Reacties voor: Video toont design van drie nieuwe iPhones

Een nieuwe video laat drie modellen van de iPhone 7 zien, waaronder eentje met dubbele camera. Toch is er nog steeds twijfel of Apple wel drie modellen gaat uitbrengen.
Lees het complete artikel → Video toont design van drie nieuwe iPhones
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Wat me ook opvalt is dat de Apple logo’s achterop van een ander materiaal zijn. Ze lijken wel van plexi of van het materiaal van de antennestrepen

  2. Wat mij opvalt is dat er een bij is met de oude antennestrepen er nog op (misschien ter vergelijking van de andere ?) en zijn er dus maar 2 nieuwe iPhones ?

  3. Het lijkt mij nep, de middelste + wordt op een gegeven moment opgepakt en dan zie je duidelijk dat de geluids aan/uit knop scheef zit, heel slordig!

  4. Origineel geplaatst door Dirk
    Wat mij opvalt is dat er een bij is met de oude antennestrepen er nog op (misschien ter vergelijking van de andere ?) en zijn er dus maar 2 nieuwe iPhones?

    Euh, dit is een mockup, gewoon bedacht/gemaakt door een persoon.
    Niet alsof dit ze echt zijn, maar op basis van diverse geruchten

  5. Dit zijn dummy toestellen voor accessoires makers. Te zien aan mute switch en flitser

  6. Origineel geplaatst door Dirk
    Wat mij opvalt is dat er een bij is met de oude antennestrepen er nog op (misschien ter vergelijking van de andere ?) en zijn er dus maar 2 nieuwe iPhones ?

    Misschien moet je ‘t filmpje opnieuw bekijken als je uitgeslapen bent: ik zie veelvuldig toch echt 3 verschillende modellen zónder de oude antennestrepen. Eén 4,7 inch en twee verschillende 5,5 inch modellen.

    Jammer genoeg geen 4 inch model. 4 inch vind ik een prima formaat; groter niet.

  7. Kunnen we naast iPhones ook nog Iers verwachten van de Apple tv en watch?

  8. Origineel geplaatst door Dirk
    Wat mij opvalt is dat er een bij is met de oude antennestrepen er nog op (misschien ter vergelijking van de andere ?) en zijn er dus maar 2 nieuwe iPhones?

    Misschien ‘t filmpje nog eens bekijken als je uitgeslapen bent. Ik zie toch echt veelvuldig 3 iPhones zonder antennestrepen. Een 4,7 inch en twee 5,5 inch. Die met antennestrepen is enkel voor de vergelijking met het huidige model.

  9. 2:26 schakelaar voor geluid staat scheef in middelste (grijze) Iphone. Zou sowieso inderdaad een mock moeten zijn. Ik weet het niet meer hoor. Nog even geduld (zoals altijd). Hoop toch de dubbele camera en speaker met alleen een dock/aux port terug te zien.

  10. Dit is gewoon echt. Elke video die zo kort voor de lancering verschijnt klopt altijd gewoon.

  11. Bah wat lelijk 🙁 erg verrassend dat het design compleet hetzelfde blijft voor 3 jaar. Zeer ongewoon. Het beste design vind ik nog altijd de iPhone 4/4S. Hoop dat Apple in 2017 het design helemaal gaat omgooien. Liefst weer glazen behuizing, en doe wat aan die spuuglelijke bezels!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.