Reacties voor: Video-samenvatting van lancering iPhone 4 op Euronext

OMT maakte een samenvatting van de lancering op Euronext, interviewde de eerste iPhone-koper Edwin Driessen en T-Mobile-directeur Bart Weijermars. Ook kun je zien hoe de gongceremonie verliep.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 18 reacties

  1. Leuk filmpje, maar de 3G werd toch gelanceerd in 2008? 😛

  2. Hij had beter zijn iphone 4 aan een trouwe klant kunnen geven. Er zijn genoeg klanten die wel al afgelopen vrijdag een tel zijn beloofd maar nog niks hebben gehoord

  3. Hij is verkrijgbaar ,maar niet echt beschikbaar.

  4. Leuk filmpje!

    Tsja, die T-Mobile directeur zou ook wat anders zeggen dan dat hij deze iPhone 2 jaar houdt 😉

  5. “We hebben gezien in de afgelopen 2 jaar dat het aantal internet-gebruikers en ook iPhone-gebruikers enorm is toegenomen op het T-Mobile netwerk”

    goh, wat gek dat het aantal iPhone-gebruikers toeneemt op het netwerk, wanneer je de telefoon alleen in Nederland kan kopen in samenwerking met een contract voor dat netwerk. -.-‘

  6. Is deze meneer Weijers wel van deze planeet? imho weet hij helemaal niet wat er speelt onder zijn klanten.

  7. let op hoe hij continu zegt.. wij mogen de iphone exclusief introduceren..
    niet exclusief verkopen..
    Waar blijft vodafone!!!!!!

  8. Ze waren daar dol enthousiast op de beurs 😉 Mijn iPhone 4 al 2 dagen in bezit, topservice T-Mobile! En nou eens klaar met al die negativiteit.

  9. Vodafone is vanaf september met het 3gs en dan het iphone 4 , vanaf 2011 is het beter voor nederland een simlockvrij iphone 5 op t-mob en vodafone , dus het toekomst voor onz is 100% beter als je heb keus

  10. @kees: In jou geval prima service maar als je 8 weken moet wachten is dat wel wat zuur.

  11. wat zijn 8 weken op een mensen leven 😉

  12. @ Erwin zei op 1 augustus 2010 om 20:39

    Het gaat mij meer om m’n contract. Als ik 8 weken moet wachten op een contract van 2 jaar is dat toch ruim 8%. Ik ben van mening dat ze de tijd tussen het aflopen van het oude contract en de levering van de telefoon een korting zouden moeten geven.

  13. Jaja directeur van t-mobile die 2 jaar lang 1 toestel houd. Alsof hij niet elk jaar als eerste de nieuwste iPhone te pakken heeft. Meneer heeft dus zelf ook de 3G overgeslagen…!?

  14. Is dat de man die waar ik maar even een woorden/vuisten wisseling mee moet gaan houden… over het NOG STEEDS WAARDELOZE bereik en 3g internet van t-mobile.

  15. ja hij heb er wel 1 maar ik met 10 weken wachten…. hmm

  16. Origineel geplaatst door Danny
    ja hij heb er wel 1 maar ik met 10 weken wachten…. hmm

    Tsja, dan had je maar door moeten studeren voor T-mobile-directeur 😉

  17. Origineel geplaatst door kees: Ze waren daar dol enthousiast op de beurs 😉 Mijn iPhone 4 al 2 dagen in bezit, topservice T-Mobile! En nou eens klaar met al die negativiteit.

    Jij hebt makkelijk praten ik had je wel eens willin spreken als je hem ook niet had gehad
    Net als de rest van ons!!!

  18. Origineel geplaatst door darthvader
    Origineel geplaatst door kees: Ze waren daar dol enthousiast op de beurs Mijn iPhone 4 al 2 dagen in bezit, topservice T-Mobile! En nou eens klaar met al die negativiteit.Jij hebt makkelijk praten ik had je wel eens willin spreken als je hem ook niet had gehad Net als de rest van ons!!!

    Inderdaad!!!!!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.