Reacties voor: Video toont half opstartende iPhone 6s

De gelekte iPhone 6s-onderdelen worden langzaam maar zeker in elkaar gezet. In een nieuwe video wordt een half geassembleerde iPhone 6s alvast geactiveerd.
Lees het complete artikel → Video toont half opstartende iPhone 6s
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Ik ga het pas echt leuk vinden als hij opstart in mn hand 😜

  2. Origineel geplaatst door Nathalie
    Ik ga het pas echt leuk vinden als hij opstart in mn hand

    Zo is het Nathalie, al die zgn. uitgelekte foto’s/video’s hebben weinig om het lijf.

  3. Vorig jaar was er 2 weken voor de keynote al een complete iphone 6 uitgelekt . Het lukt apple dus wel beter om dingen nog enigzins geheim te houden.

  4. Origineel geplaatst door Gabor
    Vorig jaar was er 2 weken voor de keynote al een complete iphone 6 uitgelekt . Het lukt apple dus wel beter om dingen nog enigzins geheim te houden.

    De S versie is gewoon niet interessant genoeg om de moeite te nemen voor het laten uitlekken.

  5. Origineel geplaatst door Gabor
    Vorig jaar was er 2 weken voor de keynote al een complete iphone 6 uitgelekt . Het lukt apple dus wel beter om dingen nog enigzins geheim te houden.

    Origineel geplaatst door Cihan
    De S versie is gewoon niet interessant genoeg om de moeite te nemen voor het laten uitlekken.

    Helemaal mee eens: weinig innovatiefs te verwachten. Kijk, een iPhone6S met een accu die een week lang meegaat en aanzienlijk meer geheugen (>=256GB) en USB type-C connector, dat zou pas echt innovatie zijn!!

  6. De s versie was altijd de normale versie zonder kinderziektes. Zoals de iphone 4 antennagate wat de 4s niet had. Iphone 6 plus bendgate wat de 6s plus dus niet zal hebben. Ik kijk er wel ontzettend naar uit. Enige wat ik hoop is dat de camera’s een update hebben gekregen qua mpx aangezien ik graag een foto met mijn baby zoontje wil maken.

  7. Origineel geplaatst door aeensing
    Enige wat ik hoop is dat de camera’s een update hebben gekregen qua mpx aangezien ik graag een foto met mijn baby zoontje wil maken.

    Ehm…. is je zoontje te groot voor 8 megapixel? 😉

  8. @aeensing: Wat een onzin, ik heb een 4S en 5S en kan daar prima scherpe (zeker met de 5S!) foto’s mee maken van zowel mijn zoon van 4 en zoontje van 4 weken…

    Al met al wel jammer dat het allemaal lekt

  9. Origineel geplaatst door Pat
    Ehm…. is je zoontje te groot voor 8 megapixel? 😉

    of hij is zo klein dat je hem met croppen dichterbij kan halen. Hahaha8 of twaalf. De meeste zullen er nooit wat aan hebben… Heb een 5mp vroegah nog wel eens opgeblazen naar 3×2 meter. Retestrak stond dat erop. !!

  10. Niemand op het idee gekomen dat Apple zelf lekt? Ze houden de gemoederen keer op keer bezig. Marketing hoef je ze bij Apple niet uit te leggen. Dat beheersen ze beter dan Messi een bal beheerst.

  11. @Le0: Hoezo marketing ?
    Ze zijn bang om Force Touch te doen zonder sterker frame !

  12. Ziet er clean uit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.