Reacties voor: Uitgebreide video toont iPhone 6 gemaakt van losse onderdelen

Een filmpje op internet laat uitgebreid de iPhone 6 zien, gemaakt van losse onderdelen. In het filmpje kun je de iPhone 6 met de iPhone 5s vergelijken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 39 reacties

  1. Lijkt in alle opzichten een legitieme iPhone 6 te zijn. Alleen die uitstekende camera… Brrrrr.

    Verder ziet het er allemaal gelikt uit. Geen echt schokkende telefoon op design gebied maar dat hoeven we ook niet te verwachten van Apple.

    De iPhone 6 wordt geen shocker de negende. Grote vraag: wat wel?!?!

  2. Huilen als dit m is… Hou dan het design van de i5….

  3. De uitstekende camera verpest gewoon alles

  4. Uitstekende camera lijkt me wel erg irritant. Ik gebruik m’n telefoon vaak plat op tafel, dat werkt dan niet meer zo fijn.

    Verder wordt het me écht te groot nu, geen 6 voor moi.

  5. …witte kunststof/plastic inserts voor de ear-jack en lightning aansluiting?? Niet des Apples…gaat ’em niet worden.

  6. Hopelijk heeft Apple meer zijn best gedaan op de inhoud dan het uiterlijk. Dat er NFC inzit is al een plus. Nu nog VoLTE, 802.11ac, dan gaat het de juiste kant op.

  7. Een uitstekende camera? Hopelijk niet, veel van mijn vrienden met een telefoon met uitstekende camera klagen over gebrek aan stabiliteit op platte tafel en het bekrassen van de lens.

    Hopelijk heeft deze ook VoLTE want daar is nu de perfecte tijd voor, zo ook voor wifi ac.

    Het voordeel is dat hij niet al te groot lijkt dus dat komt wel goed, een 5″ only of meer zou veel te veel zijn, maar blijkbaar willen ze mensen een keus geven, wat goed is.

  8. Ik hoop echt niet dat dit m wordt!
    Veel te groot en die camera die uitsteekt lijkt echt niet mooi!
    Het enige dat ik er wel mooi aan vind is dat afgeronde glas aan de zijkanten van het scherm…..

  9. Mijn iPod touch 5g heeft ook een camera die uitsteekt. Leg de touch vaak op de zijde met de camera. Ligt vlak en nog steeds geen krassen op het glas van de camera. Tip: kijk eens in de Apple store naar de touch. Overigens voelt de touch beter in de hand dan de 4s van mijn vriendin.

  10. Tip : wacht misschien gewoon even tot je hem in het echt hebt gezien en begin dat te zeuren over uitstekende camera’s, grootte, …

    Zoals altijd zal ook de iPhone 6 in het echter mooier zijn en beter aanvoelen dan je op een of ander dubieus filmpje kan zien.

  11. Ik hoop gewoon dat het één grote grap is!
    Dat Apple expres verkeerde onderdelen heeft laten uitlekken om iedereen op het verkeerde been te zetten en dat er over een week een heel ander ontwerp wordt gepresenteerd.
    Een prachtige iPhone 6 die veel kleiner uitpakt met een heel mooi ontwerp waar iedereen net als voorgaande jaren voor in de rij gaat staan (inclusief me!)
    Dat zou een geweldige stunt zijn toch?
    En zo niet…… Dan wordt het géén iPhone 6 voor mij!

  12. Het erge van de zaak; nu is iedereen aan het zagen dat het niet goed is en mooi is etc. Eenmaal Apple het voorstelt is iedereen er weg van. Wacht gewoon eens geduldig af. Ik vind hem niet mis.

  13. Lol, iedereen klaagt er wel over, maar diezelfde mensen en nog veel meer andere zullen wel in de rij ervoor staan, en zo niet dan kopen ze hem sowieso.

    Alleen omdat het een iPhone is, ik geef hun geen ongelijk maar Apple is toch echt een merk dat alles verkopen kan.

  14. Ik vind iPhone 5s mooier, maar dat wil niet zeggen dat iPhone 6 lelijk is. Heb zelf geen behoefte aan een grotere scherm maar ik denk dat er heel veel mensen zijn die echt blij zijn met deze nieuwe iPhone. Ik geloof zelf dat deze de echte iPhone 6 is en vind niet erg als ik ongelijk heb. 🙂

  15. Veel te groot, veel te groot?!? Geen enkel zichzelf respecterend merk brengt nog een deftig toestel op de markt met een scherm kleiner dan 4,7 inch. De huidige iPhones zijn achter gebleven met hun schermgrootte tov de concurrentie. Ik hoop dat de 5,5 inch er vlug aan komt! Phablets FTW!
    En ik vrees voor alle klagers dat dit toch de echte iPhone 6 wordt. Sinds Steve niet meer onder ons is, is het zeer moeilijk geworden voor Apple om de nieuwe iPhones geheim te houden… Voor mij mag ie alleszins komen! Liever gisteren dan morgen!!

  16. Origineel geplaatst door Veronica
    Apple is toch echt een merk dat alles verkopen kan.

    Jep…

    Zelf als het logo van Apple op bijvoorbeeld een baksteen staat is het ineens veel populairder, en kost het ineens 400 euro…

  17. De uitstekende camera lijkt me niet handig. Hij gaat daardoor snel kapot (denk ik) verder vind ik hem helemeaal te gek

  18. Nu ben ik nog niet overtuigd over de iPhone6. Toch maar even afwachten denk ik!

  19. wat ik nog het meest schokkend vind is om te zien dat Apple de aan en uit knop naar de zijkant heeft verplaatst. Een van de redenen dat ik mijn Galaxy Note vervloek en zsm weer terug wilde naar de Iphone is die rotknop. Ik weet niet hoe vaak ik mijn telefoon hierdoor per ongeluk uitzet als ik m in een houder wil doen of iets dergelijks.

  20. Origineel geplaatst door Gaetan
    Veel te groot, veel te groot?!? Geen enkel zichzelf respecterend merk brengt nog een deftig toestel op de markt met een scherm kleiner dan 4,7 inch. De huidige iPhones zijn achter gebleven met hun schermgrootte tov de concurrentie. Ik hoop dat de 5,5 inch er vlug aan komt! Phablets FTW!
    En ik vrees voor alle klagers dat dit toch de echte iPhone 6 wordt. Sinds Steve niet meer onder ons is, is het zeer moeilijk geworden voor Apple om de nieuwe iPhones geheim te houden… Voor mij mag ie alleszins komen! Liever gisteren dan morgen!!

    Dat vind jij, maar mensen vragen geen super dunne telefoons, en niet iedereen wil een gigantische snijplank.

    Meeste mensen willen een snel, handzaam toestel met een goede accu duur, een 5″ telefoon is voor de meeste de sweet spot, niet iedereen wenst zich een snijplank van 6″ of 7″ en zeker gezien het feit dat de bezels bij een iPhone ronduit gigantisch zijn, zal een 5,5″ iPhone algauw net zo groot worden als 6″.

    Als Apple ons echt een keuze geeft tussen 4,7″ en 5,5″ is dat geweldig, geef mensen de keuze, daar vragen ze naar en dwing hun niet een snijplank te kopen, dat de 1 een telefoon van 6″ fijn vindt, betekent niet dat de ander dat ook doet.

  21. Ik vind het verdacht stil over de geruchten dat de iPhone waterdicht zou worden, dit zou voor mij een mooie toevoeging zijn aan het apparaat als hij waterdicht zou zijn.

  22. Origineel geplaatst door jan
    De uitstekende camera lijkt me niet handig. Hij gaat daardoor snel kapot (denk ik) verder vind ik hem helemeaal te gek

    Die ring van liquidmetal en het glas van saffier… dat hoeft niet zo snel stuk te gaan. 😉

  23. Het design is heel gewoon, maar wel functioneel denk ik. Omdat Apple een dunnere telefoon wil maken, kan ze niet de vorm van de 5 handhaven, want dat ligt niet lekker in de hand. Te scherp. Daarom dus die afgeronde hoeken.
    Dat van die uitstekende camera vind ik erg jammer en ook dom, want zo is de achterkant geen plat vlak.
    Een hoes er omheen, en het wordt weer een dikkere telefoon.

  24. Geef mij maar zo’n snijplank. Ik wacht er al heel lang op.

  25. Die opstartende phone was fake. Word eens wakker.

  26. Gohja. Ik ben ook geen fan van die dikke witte strepen achteraan, maar uiteindelijk zal ook dat wel wennen. Alles wat nieuw is vraagt vaak even tijd: dat is bij geen enkel ander iPhone model anders geweest. Aan de iPhone 4 was ik oas verkocht toen ik de witte versie te zien kreeg. Tevoren vond ik de 3Gs steeds de mooiste. Tot op de dag van vandaag blijft die witte 4S (dewelke ik door een iPhone 6 zal vervangen) mijn favoriete iPhone qua design. De iPhone 5/5S is ook heel mooi, maar toen ik ‘m voor het eerst zag vond ik het maar een uitgerekte 4S waar de uitrekking gekleurd werd door vlakjes. Als je er nu op terugkijkt zijn het stuk voor stuk prachtige stukjes design.

    Behalve het wen-aspect aan de dikke strepen vind ik dit ontwerp zelfs mooi. Smal en elegant. Hoogstwaarschijnlijk ligt dit ook heel lekker in de hand, wat niet onbelangrijk is. Voor mij hoeft het niet zo dun, maar waarom ook niet? Apple staat erop in de vorm van ‘evolutie’. Van die uitstekende camera lig ik ook niet echt wakker: zolang de lens niet teveel last krijgt van krassen lijkt me dat niet zo’n groot obstakel als de meesten ervan maken.

    Nieuwe dingen krijgen altijd kritiek (intussen is iedereen ook gewend geraakt aan iOS 7, dat het prachtig ogende oude iOS best verouderd heeft doen lijken), dus ik ben benieuwd wat Apple allemaal in petto heeft voor 9 september. Ik ben best enthousiast en ja…ook met dit design hebben ze in mij een koper van hun nieuwe iPhone.

  27. @Sarafina: Vergeet het maar, dit wordt hem. Al vanaf de iPhone 4 lekt het design elke keer ver van tevoren uit. Ik vind het design ook niks maar dat dit hem in grote lijnen (ha, grote lijnen) wordt is wel zeker.

  28. Ach, die uitstekende camera valt in het niets als je je toestel in een siliconen cover steekt, dan steekt ie namelijk niet verder uit dan de cover dik is.

  29. ik wacht echt met smart op de Iphone 6, eindelijk weer terug naar Apple na 2 jaar een Samsung…
    Wat ik alleen jammer vind is dat ze de aan en uit knop aan de zijkant hebben geplaatst… net als bij mijn Galaxy. Hoe vaak ik hier wel niet op heb lopen schelden, echt een onhandige plek. Als je de telefoon bv in een autohouder klemt zet je de telefoon uit omdat die rotknop daar zit… Snap niet dat Apple dit nu overneemt…

  30. Dit is de Chinese iphone 6! Stond ook al op tweakers, ding is nep! Gewoon paar dagen wachten!

  31. Origineel geplaatst door ZuurkoolmetVettejus
    …witte kunststof/plastic inserts voor de ear-jack en lightning aansluiting?? Niet des Apples…gaat ‘em niet worden.

    Zou dat niet zijn omdat ze deze “iPhone” in elkaar hebben gezet van gelekte onderdelen?

  32. Heb voor de grap een goophone 6i besteld.
    Dit zou een ongeveer een kopie van de nieuwe iphone 6 zijn
    Na een weekje ermee gespeeld te hebben moet ik zeggen
    dat het formaat en disign me prima bevalt .
    alleen de power knop aan de zijkant is wennen.
    Als ik na gebruik mijn 5s weer oppak denk ik oeps klein ding.
    Als dit dus de iphone 6 wordt ga ik hem zeker bestellen.

    Eric

  33. Ik geloof er niks van dat ze zomaar even wat onderdelen van de iPhone 6 bij elkaar schrapen en dat daarna alles zonder problemen aangaat. Dikke bullshit in mijn ogen!

  34. ik heb genoeg aan mijn 5s in de komende jaren.. Dus deze sla ik over!

  35. De uitstekende lens kan niet worden beschadigd want de lens zit een fractie lager dan het ringetje (verzonken).
    Net zoals bij de iPod.

    Ik ga aandelen Apple kopen want dit gaat alle verkooprecords verbreken.

  36. Ik vind hem prachtig zo. Uitstekende camera vind ik geen probleem, die is vast van kras bestendig materiaal. Ik hoop wel dat ie draadloos op te laden is

  37. @donstil: ..x-act, gelekte Chinese plastic onderdelen. Als de onderdelen authentiek zijn, zouden deze m.i. níet van kunstof zijn maar van degelijk metaal zoals Apple dit in alle iDevices heeft toegepast.’Premium Quality’ weet je nog?
    Kortom Chinese meuk…

  38. Origineel geplaatst door Gaetan: Veel te groot, veel te groot?!? Geen enkel zichzelf respecterend merk brengt nog een deftig toestel op de markt met een scherm kleiner dan 4,7 inch. De huidige iPhones zijn achter gebleven met hun schermgrootte tov de concurrentie. Ik hoop dat de 5,5 inch er vlug aan komt! Phablets FTW!
    En ik vrees voor alle klagers dat dit toch de echte iPhone 6 wordt. Sinds Steve niet meer onder ons is, is het zeer moeilijk geworden voor Apple om de nieuwe iPhones geheim te houden… Voor mij mag ie alleszins komen! Liever gisteren dan morgen!!

    Dat lukte onder Jobs ook niet hoor. Maar er weleens aan gedacht dat Apple zelf lekt? Dat gebeurt met zoveel meer dan alleen met iPhones bij Apple. De autoindustrie is hier het beste in.

  39. Wanneer gaan ze nu eens aan de uitbrengers zelf vragen hoe en wat nr 6 wordt
    GRTJS.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.