat je denkt dat de ander het fout heeft!

  11. Ik denk btw dat de iPhone 4S sowieso geen 256 mb werkgejeugen heeft, aangezien de iPhone 4 512 mb heeft. Dat zou een achteruitgang zijn. Ik denk ook trouwens dat siri best kan werken op een iPad 2.

    Edit: ik lees net de reactie van Jean-Paul.

  12. @larzzz: Maar dat is een gerucht, en ik had gelezen dat dat weer ingetrokken is. En er zijn andere geruchten die weer zeggen dat er wel 1gb in zit.

  13. @Marcoovs: Ja het is een “gerucht”, maar welke andere bron is betrouwbaarder dan een game ontwikkelaar die een game heeft gemaakt die gebruik maakt van de kracht van de iPhone 4s, die op de keynote van Apple zelf wordt gepresenteerd!

    En Apple heeft zelf niet bekend willen maken tot nog toe hoeveel werkgeheugen er in de 4s zit! Waarschijnlijk omdat dan blijkt dat Siri technisch gezien ook mogelijk is op de Ipad2. Ja is en blijven geruchten, maar grote kans op 512mb!

  14. Ik haal anders wel 53716 op die browsermark benchmark op mn iPhone 4 :’)… zonder iets te veranderen.
    denk niet dat de 4S een echte grote update is. wacht wel tot de ‘5’

  15. @larzzz: Ja maar dat gerucht is al weer ingetrokken door die ontwikkelaar zelf en Apple heeft nog nooit het werkgeheugen van een iOS apparaat bekend gemaakt tijdens een keynote of waar dan ook dus dat zegt niks.

  16. is geen 4s kijk maar naar de zijkant zit die inham in

  17. Tsja de nieuwe google nexus die eraan komt met android 4 zal dit vast en zeker inhalen. ff wachten op die resultaten.

  18. @marcoovs: Heb je daar een bron van dat ze dat hebben ingetrokken?
    Ik heb het niet gezien en met google vind ik het niet zo snel. Alleen maar dat ze zeggen dat de iPhone4s 512mb heeft.

  19. Net uitgevonden dat zelfs mijn Itouch 4G beter in Java is dan de galaxy SII.

  20. Ik ga zeker voor de iPhone 4S met 64 GB flashgeheugen. 849 eurootjes is veel geld (volgens Apple Duitsland moet hij zoveel kosten), maar heb het er wel voor over. Gewoon een paar maandjes wat harder werken en meer verdienen….

  21. Euh…als ik IOS5 installeer op mijn huidige 4, krijg ik dan ook SIRI? Of is SIRI alleen voor de ‘4S’?

  22. (Let op: deze video werkt mogelijk niet op de iPhone)

    Dit is het enigste wat nog klote is aan de iPhone.

  23. @ Valentijn

    Klopt Siri is alleen voor de 4S gaat nooit op de 4 werken.
    In combinatie met de nieuwe foto lens 8MP en de A5 chip zijn dit de grootste veranderingen aan de 4S

    Waarom zouden ze anders een nieuwe op de markt brengen……….

  24. Origineel geplaatst door Edwin
    @ ValentijnKlopt Siri is alleen voor de 4S gaat nooit op de 4 werken. In combinatie met de nieuwe foto lens 8MP en de A5 chip zijn dit de grootste veranderingen aan de 4SWaarom zouden ze anders een nieuwe op de markt brengen……….

    Komt wel een JB tweak hoor

  25. Origineel geplaatst door tom031
    Origineel geplaatst door Edwin@ ValentijnKlopt Siri is alleen voor de 4S gaat nooit op de 4 werken. In combinatie met de nieuwe foto lens 8MP en de A5 chip zijn dit de grootste veranderingen aan de 4SWaarom zouden ze anders een nieuwe op de markt brengen……….Komt wel een JB tweak hoor

    Dat zou goed kunnen, maar dan moet de Iphone 4 het nog wel aankunnen natuurlijk…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.